QUOTE(Renatina @ 2009 07 23, 15:17)
nepykite uz priesinga nuomone, na bet man tai Kotany neeeea
Jei jau kalbant apie gatavus prieskoniu misinius, tai yra Norfoje panasios isvaizdos pakeliai Prymat gamintojo - va ju mums kazkaip dar puse velnio kai kurie, pvz.stambiais grudais, provanso zoleliu misinys, k.k. kt.

Prymato provanso žolelės ir man einamas prieskonis. Ypač salotoms pagardinti įvairioms ar picoms ir šiaip jis man daug kur tinka. Tikrai buvo atradimas

: be jokių priedų ir idealus derinys žolelių.
QUOTE(Guvile @ 2009 07 28, 13:49)
Kokį čiobrelį reikia naudoti prieskoniams? Galima tą, kur pievose auga?
Tinka bele koks

Tik kvapai skiriasi šiek tiek, bet tikrai gėris
O kalbant apie rozmariną, tai man patinka į žalią arbatą įmesti šiek tiek čiobrelio ir rozmarino. Gaunas gaivus gėraliukas, tik nereikia padauginti.
Vienu metu visur dėdavau bazilikus, bet dabar jau rodos atsivalgiau... kažkaip vis mažiau noris...