QUOTE(Aile @ 2008 01 16, 14:16)
liepacka, ir as patariu pasiskaitynet. Siaip manau visi gydytojai VK yra geri. Tai pas ka papulsi ir manau nebus blogai.
As tai VK uzsirasiau pas Verbickiene. Na gydytoja siaip idomi. Daug kam gali nepatikti. Siaip viska paaiskina, i visus kvailus ir nekvailus klausimus atsako. Kol mane ji gyde as asmeniskai klaidu nepastebejau.
Tai va kauno VK dirba
Visockiene, Stankevicius, Tvajonaviciene ir Verbickiene. Apie juos jau prirasyta manau nemazai ir nera ko kartoti klausimu. Tiesiog nepatingeti pasidormeti ir paskaityti.
tai as tada palauksiu kol siom dienom ateis mmm, tada mazdaug zinosiu, kada kitos bus ir bandysiu tam tarpe pas ka nors uzsiregistruoti. nezinau kodel, bet as pas stankeviciu nenoriu, nors to zmogaus ir nezinau. tai bandysiu pas kuria nors moteriske. o gal jus galite parasyti kokiom dienom ir valandom dirba stankevicius, kad ant jo nepapult. galvoju, kad kazkaip nekorektiska sakyti registruojantis, kad pvz pas stankeviciu nenoriu, o visos kitos gydytojos tinka.
kazi kokia bus diagnoze man. faktas tas kad buvau jau pastojus ir buvo nesivystantis. tai vaiku kaip ir galim su vyru tureti. ryskiai bus kazkas su ovuliacija. as cia pati sau diagnoze bandau nusistatyti.