QUOTE(kliomba @ 2015 08 29, 19:55)
Hm, bet ar manai kad tai ka aprasei yra liga? Nelabai isivaizduoju, kaip ta pagydyt, nu kaip zmogus staiga imtu idealiai dirbti, viska gerai atlikti ir be klaidu, visiems itikt. Cia nebent kokso pavartot:)
Bijau, kad zmoniu sugebejimai skirtingi, skirtingo pobudzio darbus gebam dirbt. Pagyt nebent galima nuo to, kad nustot save "est" del to koks esi. Gal tu tiesiog ne savo vietoj, todel ir nerimas.
Papildyta:
Aha. Man psiche sakydavo, tai tu ne savo gyvenima gyveni, o delioji ji kitu vaizdais. Ir nebeturi saves.
Kai pagalvoji, kai nori visiema itikt ir parikt, dar didesnis sh gaunasi. Mane pacia kaip erzina pataikaujantys.
Bijau, kad zmoniu sugebejimai skirtingi, skirtingo pobudzio darbus gebam dirbt. Pagyt nebent galima nuo to, kad nustot save "est" del to koks esi. Gal tu tiesiog ne savo vietoj, todel ir nerimas.
Papildyta:
Aha. Man psiche sakydavo, tai tu ne savo gyvenima gyveni, o delioji ji kitu vaizdais. Ir nebeturi saves.
Kai pagalvoji, kai nori visiema itikt ir parikt, dar didesnis sh gaunasi. Mane pacia kaip erzina pataikaujantys.
Na va, ir ne vien man taip atrodo.. Įtariu, kad ir psichiatras taip pasakys kažką panašaus. Tai tada teks nurašyti žioplumui ir tiesiog nesugebėjimui dirbti paprasto, techniško darbo. Nors prieš tai visą gyvenimą buvau krapštukė, net smulkmeniška, man tokie darbai patiko ir gerai sekėsi. Mokykloj, univere, pirmam darbe. O paskui kažkas dzingt ir nebesigauna. Išsiblaškymas, nesusikaupimas, nesugebėjimas išsėdėti po 4 valandas kas pusdienį. Imituoju apsimestinę energiją, nors iš tikrųjų krisčiau vietoj ant stalo ir kalbėčiau kaip iš po žemių. Tada apie 'normalų' gerą darbą su gerom pajamom, kad galėčiau planuoti ateitį, belieka pasvajoti

Va va, kol nebuvau įgudus, pati neteisingai elgdavausi - pataikaudavau, dabar 'išmokau' po truputį, kad malonus bendravimas tai nėra pataikavimas, tai ir buvimas 'savimi', daugmaž vienodai paskirstant bendravimo dėmesį abiems pusėms. Kartais net atrodo, kad man tai išeina natūraliai, bet prisiminus, kaip buvo anksčiau, kraupu

Night, mano darbas nebuvo analitinis, jis buvo gal labiau organizacinis, tiesiog turėjo techniškų dalių, per kurias labai susimaudavau. Tokios žioplos klaidos, ar tai nepasitikrindavau, ar praleisdavau kažką, pamiršdavau, nepastebėdavau.
Apie tą šnekėjimą už nugaros kaip kam sekasi tai jau man paranoja, žinau, kad ir anuose darbuose, ir šiame šnekėjo ir šneka ir man tokia baimė ir susireikšminimas, kad nuolat apie mane šneka, skundžiasi ir kritikuoja. Nes neretai ir išgirstu tai iš vieno, tai iš kito žmogaus, kad va sakė tą ir aną..
Kaži man paskirstų kažkokių testų, neguldant į psichuškę

Aš noriu sau padėti, stengtis, kad būtų geriau. Gal padėtų režimas, daugiau produktyvaus poilsio (ne sėdėjimo prie kompo), subalansuota mityba