QUOTE(Ropyte @ 2009 07 16, 16:15)
O as anksciau pirkdavau pavienes zoleles, bet kai parduotuvese ju atsirado pokeliuose, nebesuku galvos. Ju sudetis naturali ir daug pigiau kainuoja nei sveriamos zoleles. Kadangi esu reklamos auka, pabandziau Kotanyi zoleles ir sriubu zalumynus - ziauriai patiko!

gal kas esat bandziusios ir kitus Kotanyi prieskonius? Kuriuos dar vertetu isbandyti?
nepykite uz priesinga nuomone, na bet man tai Kotany neeeea
Jei jau kalbant apie gatavus prieskoniu misinius, tai yra Norfoje panasios isvaizdos pakeliai Prymat gamintojo - va ju mums kazkaip dar puse velnio kai kurie, pvz.stambiais grudais, provanso zoleliu misinys, k.k. kt.
Papildyta:
QUOTE(-Maria- @ 2009 07 22, 20:34)
Kaip jūs naudojate džiovintus rozmarinus? Aš bandžiau šiandien ant kepimo maiše kepamų šlaunelių, bet paskui rankiojau tuos spyglius lauk, neatrodo jie valgomi
keista

o slauneles dar kazkuo daugiau itrynete? nes jei norejote daugiau rozmarino, ji galejote itrinti majonezu ar al.aliejumi i slauneles - kepant "rankoveje" turejo isigerti, ypac jei pries kepima leistumete pasimarinuoti....
o kokios firmos tie rozmarinai?
galite bandyti susidziovinti pati nusipirkusi ar uzsiauginusi sakele