Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija, nerimo sutrikimai

Tai ar psichės susitiktų šeštadienį?
Deraramos, atvažiuosi? Sostinės dienos kaip tik.

Baigiu išprotėt nuo darbo. Lexo dar turiu, nepadeda. Beje, užsirašiau pas psichę. Buvo tas pat talonas internetu kitai sav. Ketinu apiburbėti nuėjus.

Atsakyti
aš nežinau, nes šią svaitę turiu galimybė pagyventi vienišos mamos statuse karsta.gif nei kojyciu nei rankysiu o ryt dra i gimtaideni nuvest, poryt gimtadienyje pabut, sekmadieni vel gimtadienis. i vilniaus dienas butinai noriu, paperku dovanu gimtadieniams paprastai. labai labai reikia. bewt kazkada po kakzokio gimtadienio keturiom tikriausiai smile.gif)))
Meja - ne visus visada ir pacios suprantam, as esu taip iskaudinus zmoniu o snekejau nuosirdziai, kas ant sirdies atrode, netgi maniau kad guodziu umn.gif: po to paaiskejo.....be to visada atrodo kad draugai mus turi guosti, jei tik priesingai pasako, o jam taip ir atrodo, kazkaip nefaina ir nejauku apsidaro, atropdo nu ir koks tu man draugas, jei neini su manim kryptim viena. o kartais tokiu budu atmerkia aki viena. isiskaudini, po to pagalvoji, *****.....gi teisybe unsure.gif
night - kvepuok, kvepuok, kvepuok.
kita sav eisiu vel i kvepavimo seminara. nes as...siaip jau nekvepuoju. is streso sedziu uzsispaudusi ir ikvepiu tik kai jau dustu. paziuresiu kokie man pojuciai bus dabar, ana karta kazkoks apsivalymas organizmo jautesi, taip gera buvo viduje.

uztai uztai nuo savo vasariniu stresu numeciau ulalaaaa 5 kg yahoo.gif kaip tik islaikyt, nes tik nusiims nervas ateis edamooooji ziaurioooji.

Galva - mano dar ir nesitvarkooooo, eini eini ratais, ratais kvadratais .
bet as pagalvojau siandiena, vistiek kazkoks savninkiskumo jausmas su tais vaikais atrodo, MANO vaikai, nesitvarko, mano - o nesitvarko, daro ne kaip AS noriu ar isivaizduoju. jokiai draugei ar suaugusiam zmogui neliepciau tvarkytis, labai ilgai kenteciau ir panasiai, ir buciau atlaidesne, o su vaikais kazkaip daugiau sau leidi, nes...MANO smile.gif nu nieko, uztai as busiu nuostabi mociute hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal kuri is jusu geriate Seroxata? 20 mg, ar 30 mg?
Gal siaipkam reikia? Turiu atliekamu, ir tikrai galiojantys smile.gif
rasykite man i AZ, nes kartais buna kad temutes neseku:)
4u.gif

p.s. ir Elontrilio, ir COAXIL LAPELI turiu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misskiss: 03 rugsėjo 2015 - 20:33
Bucki,cia biski kitokia situacija.as suprantu,kad galima iskaudint nepagalvojus,bet kai suzaidzia principai ir nematai nieko kito tik save,tai...tiesiog jai atrodo,kad padariau dideli burbula ir ji nesupranta kaip mane iskaudino jos zodziai.jei ir atsiprasys,tai atsiprasys tik todel,kad as to tikiuos,o ne todel,kad supranta jog man skaudu.

pirmadieni nusimato 2 pokalbiai ir ant plauko trecias.tikiuos,viskas bus gerai.
Atsakyti
Tai kaip kitos?

Košmaras, KOKS priepuolis buvo užėjęs TOOOKIO nerimo... verysad.gif Nu kaip aš nepastimpu....
Žinau dėl ko. Darbas ima smaugti ir ta ana bėda, nei nebenoriu minėt. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 09 03, 22:43)
Tai kaip kitos?

Košmaras, KOKS priepuolis buvo užėjęs TOOOKIO nerimo...  verysad.gif Nu kaip aš nepastimpu....
Žinau dėl ko. Darbas ima smaugti ir ta ana bėda, nei nebenoriu minėt.  verysad.gif

Tikiuos,kai grysi prie ad pageres...

Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 09 04, 00:21)
Tikiuos,kai grysi prie ad pageres...

ad GAL gali kiek apmarint, bet, kaip žinia, nei darbų už mane nudirbs, nei kitų reikalų išspręs. bandau kabintis į tikėjimą. atrodo, tas mano tikėjimas gan gilus, bet kančios jis nenuima. gal kartais paskaitau, paklausau ta tema, ir beviltiškumo kiek mažiau.
ima laužyt kaulus. ne kažką. verysad.gif

dėl darbo ne visai suprantu, ar čia aš tokia dirgli (nerodau to dirglumo, bet, man rodos, jau išlenda, kad mane erzina, nervina), ar tikrai iš manęs ima reikalaut daugiau - greičiau. baisiausia, kad ir taip klaidų pridirbu, o darant kokį normalesnį projektą įkiša dar kitą einamąjį darbelį, atseit, skubų (iš tikro nei skubų, nei ką, tiesiog susiplanuoja, kaip jiems patogiau, kaip greičiau babkes išlupti iš kliento). tada primaišau ką nors su abiem darbais ir mėlynuoju, kaip šiandien ir vakar, nes bent aš negana taip išsiblaškius, tokie bajeriai dar labiau išblaško, klaidos garantuotos.
dar kažkaip šiandien savanaudiškai, bet gal teisingai užsimąsčiau. ne mano reikalas, kur darbdavys deda uždirbtus pinigus, žinoma. bet kai perka naujus automobilius iš salono, o sako, kad žmonėms rodyti atlyginimų ne juodų negali, tai kažkaip... tarytum ne tie patys darbuotojai tuos automobilius ir uždirba. ginkdie nesakau, kad jie patys prie to užsidirbimo neprisideda. bet ne itin daugiau, nei pieškos.
va todėl mane ir pjauna pieškos etiketė.
Papildyta:
Šiandien per tą darbų įkišinėjimą ne laiku, tarpe tarp to, ką darau, vieną užsakymą supildžiau su gerokai per maža kaina. Bijau žiūrėt kokia ten suma. Kai jau buvo šaukštai po pietų, tada supratau. Vienos, vadinkim, paslaugos kainą įklijavau lygiai 3k. per mažą. Yra tikimybė, kad nepastebės, nes užsakymas toks neaiškios kilmės. Bet jei pastebės, nežinau, kuo čia baigsis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 09 03, 16:09)
Net nesuprato kodel as supykau.jaucias teisi...
verysad.gif

nors ir pasakei, del ko uzsigavai? g.gif nu karve tada. nebedraugauk.

QUOTE(Night13 @ 2015 09 03, 19:55)
Tai ar psichės susitiktų šeštadienį?
Deraramos, atvažiuosi? Sostinės dienos kaip tik.

Baigiu išprotėt nuo darbo. Lexo dar turiu, nepadeda. Beje, užsirašiau pas psichę. Buvo tas pat talonas internetu kitai sav. Ketinu apiburbėti nuėjus.

as 6dieni einu pakloti daug euru pas kirpeja, o paskui gal iskisciau savo grazia galva kurnors. bet as busiu su vaiku. neprognozuojamu vaiku. pagal savo nuotaikas tai visai noreciau.

lexo pasirodo nemazai prikaupus ir as. bet kt sav einu pas psiche. kalbesimes. arba tas pats, arba kazka. nezinau ka. jauciuosi apynormaliai, zudytis neketinu. turbut mano situacijoj visai normali savijauta.
tik va jau siandien vaiku psichologei tiesiai sviesiai pasakiau, kad noriu nusisauti. pirmadieni tik dviese susitiksim kalbet. jau isivaizduoju, kaip mane i suns dienas isdes. unsure.gif
nieko nespeju, kalendoriuj vietos ner kur rasyti, galva prikimsta dar labiau. kosmaras kazkoks. ir ner kur dingt nuo nieko. siandien per dukros terapine valandele luzau tiesiog laukiamojo kresle. doh.gif
tiesa, radau aukle.
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 09 04, 00:35)
nors ir pasakei, del ko uzsigavai?  g.gif  nu karve tada. nebedraugauk.
as 6dieni einu pakloti daug euru pas kirpeja, o paskui gal iskisciau savo grazia galva kurnors. bet as busiu su vaiku. neprognozuojamu vaiku. pagal savo nuotaikas tai visai noreciau.

Taip,jau vakar pasakiau kad mane lb iskaudino,siandien pakartojau ir vis tiek ji jaucias teisi.as jau net nepykstu man tik lb skaudu,kad zmogus ,kuri taip myliu,palaikau sitaip man kalba.jei ir atsiprasys,tai tie zodziai vis tiek ilgam liks.

Pas kirpeja ir as noreciau,mama kai pamate kaip man slenka plaukai,tai vienintelis komentaras buvo-kaip po chemoterapijos,saujom...kadangi kol buvau uk plauku saskaita niekada netaupiau,tik geros ir kokybiskos priemones,tai itariu,kad eilini karta viskas del skydliaukes.

Prie svetimu vaikai daznai buna angeleliai,bent jau seses budavo.o dar jei aukle gera ir mokes uzimt,tai manau viskas bus gerai.

Night,butent tie is p raides(nors kasdien geriu vis pavadinimas uzkrenta) man pagerino viska,mes su mama apsikeitem,nes ji mano prozako norejo paragaut.apsikeitem kai buvau depresijoj del suns,nesakau kad jie nueme ta skausma,bet po 2 men pradejo lengvet viskas.aisku ,dar skauda,pvz siandien jai butu suejev10 metu,lb verkiau,kad ji nesulauke.bet nebe kasdien kaip anksciau.tas ilgesys kuri jauciu zudantis,bet...

Ruduo man ir siaip nekokiu sukakciu metas,specialiai to neprisimenu,bet zinau kad spali bus 14 metu kai patyriau prievarta.per 14 metu nesugebejau atitaisyt to iskrypelio padarytos zalos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meja82meja: 04 rugsėjo 2015 - 02:47
QUOTE(meja82meja @ 2015 09 04, 03:37)
Taip,jau vakar pasakiau kad mane lb iskaudino,siandien pakartojau ir vis tiek ji jaucias teisi.as jau net nepykstu man tik lb skaudu,kad zmogus ,kuri taip myliu,palaikau sitaip man kalba.jei ir atsiprasys,tai tie zodziai vis tiek ilgam liks.

Pas kirpeja ir as noreciau,mama kai pamate kaip man slenka plaukai,tai vienintelis komentaras buvo-kaip po chemoterapijos,saujom...kadangi kol buvau uk plauku saskaita niekada netaupiau,tik geros ir kokybiskos priemones,tai itariu,kad eilini karta viskas del skydliaukes.

Prie svetimu vaikai daznai buna angeleliai,bent jau seses budavo.o dar jei aukle gera ir mokes uzimt,tai manau viskas bus gerai.

Night,butent tie is p raides(nors kasdien geriu vis pavadinimas uzkrenta) man pagerino viska,mes su mama apsikeitem,nes ji mano prozako norejo paragaut.apsikeitem kai buvau depresijoj del suns,nesakau kad jie nueme ta skausma,bet po 2 men pradejo lengvet viskas.aisku ,dar skauda,pvz siandien jai butu suejev10 metu,lb verkiau,kad ji nesulauke.bet nebe kasdien kaip anksciau.tas ilgesys kuri jauciu zudantis,bet...

Ruduo man ir siaip nekokiu sukakciu metas,specialiai to neprisimenu,bet zinau kad spali bus 14 metu kai patyriau prievarta.per 14 metu nesugebejau atitaisyt to iskrypelio padarytos zalos.

nezinau, kokia ten pas jus situacija, ar ji tave samoningai izeide, ar tu tiesiog isizeidei del kardinaliai kitokios nuomones? jeigu nenori placiau, nepasakok.

maniske prie svetimu buna nedrasi ir kukli iki kol pamato,galima ant galvos lipti tam zmogui ar ne. jeigu galima,tai lipa, jeigu ne, rekia , nes negalima biggrin.gif

nu mano plaukai per paauglyste lb isslinko, nes ju buvo labai daug, nors jie ir siaip yra stori ir daug kas sako, kad geri. paskutiniu metu is nervu zilu atsirado. man dabar toks metas, kad noriu save lepinti ir grazinti (poskyrybinis lotuliukas.gif ). dar labai noreciau ismokti dazytis graziai blush2.gif ir vel sportuoti reiktu pradeti... kai tik atsiras daugiau laiko unsure.gif

jauciu teks keisti nika, labai daug prisnekejus esu atviru dalyku, nenoriu, kad kas is pazistamu atkapstytu g.gif jums paskui "prisiduosiu" privaciai, kad nelaikytumet naujoke. man jauku buti salia jusu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GalvaPoSmėliu: 04 rugsėjo 2015 - 07:54
Vienužo, jei rytoj tinkatės, informuokit. neturiu jėgos klausinėt kiekvienos atskirai, turėkit omeny, kad vadybininko neturim, kuris organizuotų, taip, kad valia visų laisva.

Žiauriai neramu. verysad.gif
Atsakyti
dėl myto, neturiu vadybiniu organizaciniu igudziu, tai tik tiek pasakysiu, kad ryt vakarop laisva. arba sekmadieni. gal issitempsiu Night kurnors smile.gif
Atsakyti