Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo klinika

QUOTE(Medūna @ 2008 06 06, 18:17)
Mes irgi vaikščiojom pas U. Taip pat pas vyrą yra problema ir ji pasakė, kad gydymas jau nieko nepadės.Sakė,kad tik teoriškai gali šiek tiek padėti,o praktiškai, tai spermatozoidai greičiau išnyks,negu jų padaugės. Ji vyrui liepė pakartoti antrą kartą  tyrimus po mėn. ir tada vėl ateiti pas ją. Po 2 tyrimo, ji mums rekomendavo IVF+ICSI.  Kai pirmą kartą aš pabendravau su U., tai sakiau sau, kad daugiau pas ją kojos nekelsiu.Bet vistik nuėjau ir aš dabar tuo labai patenkinta.

hm...o per tuos 2men vyrui ka nors gert liepe ar kazka patare? na tikiuosi ne siaip sausai pasake -ateik po 2men unsure.gif tiesa..o kokios bedos pas vyra? pas manaji oligospermija.. 12mln tik....ir A bei B spermiuku ner sad.gif
paklausinejo kazko, kad issiaiskintu kodel nuo ko ten taip pas vyra? ar is tyrimu jau viskas aisku buvo?

*****..pradedu jau bijot as ten eit doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2008 06 06, 19:24)
hm...o per tuos 2men vyrui ka nors gert liepe ar kazka patare? na tikiuosi ne siaip sausai pasake -ateik po 2men unsure.gif  tiesa..o kokios bedos pas vyra? pas manaji oligospermija.. 12mln tik....ir A bei B spermiuku ner sad.gif
paklausinejo kazko, kad issiaiskintu kodel nuo ko ten taip pas vyra? ar is tyrimu jau viskas aisku buvo?

*****..pradedu jau bijot as ten eit doh.gif  unsure.gif

Pas mano vyrą tik 1 mln., o A+B apie 20 proc. Gydytoja nieko nekomentavo kodėl tokie rezultatai.Vyras gėrė tribestan vitaminus apie 2 mėn.,bet rezultatų nepagerino. Bet tu nebijok,tau gydytoja pasakys. Šiaip U nelinkusi daug šnekėti,tai tu nebijok klausti.Aš tai galvoje sudarydavau klausimų sąrašą,o kai pas ją nueidavau, tai viskas kažkaip išgaruodavo. Bet jei ko paklausi, tai viską aiškiai pasako.Nebijok, viską jums išaiškins, o jums beliks apsispresti ką toliau daryti.
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2008 06 06, 19:20)
Pas mano vyrą tik 1 mln., o A+B apie 20 proc. Gydytoja nieko nekomentavo kodėl tokie rezultatai.Vyras gėrė tribestan vitaminus apie 2 mėn.,bet rezultatų nepagerino. Bet tu nebijok,tau gydytoja pasakys. Šiaip U nelinkusi daug šnekėti,tai tu nebijok klausti.Aš tai galvoje sudarydavau klausimų sąrašą,o kai pas ją nueidavau, tai viskas kažkaip išgaruodavo. Bet jei ko paklausi, tai viską aiškiai pasako.Nebijok, viską jums išaiškins, o jums beliks apsispresti ką toliau daryti.

na pas jus nekokia situacija..bent jau del kiekio...pas va del kokybes jauciu blogiau bus...
na, nueisim, susipazinsim..ziuresim ka pasakys. paklaust tai reiks gal ar galima pagerint ta kokybe ir kaip? ir nuo ko galejo taip buti?
o taves jau nenorejo ji tirt? na del visa ko?
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2008 06 06, 20:48)
na pas jus nekokia situacija..bent jau del kiekio...pas va del kokybes jauciu blogiau bus...
na, nueisim, susipazinsim..ziuresim ka pasakys. paklaust tai reiks gal ar galima pagerint ta kokybe ir kaip? ir nuo ko galejo taip buti?
o taves jau nenorejo ji tirt? na del visa ko?

Aš pasidariau visus reikiamus hormonų tyrimus,o kadangi sperma prasta,tai toliau nėra prasmės tirt. Juk vistiek IVF. O be to mes jau laikiam rezultatų.Gal bus nestuke.gif ,labai tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2008 06 06, 21:20)
Aš pasidariau visus reikiamus hormonų tyrimus,o kadangi sperma prasta,tai toliau nėra prasmės  tirt. Juk vistiek IVF. O be to mes jau laikiam rezultatų.Gal bus  nestuke.gif ,labai tikiuosi.

o pas tave viskas ok buvo? kazkaip maniau kad IVF tik kai moteris bedu turi blush2.gif na dar zalia esu toj visoj nevaisingumo srity blush2.gif

nes as hormonu kol kas nesu tyrusis...tai jauciu U lieps issitirt.

na o jums sekmes dideliausios 4u.gif tyliai tyliai laikau kumsius 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[nes as hormonu kol kas nesu tyrusis...tai jauciu U lieps issitirt.

sveikute 4u.gif ,
Nebijok tu tos U., aš pas ją nuvažiavau drebančia širdim, o pasirodo visai normali, ji man patiko, kaip sako kiekvienam savo...
Jei lieps pasidaryti tyrimus, tai ir pasidaryk, negalvok prieš laiką. Mano vyriškį taip sugriebė lotuliukas.gif , kad iš kart pasidarė kraujo tyrimą, o taip būčiau įkalbinėjus dvi dienas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(villaja @ 2008 06 07, 20:40)
[nes as hormonu kol kas nesu tyrusis...tai jauciu U lieps issitirt.

sveikute 4u.gif ,
Nebijok tu tos U., aš pas ją nuvažiavau drebančia širdim, o pasirodo visai normali, ji man patiko, kaip sako kiekvienam savo...
Jei lieps pasidaryti tyrimus, tai ir pasidaryk, negalvok prieš laiką. Mano vyriškį taip sugriebė lotuliukas.gif , kad iš kart pasidarė kraujo tyrimą, o taip būčiau įkalbinėjus dvi dienas rolleyes.gif

nu ryt jau eisim, tai informuosiu kaip ji man biggrin.gif
Atsakyti
nu va buvom VK pas Usoniene....visai patiko man...tiesiai sviesiai pasake viska ir ate... vyrui mano ypac patiko, nes del blogu spermos rezultatu kaip ir nuramino ji, pasake kad galejo itakot daug faktoriu ir plius dar nera metu kaip bandom pastot..tai tipo ner cia ko nervuotis, eikit ir bandykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2008 06 10, 13:18)
nu va buvom VK pas Usoniene....visai patiko man...tiesiai sviesiai pasake viska ir ate... vyrui mano ypac patiko, nes del blogu spermos rezultatu kaip ir nuramino ji, pasake kad galejo itakot daug faktoriu ir plius dar nera metu kaip bandom pastot..tai tipo ner cia ko nervuotis, eikit ir bandykit biggrin.gif

Na, matot, ne taip viskas blogai, kaip gali atrodyti rolleyes.gif .
Linkiu, kad bandymai baigtųsi nestuke.gif
Atsakyti
Gal kas žinote nuo kada Kauno VK gyd Tvarijonavičienė atostogauja? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, tai kaip supratau, Visockiene VK (Kaune) yra verta demesio? nes uzsiraciau pas ja, norejau patekti pas tvarijonaviciene bet priimti galetu tik liepos viduryje? Prasau patarimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2008 06 17, 22:24)
Merginos, tai kaip supratau, Visockiene VK (Kaune) yra verta demesio? nes uzsiraciau pas ja, norejau patekti pas tvarijonaviciene bet priimti galetu tik liepos viduryje? Prasau patarimo smile.gif

Verta wink.gif ,bet nuo liepos vidurio iseina i dekreta ..
Atsakyti