Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 19, 17:40)
Merginos, o kur jau gal gavot HARLOW PANT? Gal galite pakomentuoti - ar nėra per daug raukinių aplink juosmenį, kaip buvo komentaruose? Ar gražiai atrodo? smile.gif

As biggrin.gif Biski man apie uzpakali klubus laisvoka, bet gal taip turi buti. Siaip patenkinta as jomis, jau ir pranesiojau, uzskaitau 4u.gif Beje atsiminiau, neparasiau del to A-line sijono blush2.gif Tai taip jis aukstintu liemeniu, paziurejau dabar biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2015 08 19, 16:00)
Dėkui, Gyte. Aš galvoju, kad gal su magnetukais rūbus siunčia iš parduotuvių, ne iš sandėlio. Nes sandėly nelabai kas išneštų tuos rūbus,  nėr dėl ko juos saugoti smile.gif

Na bet i parduotuves irgi is sandeliu papuola, o ne is gamyklu tiesiai. g.gif Sandelyje dar ir kaip galima isnest - nuostoliai del darbuotoju vagysciu tiek sandely, tiek parduotuvese (ne vien JCrew) sudaro didesne dali nuostoliu. Bet magnetukai labiau vagiantiems pirkejams skirti, darbuotojai kitokius patikrinimus po darbo praeina.

Tiek parduotuvej, tiek online perkant rubai man visi su magnetukais papuole. O kas mane labai erzina, kad jei online pirkini nesu grazint i parduotuve, tai daznai ir pypset pradedu - ne tik JCrew, bet ir kitose parduotuvese. Kadangi JCrew man nera labai pakeliui ir kartais uztingiu po darbo jau i ja vaziuot, tai prie darbo uzeinant i kelias parduotuves kartais jau labai nemalonu del to pypsejimo. ax.gif

O ar negali but, kad tiesiog nukirpti tie magnetukai? Ar parduotuvej nutraukti tycia/netycia. g.gif Yra man papuole rubu kur keliais siuliukais prikabinti tik (ne bandyti nuplest ar pan, o tiesiog taip fabrike uzdeta), tai ranka nusiplesiu ir tiek. Na o kur gerai isiuti, tai jau tik nukirpt belieka. Paskutinej siuntoj pvz dirzas isvis be jokiu etikeciu buvo, nors tikrai tvarkingai ipakuotas i plastikini maiseli ir issiunte ta siuntinuka per kelias valandas is sandelio. Manau tai buvo grazinimas ir bus kas nuemes etiketes, o paskui gal persigalvojo g.gif
Atsakyti
Įkeliu sijonuką iš arčiau. 2 dydis. Manau gražiau žiūrėtųsi ilgakojėms. Labai norėjau mėlyno, bet nepagavau. Jei kuri nebenorit, mielai priglausčiau 0 arba 2 dydį

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trolėmolė: 19 rugpjūčio 2015 - 19:35
QUOTE(Gyte66 @ 2015 08 19, 16:11)

Vienos mergino prašymu dariau [url=https://www.jcrew.com/browse

labai labai grazu 4u.gif

QUOTE(Trolėmolė @ 2015 08 19, 20:35)
Įkeliu sijonuką iš arčiau. 2 dydis. Manau gražiau žiūrėtųsi ilgakojėms. Labai norėjau mėlyno, bet nepagavau. Jei kuri nebenorit, mielai priglausčiau 0 arba 2 dydį

Labai graziai ziurisi 4u.gif Bet as nemokeciau tokio devet, nezinociau kur su juo eit ax.gif cia tas variantas, kad grazu ant kitu paziureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2015 08 19, 19:35)
Įkeliu sijonuką iš arčiau. 2 dydis

Labai gražiai jums sijonas 4u.gif Aš turiu navy spalvos, jis sakyčiau mažiau įspūdingai atrodo mirksiukas.gif
QUOTE(Dideja @ 2015 08 19, 19:43)
Bet as nemokeciau tokio devet, nezinociau kur su juo eit ax.gif  cia tas variantas, kad grazu ant kitu paziureti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Vat ir aš taip galvojau, bet kai komplimentų prisirinkau, tai gal ir dėvėsiu tongue.gif
Didėja, ir tu bandyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 08 19, 20:43)
labai labai grazu  4u.gif
Labai graziai ziurisi  4u.gif Bet as nemokeciau tokio devet, nezinociau kur su juo eit ax.gif  cia tas variantas, kad grazu ant kitu paziureti  biggrin.gif

Ačiū. Tiesą sakant, Didėja, kai matavausi aš apie Jus pagalvojau. Šis sijonas šiek tiek storina, o Jūs lieknutė, aukšta, tiesiog idealiai šiam sijonukui.

QUOTE(Gyte66 @ 2015 08 19, 20:48)
Labai gražiai jums sijonas  4u.gif  Aš turiu navy spalvos, jis sakyčiau mažiau įspūdingai atrodo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif  Vat ir aš taip galvojau, bet kai komplimentų prisirinkau, tai gal ir dėvėsiu  tongue.gif
Didėja, ir tu bandyk  4u.gif

Dėl to ir norėjau mėlyno, kad paprastesnis jis man atrodė. Su šiuo reikia progos išeiti.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 08 19, 21:04)
Na bet i parduotuves irgi is sandeliu papuola, o ne is gamyklu tiesiai. g.gif Sandelyje dar ir kaip galima isnest - nuostoliai del darbuotoju vagysciu tiek sandely, tiek parduotuvese (ne vien JCrew) sudaro didesne dali nuostoliu. Bet magnetukai labiau vagiantiems pirkejams skirti, darbuotojai kitokius patikrinimus po darbo praeina.

Tiek parduotuvej, tiek online perkant rubai man visi su magnetukais papuole. O kas mane labai erzina, kad jei online pirkini nesu grazint i parduotuve, tai daznai ir pypset pradedu - ne tik JCrew, bet ir kitose parduotuvese. Kadangi JCrew man nera labai pakeliui ir kartais uztingiu po darbo jau i ja vaziuot, tai prie darbo uzeinant i kelias parduotuves kartais jau labai nemalonu del to pypsejimo. ax.gif 

O ar negali but, kad tiesiog nukirpti tie magnetukai? Ar parduotuvej nutraukti tycia/netycia.  g.gif Yra man papuole rubu kur keliais siuliukais prikabinti tik (ne bandyti nuplest ar pan, o tiesiog taip fabrike uzdeta), tai ranka nusiplesiu ir tiek. Na o kur gerai isiuti, tai jau tik nukirpt belieka. Paskutinej siuntoj pvz dirzas isvis be jokiu etikeciu buvo, nors tikrai tvarkingai ipakuotas i plastikini maiseli ir issiunte ta siuntinuka per kelias valandas is sandelio. Manau tai buvo grazinimas ir bus kas nuemes etiketes, o paskui gal persigalvojo g.gif

Dėkui smile.gif

Bet aš tikrinau siūles, tai jei nėra magnetuko, reiškia gamintojas jo neįsiuvo, nes matytųsi kažkokie nuradymo ženklai. Be to, tų magnetukų, kur neina nuplėšti, neina gražiai ir nuardyti. Tai tikrai, turbūt selektyviai kam uždeda tuos magnetukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2015 08 19, 18:24)
As biggrin.gif Biski man apie uzpakali klubus laisvoka, bet gal taip turi buti. Siaip patenkinta as jomis, jau ir pranesiojau, uzskaitau 4u.gif Beje atsiminiau, neparasiau del to A-line sijono blush2.gif Tai taip jis aukstintu liemeniu, paziurejau dabar biggrin.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif drinks_cheers.gif
Nius turėčiau gaut jau savaitgalį savo A-line - tai jau bus įdomu biggrin.gif

Gražus. - Ir basutės labai gražios, tokios moteriškos thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visos kur cia paskutines rodesi - Ilka, Gyte, Trolemole - labai gerai atrodo thumbup.gif O vat to sijono tai as irgi neisivaizduoju ant saves, nors paziuret tikrai grazu wub.gif

Atsakyti

Trolėmolė, gal galėtumėte parašyti šio sijono išmatavimus arba savo išmatavimus ir ūgį, taip dar būtų paprasčiau susigaudyti.

Jei kam šis sijonėlis netiktų, aš mielai perpirkčiau, tik noriu išsiaiškinti kokio man dydžio reikia 0 ar 2 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorella @ 2015 08 19, 22:10)
Trolėmolė, gal galėtumėte parašyti šio sijono išmatavimus arba savo išmatavimus ir ūgį, taip dar būtų paprasčiau susigaudyti.

Jei kam šis sijonėlis netiktų, aš mielai perpirkčiau, tik noriu išsiaiškinti kokio man dydžio reikia 0 ar 2 wink.gif

Mano ūgis 162. Liemuo 72. Manau tilpčiau ir į 0 dydį, nes 2 dydžio liemuo laisvas. Yra ir petite dydžiai šio sijono.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2015 08 19, 21:24)
Mano ūgis 162. Liemuo 72. Manau tilpčiau ir į 0 dydį, nes 2 dydžio liemuo laisvas. Yra ir petite dydžiai šio sijono.

Aciu labai. Tuomet man reikia regular 0.
Tad jei kam netiktu, mielai priglausiu rozini ar melynaji bei xs kasmyriukus trumparankovius ivairiu spalvu. Atostogavau kol visas sis didysis ispardavimas vyko. smile.gif
Zinoma, seksiu ir turgeli.
Atsakyti