Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo klinika

QUOTE(Kistina @ 2008 06 17, 22:25)
Verta wink.gif ,bet nuo liepos vidurio iseina i dekreta ..

o geras. as kaip tik pas ja buvau sausio men. ir ji sako, kad bandytume ir jei puse metu neiseis, tai tada ateikit. tai man kaip tik reiks eiti. nu geras. tai reik kitos gydytojos ieskot.
Atsakyti
As ne i tema ilysiu blush2.gif taciau su Usoniene teko susidurti ne savo noru ir tikrai ne maloniausiu momentu. Gydziausi pas Klima, po inseminacijos pastojau ir laukiausi dvynuku taciau deja, persileidau...tai to persileidimo metu ir teko susidurti ligoninej su Usoniene. Tai toms kurios jos prisibijo galiu pasakyti ne visada sypsena ar geras zodis viska lemia, ji tikrai profesionale savo srityje ir tebunie kartais ir pritruks sypsenos ir silumos is jos puses taciau sia gydytoja tikrai galima pasitiketi, o nejausminga ji atrodo todel kad dazniausiai sako tiesa, nevyniodama i vata ir as ja uz tai labai vertinu. Ir dar...to persileidimo metu ji man vis kartojo, ziurek dabar saves, jau nieko nepakeisi, po metu vel cia busi ir gimdysi, taip ir atsitiko thumbup.gif siek tiek daugiau nei po metu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos rolleyes.gif ...Esu naujoke ax.gif ....Noriu paprasyti zinanciuju pagalbos...Mano istorija trumpai yra tokia, kad gydziausi VK Kaune, ir per trecia stimuliacija (kadangi dvi pirmos buvo visikai nesekmingos, nes net folikulai neuzaugo) ivyko hiperstimuliacija. Dabar jau savaite laiko esu su didziuliu pilvu(kai kokiam sestam menesyje nestumo), nes padidejo kiausides ir kaupiasi pilve skysciai. Kai kreipiausi i VK, jog dideja pilvas ir maudzia, paziurejo echoskopu ir pasiunte tiesiai i klinikas. Taigi, dabar guliu klinikose. Gydymas kol kas toks, kad tik leidzia vaistus kraujui skystinti. Bet jau savaite, o pagerejimo nera. Gal kas esate ar buvote susidurusios su tokia situacija? Gal galit pasakyti kiek tai laiko gali testis? Kaip gydetes? Prasau padekite verysad.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(amigos33 @ 2008 07 19, 22:30)
Sveikos  rolleyes.gif ...Esu naujoke  ax.gif ....Noriu paprasyti zinanciuju pagalbos...Mano istorija trumpai yra tokia, kad gydziausi VK Kaune, ir per trecia stimuliacija (kadangi dvi pirmos buvo visikai nesekmingos, nes net folikulai neuzaugo) ivyko hiperstimuliacija. Dabar jau savaite laiko esu su didziuliu pilvu(kai kokiam sestam menesyje nestumo), nes padidejo kiausides ir kaupiasi pilve skysciai. Kai kreipiausi i VK, jog dideja pilvas ir maudzia, paziurejo echoskopu ir pasiunte tiesiai i klinikas. Taigi, dabar guliu klinikose. Gydymas kol kas toks, kad tik leidzia vaistus kraujui skystinti. Bet jau savaite, o pagerejimo nera. Gal kas esate ar buvote susidurusios su tokia situacija? Gal galit pasakyti kiek tai laiko gali testis? Kaip gydetes? Prasau padekite  verysad.gif Aciu

Žiūrint kiek tų skysčių susikaupę. Prie tam tikros ribos juos tiesiog siurbia iš pilvo. Tačiau jei būklė nėra kritinė ( nedūsti, nevemi, nealpsti, skysčių kiekis pilve nėra labai didelis) tiesiog reikia išlaukti, pritariu, kad pojūčiai ne patys maloniausi....dar gerk labai daug skysčių.
Atsakyti
QUOTE(amigos33 @ 2008 07 19, 22:30)
Sveikos  rolleyes.gif ...Esu naujoke  ax.gif ....Noriu paprasyti zinanciuju pagalbos...Mano istorija trumpai yra tokia, kad gydziausi VK Kaune, ir per trecia stimuliacija (kadangi dvi pirmos buvo visikai nesekmingos, nes net folikulai neuzaugo) ivyko hiperstimuliacija. Dabar jau savaite laiko esu su didziuliu pilvu(kai kokiam sestam menesyje nestumo), nes padidejo kiausides ir kaupiasi pilve skysciai. Kai kreipiausi i VK, jog dideja pilvas ir maudzia, paziurejo echoskopu ir pasiunte tiesiai i klinikas. Taigi, dabar guliu klinikose. Gydymas kol kas toks, kad tik leidzia vaistus kraujui skystinti. Bet jau savaite, o pagerejimo nera. Gal kas esate ar buvote susidurusios su tokia situacija? Gal galit pasakyti kiek tai laiko gali testis? Kaip gydetes? Prasau padekite  verysad.gif Aciu

Man per 1 stimuliacija ir prastai buvo. Pilvas kaip 4,5-5men nestumas. Po to dar ir dusti pradejau verysad.gif Del pilvo skausmo lovoje vos nuo vieno sono ant kito apsiversdavau doh.gif Ka isgerdavau ir suvalgydavau viskas liko organizme, niekas nepasisalino verysad.gif Taip kankinausi 2 savaites, po to per pora dienu viskas issivale ir atsistojo i savo vietas biggrin.gif
Laikykis, mergyt, viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos. nusprendeme ir mes pradeti minti takeli i vk. norejau jusu paklausti o kokios eiles mazadaug buna kauno vk? pries kiek laiko reikia uzsiregistruoti?
Atsakyti
Ziurint pas ka reikia eiti, jei pas ginekologe, tai ilgiausiai eile pas Tvarijonaviciene.
Atsakyti
Gal žinot ar Žilaitienė dar kaune dirba??
Papildyta:
QUOTE(Boruzele07 @ 2008 07 28, 21:24)
Ziurint pas ka reikia eiti, jei pas ginekologe, tai ilgiausiai eile pas Tvarijonaviciene.

Labas ax.gif Kur tik mes nesusitinkam, visuose syriuose lankomės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2008 07 29, 00:24)

pas Zilaitiene ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2008 07 29, 16:32)
pas Zilaitiene  ax.gif

Manau tiksliausiai tau atsakytu registraturoje, bet manau, kad nera eiles.
Atsakyti

Sveikos mergaitės 4u.gif

Jungiuosi prie jūsų ir pradėsiu minti VK slenkstį. Kadangi man viskas nauja šioje srityje, jau perskaičiau nemažai temeliu, bet klausimų begalės. Gal galėsit man juos atsakyti blush2.gif
1. Renkuosi iš dviejų gydytojų Vilniaus VK : Visockienė ar Meškauskienė . Gal galit pasakyti pora žodžių.
2. Ar ilgos eilės.Kiek reikia laukti kai užsiregisruoji? Maždaug, kad galėčiau paplanuoti g.gif
3. Ar pirmą kartą reikia su savim vestis ir B. Turiu savo B tyrimą, kuris kaip suprantu nėra pats geriausias. Pas mane problemų kaip ir nėra, bet aš taip tikiuosi.
Jaučiu , kad mane vistiek truputi tirs g.gif

Tam kartui tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sause @ 2008 07 29, 19:23)
Sveikos mergaitės  4u.gif

Jungiuosi prie jūsų ir pradėsiu minti VK slenkstį.  Kadangi man viskas nauja šioje srityje, jau perskaičiau nemažai temeliu, bet klausimų begalės. Gal galėsit man juos atsakyti  blush2.gif
1. Renkuosi iš dviejų gydytojų Vilniaus VK : Visockienė ar Meškauskienė . Gal galit pasakyti pora žodžių.
2. Ar ilgos eilės.Kiek reikia laukti kai užsiregisruoji? Maždaug, kad galėčiau paplanuoti  g.gif
3.  Ar pirmą kartą reikia su savim vestis ir B.  Turiu savo B tyrimą, kuris kaip suprantu nėra pats geriausias. Pas mane problemų kaip ir nėra, bet aš taip tikiuosi.
Jaučiu , kad mane vistiek truputi tirs  g.gif

Tam kartui tiek  mirksiukas.gif

Sveika, man irgi rūpi tokie pat klausimai smile.gif Aš po 3 nesėkmingų IUI nusprendžiau pasirinkti Meškauskienę. Lauksiu, ką tau atsakys smile.gif
Atsakyti