Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija, nerimo sutrikimai

Man kai būna labai blogai, nerimas, ar šiaip turiu prakęst kažką, padeda filmų žiūrėjimas. Žiūriu vieną po kito, kokius tris. Lovoj su kompu. Išbraukia iš nelaimingos realybės kokias kelias valandas. Ir mintis prasklaido. Išvaduoja truputį nuo to "užsiciklinimo".
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2015 08 21, 15:54)
Man kai būna labai blogai, nerimas, ar šiaip turiu prakęst kažką, padeda filmų žiūrėjimas. Žiūriu vieną po kito, kokius tris. Lovoj su kompu. Išbraukia iš nelaimingos realybės kokias kelias valandas.  Ir mintis prasklaido. Išvaduoja truputį nuo to "užsiciklinimo".

padeda, dar gera knyga atitraukia, bet labai gera turi but drinks_cheers.gif
bet jei labai labai blogai tai lexas ir miegas
Atsakyti
ai ***** labai tingiu aiskint.
prisigeriau lexo ir trukau vietoj. dabar dar apdujus.
man padeda sunkus fizinis darbas.
o jo turiu daug.
Atsakyti
Kaip jūs gebat skaityt ar žiūrėt filmus, nersuprantu... Aš žiūriu ir nieko nematau. Su fiziniu veiksmu tas pat - net dūstu, atrodo, kaip pavargau leteną pakėlus.
Vienužo iškrypėliams (t.y.) man, gali padėt tik mirtis.

Nu ką. Eisiu tuoj iš darbo ir savo landynę dar šiek tiek apsikuopt prieš Mėją parsivedant. Gal nepabėgs pamačius...
Atsakyti
kaip man juokingai skamba ta "antra puse", suprask, jeigu nesuki lizdelio su kazkuo, tai jau taves tik puse yra. komedija.
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 21, 16:08)
ai ***** labai tingiu aiskint.
prisigeriau lexo ir trukau vietoj. dabar dar apdujus.
man padeda sunkus fizinis darbas.
o jo turiu daug.

Sutinku ir man vaistas Nr1 yra fizinis kruvis ir aktyvus gyvenimo budas, o jis kitoks ir negali buti su mazu vaiku biggrin.gif

Susinervini eini vaikscioti,uzpip visi iki negalejmo eini begioti.
O jei mirti nori tai eini malkas kapoti ir krauti ziemai lotuliukas.gif
As rimtai, niekas man labiau nepadeda kaip raumenu "uzimtumas"
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2015 08 21, 19:39)
kaip man juokingai skamba ta "antra puse", suprask, jeigu nesuki lizdelio su kazkuo, tai jau taves tik puse yra. komedija.

Nesijausk vieniša.

Dingo internetas. blink.gif Nžn kas db bus.
Papildyta:
Uf. Atgaivinau.
Galvoju, ar paprašyt voriukų nakčiai, kad kitur nakvotų, ar kaip tik palikt, gal Mėja su jais miegot norės. mastau.gif Galėsiu vieną, kokį riebesnį, dovanų duot. rolleyes.gif
Atsakyti
man siandien ypatinga agonija. uzsipirkau labai daug alkoholio. turiu cihareciuk narkotiku, raminanciu. muzika ant viso garso atidarytais langais (ne bet kokia, o ta, nuo kurios laibiausiai skauda), ir rekiu ne i takta visa gerkle.
paskesiu savo skausme.
nu ir px
.
juk. ane?
Papildyta:
jeigu dabar sau is paskutiniuju kaip nors nepadeciau., eiciau po traukiniu. stopudovai.
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 21, 20:34)
man siandien ypatinga agonija. uzsipirkau labai daug alkoholio. turiu cihareciuk narkotiku, raminanciu. muzika ant viso garso atidarytais langais  (ne bet kokia, o ta, nuo kurios laibiausiai skauda), ir rekiu ne i takta visa gerkle.
paskesiu savo skausme.
nu ir px
.
juk. ane?
Papildyta:
jeigu dabar sau is paskutiniuju kaip nors nepadeciau., eiciau po traukiniu. stopudovai.

Kur tavo vaikas?
Ir kaip tau padėt? verysad.gif Po traukiniu nestumsiu, neprašyk. Aš dabar uoli katalikė.
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 21, 19:34)
man siandien ypatinga agonija. uzsipirkau labai daug alkoholio. turiu cihareciuk narkotiku, raminanciu. muzika ant viso garso atidarytais langais  (ne bet kokia, o ta, nuo kurios laibiausiai skauda), ir rekiu ne i takta visa gerkle.
paskesiu savo skausme.
nu ir px
.
juk. ane?
Papildyta:

Man atrodo tau brigada reikalinga,tai nenormalu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2015 08 21, 18:39)

kažkaip neatkreipiau labai dėmesio į žodžių derinį. Senovinis, aišku. Nu bet reikia kitiems tų antrų pusių, kad jaustųsi mylintys, mylimi, ir pan. Nu , ir antrą pusę susiranda su kažkokiom panašiom traumom. Pvz., kontroliuojanti valdinga arba, atvirkščiai, mazohistė, moteris dažniausiai ženysis už alkoholiko mazohisto arba valdingo. nu ir taip ir panašiai, visai neromantiškai. unsure.gif
Atsakyti
Isgyvenancioms skyrybas... radau keletas minciu...

Reikia rasti už ko užsikabinti, kas verstų judėti į priekį, kokia nors veikla, geriausia kūrybinė, tada galima visas tas emocijas sunkias sudėti į kūryba ir rezultatas bus dvigubas: palengvės ir tapsi tikra kūrėja... skausmas nėra blogai reikia mokėti juo naudotis saviems tikslams... pas daktarus verčiau neiti, tuo labiau nesigydyti, tai būtų nusikaltimas, nes išsikyrimo skausmas yra kaip pamoka kurią reikia išmokti arba kaip dovana kurią reikia išnaudoti tam kad pasaulyje būtų mažiau skausmo ir daugiau šviesos... dar galiu patarti užsiimti paieškomis naujos poros tai irgi labai padeda, nes kai skauda esi atviresnis ir nuoširdesnis, iš to gali išaugti gražūs santykiai, o skausmas tiesiog palapsniui pereis į naują meilę, tik skausmo išgrynintą tyresnę ir geresnę nei buvo prieš tai...
*** REIKIA buti stipriam,nepaluzti,suimti save i rankas ir kovoti del saves ir savo ateities,nes kito kelio paprasciausiai nera.. Aisku,pasakyti visada daug lengviau negu padaryti. Bet tokiame baisiame psichologiniame skausme privaloma surasti savyje jegu ir stiprybes gelbeti save nuo depresijos,nes niekas kitas taves neisgelbes,tik pats gali tai padaryti..
*** Tai gali trukti savaites, menesius, gal ir ilgiau nei metus. Kol viena ryta pabudus suvoki, kad galvoji apie kazka kita, ir supranti, kad blogiausia jau praeity. Kai kas nors dingsta - tai tam, kad atsirastu kas nors kitas.
*** Kas benutiktu gyvenime , viskas tik i gera, bent jau savo likime tai matau. Kartais issiskyrimai atrodo baisus ir skausmingi, bet dabar tik dekoju Dievui, kad taip ivyko. Vienos durys uzsidaro, kitos atsiveria. Reikia trupucio tikejimo ir meiles sau ... Tegul jis iseina, palieka, bet Tavo esmes verte nuo to nesikeicia. Klausykite geros muzikos (nes ji geriausiai gali pakyleti), prisiminkit kaip gera buvo jaunystej, kaip jautetes, nes vilciu buvo daugiau nei rupesciu... gi galima atgimti naujam gyvenimui, argi ne? Mylekit save, tai svarbiausia, ir trauksite kitus kaip magnetas Mylekit save, tai svarbiausia, ir trauksite kitus kaip magnetas , pasirupinkit savo isvaizda. Ir as buvau save "nurasius", bet pasirode angelas (vyras ), kuris parode man kokia is tiesu esu. Esu be galo dekinga jam, kad atsistojau ant koju ir vel gyvenu. Viskas bus gerai, praeis kiek laiko ir pamatysi viska kitoj sviesoj. Tikrai tikrai.

*** pirmiausia reikia nustot saves gailetis ir narstyt praeiti. Tai yra grynas mazochizmas. Kas bevyktu gyvenime - viskas tik i gera. Kaip besisuktu vingiai - likimas (as taip tai vadinu) norejo tau kazka tuo pasakyti. Ivyko avarija - susimastyk, tave stabdo, kazkur brauki ne i ta puse. Bankrotas - o gal vis delto per aukstai pradejai skraidyti ir praradai bet koki zmogiskuma... Paliko mylimas zmogus - tu net nezinai nuo ko tave gyvenimas apsaugojo.... Isejo is gyvenimo artimas zmogus - reiskias jis atliko savo vaidmeni tiems, kuriems buvo tai buvo skirta. Taip, tai isgyvenant tuo momentu yra beprotiskai skaudu, atrodo tuoj kaip nubausi pasauli, ir se tau Mare devintines, nusibausi tik save draskydamas i gabalus. "Zmogus planuoja, Dievas juokiasi" - mes nezinome savo vaidmens siame pasaulyje, todel nustokim kankintis, ir atsipalaiduokim, priimkim visa tai kaip pazintine kelione. Aplink juk tiek idomaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misskiss: 21 rugpjūčio 2015 - 20:23