Mergos,penktad pasirasau darbo sutarti jeee jeeee jeeee

sveikinu, placiau please

QUOTE(Daniella @ 2015 09 07, 11:12)
Cia kur i Vln vezioja valytojas ir apgyvendina.
Db dave rasta sveikatos patikrinimui,aisku as nutylejau apie savo priepuolius...
meja kokia gera žinia

QUOTE(meja82meja @ 2015 09 07, 11:59)
sveikinuuuuu, daug balionciku

as irgi ieskausi darbo pusei etato. reiks prisidurt kazkaip
As taip dziaugiuos!!!!!
meja, liuks

QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 09 07, 01:38)
Night, "padaryk" ir man nagus
kaip norėėėėč
man ziaurus vyro trukumas. sekso, geismo, stipraus paemimo...
pablioviau, eisiu miegot.

man ziaurus vyro trukumas. sekso, geismo, stipraus paemimo...

Kitoms nemoku, nedrįsčiau. Bet, kai gausiu priemones, mielai duosiu pasinaudot, jei norėsi.
Tau, turbūt, blogai. Nors gal čia gerai. Nžn. Aš kaip kokia beveik belytė būtybė. Nors gal įtakoja tai, kad su diedais 100m reikalų neturiu, tai galiu ir dar 100 neturėt, dzin man. Buvę nebuvę. Nžn ar čia normalu, bet tiek to.
O tu turėsi kada dar papildomai dirbt?

QUOTE(meja82meja @ 2015 09 07, 11:59)
Sveikinu.
Man koma.
meja, sveikinu
Tai grįžinėsi tik savaitgaliais?
O man tai jei ne viena, tai kita. Dėl darbo bent kol kas apsiraminau, bet niekaip nepraeina galvos skausmai, nors gydytoja vaistų prirašė ir geriu sąžiningai... Atrodo, net išoriškai skausminga priliesti pakaušį.

O man tai jei ne viena, tai kita. Dėl darbo bent kol kas apsiraminau, bet niekaip nepraeina galvos skausmai, nors gydytoja vaistų prirašė ir geriu sąžiningai... Atrodo, net išoriškai skausminga priliesti pakaušį.
Man kadangi sunku su autikais,tai leido savaitgaliais likt vagonely.savaitgaliais autikai nevaziuoja i km.
Negaliu dar patiket kad tikrai priema.
Pasidariau echo,aisku pati nieko nesuprantu is to atsakymo,tik uzkliuvo,kad padideje limfmazgiai...
Papildyta:
Geri vaistai dolmen yra,jei nera tarp israsytu nusipirk.man jie vueninteliai nuo menesiniu skausmu padedavo.
Pasidariau echo,aisku pati nieko nesuprantu is to atsakymo,tik uzkliuvo,kad padideje limfmazgiai...
Papildyta:
QUOTE(deraramos @ 2015 09 07, 19:19)
meja, sveikinu
Tai grįžinėsi tik savaitgaliais?

Geri vaistai dolmen yra,jei nera tarp israsytu nusipirk.man jie vueninteliai nuo menesiniu skausmu padedavo.
Man migrena prasideda. Jau pykina.
Žiūriu, pradėjau darytis nervuota dažnai. Nebūdavo taip, dabar kažkokia irzli, kaip klimaksinė boba.
Darbe pavaduoju vieną neminėtiną asmenį. Visą dieną prasiknisau su tokia primityvia programėle, kurioj visi užrašai rusiški (aš net raidžių nelabai pažįstu..). Norėjau susprogt, nusižudyt ir viską išdaužyt kaip erzino. Turėčiau džiaugtis. Padariau, ką reikėjo. Bet kažkodėl kaip tik nusivylimas.
Katinas sudaužė vazą - burbulą, kur buvo pridėta akmenukų (kažkokių nesąmonių, kažada jie kvepėjo). Pradėjau rinkti akmenukus į pasitaikiusią šalia lėkštę. Tada sudaužė ir lėkštę. Neberinksiu niekada jokių šukių, nei akmenukų. Dėjau ko neturėjau.
Papildyta:
Nors buvo padėta, kur jai neprieinamas tas burbulas, mačiau, kaip kelias dienas kryptingai siekė dūžio, kol pasiekė. Ant katino nepykstu. Visiškai nei kiek. Ar aš normali?
Žiūriu, pradėjau darytis nervuota dažnai. Nebūdavo taip, dabar kažkokia irzli, kaip klimaksinė boba.
Darbe pavaduoju vieną neminėtiną asmenį. Visą dieną prasiknisau su tokia primityvia programėle, kurioj visi užrašai rusiški (aš net raidžių nelabai pažįstu..). Norėjau susprogt, nusižudyt ir viską išdaužyt kaip erzino. Turėčiau džiaugtis. Padariau, ką reikėjo. Bet kažkodėl kaip tik nusivylimas.
Katinas sudaužė vazą - burbulą, kur buvo pridėta akmenukų (kažkokių nesąmonių, kažada jie kvepėjo). Pradėjau rinkti akmenukus į pasitaikiusią šalia lėkštę. Tada sudaužė ir lėkštę. Neberinksiu niekada jokių šukių, nei akmenukų. Dėjau ko neturėjau.
Papildyta:
Nors buvo padėta, kur jai neprieinamas tas burbulas, mačiau, kaip kelias dienas kryptingai siekė dūžio, kol pasiekė. Ant katino nepykstu. Visiškai nei kiek. Ar aš normali?
QUOTE(Night13 @ 2015 09 07, 19:54)
Kitoms nemoku, nedrįsčiau. Bet, kai gausiu priemones, mielai duosiu pasinaudot, jei norėsi.
Tau, turbūt, blogai. Nors gal čia gerai. Nžn. Aš kaip kokia beveik belytė būtybė. Nors gal įtakoja tai, kad su diedais 100m reikalų neturiu, tai galiu ir dar 100 neturėt, dzin man. Buvę nebuvę. Nžn ar čia normalu, bet tiek to.
Sveikinu.
Man koma.

Sveikinu.
Man koma.
kuo ilgiau badauji, tuo labiau noras nuslopsta. ir kai ner dirgikliu,tai ir nereik. nors neisivaizduoju, kaip as kazkada galejau menesiais to nedaryt ir gyvenau kazkaip

kai gausi priemones, tai eisim grazintis, tuo paciu ir proga susitikti bus

man uz 2men baigiasi darbo sutartis, zadejo puse etato duoti kito darbo, tai dar kita puse galiu pasiimti. arba galiu atsisakyti tos puses ir ieskoti pilnu... bet jauciu ne vienas variantas nepatiktu vadovui, nes labai jau daznai kartoja, jog nenori, kad iseiciau.
QUOTE(meja82meja @ 2015 09 07, 21:13)
Man kadangi sunku su autikais,tai leido savaitgaliais likt vagonely.savaitgaliais autikai nevaziuoja i km.
tikek tikek

o neturi minciu persikelti?
QUOTE(Night13 @ 2015 09 07, 21:43)
Man migrena prasideda. Jau pykina.
Papildyta:
Papildyta:
o ant ko pyksti? isliek pykti sokinedama su sokdyne

as siandien net dvi pirkau. viena dukrai, kita dukrai atsargine, bet gal ir as pabandysiu