QUOTE(dewofsoul @ 2015 08 19, 16:00)
Dėkui, Gyte. Aš galvoju, kad gal su magnetukais rūbus siunčia iš parduotuvių, ne iš sandėlio. Nes sandėly nelabai kas išneštų tuos rūbus, nėr dėl ko juos saugoti
Na bet i parduotuves irgi is sandeliu papuola, o ne is gamyklu tiesiai.

Sandelyje dar ir kaip galima isnest - nuostoliai del darbuotoju vagysciu tiek sandely, tiek parduotuvese (ne vien JCrew) sudaro didesne dali nuostoliu. Bet magnetukai labiau vagiantiems pirkejams skirti, darbuotojai kitokius patikrinimus po darbo praeina.
Tiek parduotuvej, tiek online perkant rubai man visi su magnetukais papuole. O kas mane labai erzina, kad jei online pirkini nesu grazint i parduotuve, tai daznai ir pypset pradedu - ne tik JCrew, bet ir kitose parduotuvese. Kadangi JCrew man nera labai pakeliui ir kartais uztingiu po darbo jau i ja vaziuot, tai prie darbo uzeinant i kelias parduotuves kartais jau labai nemalonu del to pypsejimo.
O ar negali but, kad tiesiog nukirpti tie magnetukai? Ar parduotuvej nutraukti tycia/netycia.

Yra man papuole rubu kur keliais siuliukais prikabinti tik (ne bandyti nuplest ar pan, o tiesiog taip fabrike uzdeta), tai ranka nusiplesiu ir tiek. Na o kur gerai isiuti, tai jau tik nukirpt belieka. Paskutinej siuntoj pvz dirzas isvis be jokiu etikeciu buvo, nors tikrai tvarkingai ipakuotas i plastikini maiseli ir issiunte ta siuntinuka per kelias valandas is sandelio. Manau tai buvo grazinimas ir bus kas nuemes etiketes, o paskui gal persigalvojo