Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija, nerimo sutrikimai

apsirijau vaistu nuo ryto nieko nenoriu viskas px... gerai,kad i darba nereikia....negaliu pasikelt is lovos. vokai akmeniniai,kaioir visas kunas...
Papildyta:
Kiek tableciu reikia isgerti kad nustocisu verkti??????
Atsakyti
Pasileidai, moterie. Nei nžn kaip paguost. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 21, 09:27)

Kiek tableciu reikia isgerti kad nustocisu verkti??????

Man daznai pagereja kai gerai issibliaunu. Pabandyk paziuret koki gera filma, pasiklausyk garsiai muzikos, pasiimk pasiskaityt kokia idomia knyga, isbek i lauka pabegioti krosa (zinau kad be galo sunku ir nieko nesinori), - bet gal kazkas prablaskys tave...

Keista, o man nuo AD kad ir kaip kartais norisi bliauti, nesugebu isspausti nei laselio asaru, nors siaip esu super jautri. Kazkaip man AD labai prislopina visas busenas pykcio, laimes, baimes..... g.gif
Atsakyti
misskiss, tai kad ji raminančius geria, ne AD.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 21, 10:12)

o kodel negeri AD?

kazkaip pagalvojau kad cia visos AD geriancios.. na man aisku ir raminamu kartais reikia, bet be AD sunkiai LABAI SUNKIAI isgyvenciau tokias busenas
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 21, 11:12)

Jei ji pas psichę dabartinės būsenos nušliaužtų, tai manau, kad tikrai gautų kažką papildomo iš medikamentų.
Atsakyti
Nu šiaip konkreti gyvenimiška situacija, gal nebūtinai depresija.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 21, 11:42)
Nu šiaip konkreti gyvenimiška situacija, gal nebūtinai depresija.

Aš dar galvoju, ar negalėjo jai tie grupiniai psichoterapiniai kapstymaisi paprovokuot tų savijautų g.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 08 21, 12:02)
Aš dar galvoju, ar negalėjo jai tie grupiniai psichoterapiniai kapstymaisi paprovokuot tų savijautų  g.gif

Esu beveik tikra, kad "kažkas" konkretaus atsitiko negero gyvenime.
Atsakyti
Nesugebu nukirpti ten kur skauda. Neturiu jegu....
Atsakyti
Man pagal forumo dalyviu zinutes jauciasi, kad ruduo atejo.. biggrin.gif
Man nelabai kaip nu,bet nesiskusiu, ities kelis men stipriu PA neturejau.
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 21, 07:52)
Dabar as nekenciu triuksmo, laimingu poru, apskritai zmoniu. Noriu tik nieko nejaust ir.viskas. ......

Kažkas atsitiko su antrąja puse? unsure.gif Pasirodė koks niekam tikęs ar išdavė su kuo nors? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 21, 12:25)
Nesugebu nukirpti ten kur skauda. Neturiu jegu....

nenukirpus irgi skauda? Yra posakis, kad jei žirgas nudvėsė, tai reikia nuo jo nulipti. O kad nudvėsė rodo tokie požymiai:nėra patenkinančių santykių, jokio atsako į jausmus, negalima pajodinėti kartu ten, kur reikia, aplinkui skraido musės (pašaliniai žmonės).
Atsakyti