Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija, nerimo sutrikimai

O kada pradedi dirbt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 11 rugsėjo 2015 - 16:49
QUOTE(Night13 @ 2015 09 11, 16:49)
O kada pradedi dirbt?

Vilnietės nepameskit mėjos 4u.gif

O kokia ismiera meja nesioji ? smile.gif
Turiu zieminiu.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 09 11, 16:41)
Koks jo tel nr.? Aš priminsiu, jei tu nenori.

Mėja, fejerverkai ir nuo menęs.

Vis tik prisimine smile.gif Bet kokia tu rupestinga 4u.gif
Atsakyti
Meja, šaunu thumbup.gif Bet tu ir drąsuolė, keltis į Vilnių, keisti gyvenamąją vietą, bet tai gerai, reikia to savarankiškumo ir labai šaunu, kad kabiniesi į gyvenimą, pavyzdys esi.

Pinot, jei tau klimaksas, tada ir man biggrin.gif Užsuk dažniau. Ar geri vaistus?

Aš, kaip neturinti vaikų, noriu pasakyti, kad savo vaikui neliepsiu mokytis biggrin.gif tarkim eilėraščio, na kam??? Tegul bus 2. Aišku, ne iki tiek, kad į kitą klasę neperkeltų. Bet iš esmės mokslai nieko gero neduoda. Nebent pats nori tapti kokiu gydytoju. Arba yra gabus matematikai, informatikai, tai bus geras programeris ar inžinierius. O daugiau.. Kam?? Aš buvau moksliukė ir dabar š bigsmile.gif Esmė - bendravime, turėjime socialinio gyvenimo, kad vaikas būtų drąsus ir nekompleksuotas, vaje, kaip aš tą įdiegsiu kažkada? doh.gif Ir mokėjimą pakovoti už save, esmines vertybes, daryti tai, kas daro tave laimingu.. O jei tai kompiuteriniai žaidimai? g.gif O jei rūkyti norės? Atleiskit už minčių kratinį.

QUOTE(Night13 @ 2015 09 10, 21:47)
Ne kaip skamba labai. O eini į pokalbius, kviečiasi, ar intensyviai nesiieškai kito darbo?

Nu bet wtf kaip blooooga.  blink.gif  blink.gif

Buvau per 2,5 mėnesio 7 pokalbiuose. Bet iš to jokios naudos. Man jų 30 reikia arba dar pavasario, kad gaučiau pasiūlymą. Todėl kol kas nieko net nesitikiu. Ilgas procesas tai yra. Nes tokių kaip aš - apstu. Ir geresnių.

Užuojauta. Gal tu rimtai apsinuodijai ar kokį virusą pasigavai? Ne juokai unsure.gif

QUOTE(Nidulia @ 2015 09 10, 22:54)
Ryt musu su vyru  vestuviu metines, itariu, kad vyras pamirs (vyrai gi is Marso, jei tu sentimentu nesupranta ir tokius dalykus pamirsta) Eisiu I miesta ir pati sau viena prilaksiu vyno. Kas man I kompanija?

Skriaudi ir jį, ir save. Nesuprantu. Nebent jau santykiai tokie, kad dzin tos metinės.. Aš saviškį nuolat erzinu su datom. Jis pamiršta amžinai, bet man juokinga jį kamuoti, kol išpeša datą. Bet visada pasakau. Nes jei nesakyčiau, labai susikrimstų, kad pamiršo. Nors jam gal tai net nesvarbu tiek, o man tai diena, kai praleidžiam laiką kažkaip kitaip ir AŠ iš jo tikiuosi kažko, o jis stengiasi, taip, aš savanaudė rolleyes.gif

QUOTE(kliomba @ 2015 09 11, 11:37)
Priklauso, i koki skyriu eini ar guliesi. Dienos stacionarai, keli variantai yra, ten isvis tik vaikstai kaip i stovykla, jokia ligonine nesijaucia. As buvau ribiniu busenu, ten irgi panasiai, net ir gulint, grupes, menai, zaidimai, vaistu nefarsiruoja, kaip tik nuima arba numazina. Dar kriziu skyrius lyg panasus. Zodziu visi sitie, nieks su dievais nekalba ir seile neteka:) bet reikia nusiteikt dirbt emociskai, bendraut ir pan. Aisku gali ir pratylet, bet pats naudos negausi.
Yra ten baisesniu skyriu, visai baisus uzdaras, vidutinis kur pafarsiruoti tokie kiek darzoviniai slankioja, matydavau kieme. Bet taves ten nesiustu, nebijok:)

Ačiū už info. Aš nieko visai neklausiau daktaro tik sėdėjau ir blioviau, sakydama, kad nenoriu. Na, per prievartą niekas neguldo. Bet norisi tikėt, kad tai būtų kažkokia išeitis, jei jau man visai chana.

Kol kas vaistai apramina, jaučiuos net sąlyginai neblogai. Tik tas silpnumas ir neveiksnumas. Na ir skausmai. Jau atrodo beleką skauda - rankas, šoną, pilvą, skrandį, galvą, žinoma... Nesuprantu. O kažkada buvau sportiška ir straina. Dabar ligota ir išgverus. Ir nesidžiaugiu gyvenimu nei per kur. Tinginė.
Atsakyti
Mėja 4u.gif tikrai, kokia išmiera, gal turesiu ir aš kąnors smile.gif
kai žinosi, pasakyk rajona, draugausim, aprodysim Vilnių.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 09 11, 16:49)
O kada pradedi dirbt?

Sekmad nakti jau busiu vln,darbas nuo pirmad.bet ka konkreciai darysiu zinosiu tik pirmad.arba baigtam statyt name(neduok dieve)arba normaliu daugiabuciu laiptines(duok dieve:D)

QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 09 11, 16:58)
Vilnietės nepameskit mėjos  4u.gif

O kokia ismiera meja nesioji ?  smile.gif
Turiu zieminiu.

Pagal uk dydi14-16,kartais18,lietuviskais matavimais nezinau...
QUOTE(deraramos @ 2015 09 11, 17:29)
Meja, šaunu thumbup.gif Bet tu ir drąsuolė, keltis į Vilnių, keisti gyvenamąją vietą, bet tai gerai, reikia to savarankiškumo ir labai šaunu, kad kabiniesi į gyvenimą, pavyzdys esi.

Nebaisu man del to persikelimo,nuo 18m gyvenu 1 ir pas mama gryztu tik kartais.vilnius tai ne uk smile.gif vat tik kad negaliu laikyt suns lb gaika...
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 09 11, 17:38)
Mėja  4u.gif tikrai, kokia išmiera, gal turesiu ir aš kąnors smile.gif
kai žinosi, pasakyk rajona, draugausim, aprodysim Vilnių.

Tai va kad lt dydziais dydziu pasakyt negaliu...
Sekm jau zinosiu,siand pamirsau paklaust.
Kt savaitgali galesim organizuotis kazka smile.gif

Bet kaip gera kai esu laisva nuo vaiko!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meja82meja: 11 rugsėjo 2015 - 17:57
QUOTE(meja82meja @ 2015 09 11, 18:56)
Sekmad nakti jau busiu vln,darbas nuo pirmad.bet ka konkreciai darysiu zinosiu tik pirmad.arba baigtam statyt name(neduok dieve)arba normaliu daugiabuciu laiptines(duok dieve:D)
Pagal uk dydi14-16,kartais18,lietuviskais matavimais nezinau...
Nebaisu man del to persikelimo,nuo 18m gyvenu 1 ir pas mama gryztu tik kartais.vilnius tai ne uk smile.gif vat tik kad negaliu laikyt suns lb gaika...

Tai va kad lt dydziais dydziu pasakyt negaliu...
Sekm jau zinosiu,siand pamirsau paklaust.
Kt savaitgali galesim organizuotis kazka smile.gif

Bet kaip gera kai esu laisva nuo vaiko!

tai nesioji kazkur tai L dydi mazdaug. paziuresiu, gal ka ziemisko turiu.

tu turi vaika? kiek metu? kas ji priziures? juk net savaitgaliais negrisi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 09 11, 18:32)
tai nesioji kazkur tai L dydi mazdaug. paziuresiu, gal ka ziemisko turiu.

tu turi vaika? kiek metu? kas ji priziures? juk net savaitgaliais negrisi  unsure.gif

Mano vaikai sunys wink.gif
As uk seses vaika priziurejau,db jam 7.
Atsakyti
Mėja, ir aš sveikinu, kaip faina, kad tu atsigavusi, su naujom viltim. o dar ir gausų palaikymą vilniuj turėsi smile.gif 4u.gif

Aš su savo visais sinusitais ir snargliais išsiruošiau sportuoti į lauką, tikiuos, nesusirgsiu dar labiau biggrin.gif Sušilau gerokai, palaksčiau, pavaikščiojau, šunis palodžiau smile.gif Su sūnum net futbolą pažaidžiau smile.gif Biški bijau žmonių, geriausia, kai nieko nesutinku, bet per bėgimą net nerimas normalus nesukyla rolleyes.gif Žiūrėsim, kas čia toliau iš manęs bus cool.gif

Labanakt.
Papildyta:
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 09 11, 07:59)
Viskas bus gerai. Tavo stresas visai suprantamas. Įsidarbinsi, apsiprasi ir susitvarkys  4u.gif
Išties daug psichologų rekomenduoja fizinę veiklą  drinks_cheers.gif  Ypač gamtoje ji gerai, nes gamta pati savaime žmogui dar atneša ramybės viduje, harmonijos.
Man taip norisi, bet kaip ištrūkt iš to darbai-mokslai-namai rato  verysad.gif

Mano penkiametė bėgtų pro duris kartu, tai tikrai greit nepavaikščiočiau, tai antrą dieną įsigudrinau vakare pusvalandžiui išsmukti slapčia tongue.gif O tu gali su saviške bandyti vakarais prieš mokslus pusvalandį greituoju ėjimu kažkur rolleyes.gifŽinoma, neįsivazduoju, kaip tai daryt žiemą, greitai temsta, šalta, panašu, kad ir mano "sportavimai" pasibaigs....dieną nebus kada...gal ką sugalvosiu. nors daug šansų, kad tas mano dirbtinis "užsidegimas" praeis, kaip praeina panašūs dalykai po poros savaičių. kažkada bandžiau pilvą sumažinti, na gal savaitę ir dariau pratimus pilvo presui, o paskui kaip visad mečiau..
Atsakyti
as begiojau kelis metus, patiko, vasara, per lietu, per sniega ir veja, kai isivaziuoji,tai pagauni kaifa, nesgali sustot. bet reik pradet. negaliu. stovi tie kedai ir bado akis.
mane dabar dviratis vilioja, bet su juo tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GalvaPoSmėliu: 11 rugsėjo 2015 - 19:47
QUOTE(deraramos @ 2015 09 11, 18:29)
Skriaudi ir jį, ir save. Nesuprantu. Nebent jau santykiai tokie, kad dzin tos metinės.. Aš saviškį nuolat erzinu su datom. Jis pamiršta amžinai, bet man juokinga jį kamuoti, kol išpeša datą. Bet visada pasakau. Nes jei nesakyčiau, labai susikrimstų, kad pamiršo. Nors jam gal tai net nesvarbu tiek, o man tai diena, kai praleidžiam laiką kažkaip kitaip ir AŠ iš jo tikiuosi kažko, o jis stengiasi, taip, aš savanaudė rolleyes.gif

Zinok, as neblogai suprantu vyru psixologija. Jie nera tokie sentimentalus datoms, kaip moterys, todel ir nepykstu. Jis kitaip parodo demesi ir meile. Pas mus 22 m, metines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 11 rugsėjo 2015 - 20:33
Kaip visada gailiausia man palikt sunis ir mama.bet lb tikiuos,kad laikui begant galesiu pasiimt suni...db svarbiausia isikurt.
Atsakyti