Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

TINO, o cia taviskes taip bendrauja ar verkia? Nesupratau ka tas spygavimas reiskia.
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 08 31, 12:46)
TINO, o cia taviskes taip bendrauja ar verkia? Nesupratau ka tas spygavimas reiskia.

nei bendrauja, nei verkia. pvz., apsiverčia ant pilvo ir klykia, kad kažko negali padaryt - pašliaužt neišeina, arba sėdi kėdutėj žaidžia ir pradeda spiegt, kad žaisliukas netelpa į burną, neįkanda, arba, kad pavargus ir jau nori miego. nu toks pyktis, nepasitenkinimas, nes lyg ir verksmas, bet be ašarų visai. tipo balso stygas atrado, mato, kad tėveliai šokinėja aplink po to, tai ko nepažviegt doh.gif doh.gif
linkiu nepatirti to po kelių mėnesių biggrin.gif pamenu, draugės keli vaikai taip darydavo, tai stebėdavausi, kodėl taip leidžia daryt ir nieko nereaguoja, tai dabar gavau pati hihihi.gif nu bet negali visa dieną ištisai ant rankų nešiot, nors vakar vakare ir ant rankų klykavo, vos nuraminom.
Papildyta:
QUOTE(Pacifica @ 2015 08 29, 11:42)
O as vietoj 3 valandu ivedziau kas 4 val maitinima. Laikomes rezimo, vienas keliasi keliu ir kita valgyt, zodziu kaip kareivinese  biggrin.gif jie labai ir nepriestarauja del to smile.gif su tuo msitinimu kas 3 val sudurnavot galima, nespeji pamaitint, bonkiu susiplaut ziurek vel jau laikas valgyt.

nu ir aš galvoju keist iš 3 val. į 4 val. papasakok, kada maitini? kokiom valandom? kiek suvalgo? ar geriau? nors jaučiu, kai maniškės eina miegot tik 24val., tai nelabai man tiks grafikas, bet labai cekava. ar per vieną dieną perėjot prie naujo grafiko, ar palaipsniui po kokį pusvalandį slinkot grafiką?
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2015 08 30, 10:22)
O mes jau po atostogu. Visumoje ir super ir sokas - su vaiku tikrai kitokios atostogos biggrin.gif

Deja, bet nemazai pykomes sad.gif

kaip smagu, kad N viskas tiko ir patiko bigsmile.gif

console.gif

QUOTE(laina12 @ 2015 08 31, 08:08)
siandien mano dickes 7 metuku gimtadienis.

su gimtadieniu 4u.gif

QUOTE(Tino @ 2015 08 31, 12:30)
vakar abi klykavo ir spygavo vakare kaip skerdžiamos  doh.gif atrodė, kad mes jas pjaunam  lotuliukas.gif nu labai nesmagu  verysad.gif o nereaguot, kad atseit tai manipuliavimas, neišeina. viską darom, kad tik jom gerai būtų, o jos taip  doh.gif bet kiek prisiskaičiau, tai kaip ir normalu tai.

nu tipo taip, jos gi dar nemoka tinkamai išreikšti savo jausmų, tai taip ir išeina. o manipuliavimas tai ar dėmesio reikalavimas, čia jau kaip nusiteiksi smile.gif

man vyro niekada nereikėjo prašyti su vaiku pabūt ar užsiimt, pats ėjo ir darė, nuo gimimo galėjo visiškai mane pakeisti ir man kažkur išėjus neskambindavo su klausimais kas ir kaip. ir iki šiol taip - pvz. grįžta iš darbo, jei mato, kad šildau vaikui valgyt, sako aš pamaitinsiu, sode dieną aš deginuos, jis knygą skaito, D.C. atsibudo - mama mama, vyras - gulėk, aš nueisiu. žodžiu, wub.gif o va virtuvėj galiu iki išnaktų suktis, neateis pasisiūlyti padėti, ne jo stichija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 31 rugpjūčio 2015 - 12:06
QUOTE(Tino @ 2015 08 31, 11:53)
nei bendrauja, nei verkia. pvz., apsiverčia ant pilvo ir klykia, kad kažko negali padaryt - pašliaužt neišeina, arba sėdi kėdutėj žaidžia ir pradeda spiegt, kad žaisliukas netelpa į burną, neįkanda, arba, kad pavargus ir jau nori miego. nu toks pyktis, nepasitenkinimas, nes lyg ir verksmas, bet be ašarų visai. tipo balso stygas atrado, mato, kad tėveliai šokinėja aplink po to, tai ko nepažviegt  doh.gif  doh.gif
linkiu nepatirti to po kelių mėnesių  biggrin.gif pamenu, draugės keli vaikai taip darydavo, tai stebėdavausi, kodėl taip leidžia daryt ir nieko nereaguoja, tai dabar gavau pati hihihi.gif nu bet negali visa dieną ištisai ant rankų nešiot, nors vakar vakare ir ant rankų klykavo, vos nuraminom.

Nu viskas normalu. Auga, poreikiai dideja greiciau nei galimybes pacioms juos patenkinti tai ir pyksta. biggrin.gif
Maniskei jei zaislas netelpa i burna tai susinervuoja ir meta toli toli biggrin.gif
O soskiuka tai kyla minciu priristi nes jau toks zaidimas gavosi... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 08 31, 13:12)
aciu uz atsakyma, aha turiu medela swing, tai mabo rankos man geriau traukia, lasa man geriausiai tik stimuliacijos rezime o ne nutraukimo, uztat ir rankos geriau isvaro matyt :-D

Krown, o tu net kai niekas nebega, papumpuok, po kazkurio laiko vel "atleidzua", kitas dalykas, dar anksti manau, susitvarkys ir uzsives tau pienukas 4u.gif
QUOTE(Vega56 @ 2015 08 31, 13:30)
O maniskei nezinau kas daros

Vega, ir pas mus kumstukai i trasa eina kaip turi but, neimanoma doh.gif viskas burnoj...

Tino, paskaitau ir baisu, kas musu laukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 08 31, 13:06)
Tino, paskaitau ir baisu, kas musu laukia  doh.gif

nebūtinai taip bus, aš nieko tokio neprisimenu, nei su valgymu buvo problemos, nei nepasitenkinimo žaidžiant smile.gif tiesiog iki 4 mėnesių geriausiai buvo mamai ar tėčiui ant rankų, o paskui gražiai gulėdavo ir žaisdavo, su manim, aišku, vienas nedaug pabūdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 08 31, 12:06)

Vega, ir pas mus kumstukai i trasa eina kaip turi but, neimanoma  doh.gif viskas burnoj...

O seiles pas taviski bega? As jau neperslampama seilini nupirkau, nes istisai slapia krutinele .
Atsakyti
Vega, rasei kad taviske 'net' 150 suvalgo su nauju ciulptuku, nu bet juk 3-4 men vaikui jau raso kad 180 doze, tai nevalgo taviske per daug mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 31, 12:22)
Vega, rasei kad taviske 'net' 150 suvalgo su nauju ciulptuku, nu bet juk 3-4 men vaikui jau raso kad 180 doze, tai nevalgo taviske per daug  mirksiukas.gif  4u.gif

Nu bet su mazu ciulptuku tiek neisvalgo, pavargsta. Vakar suvalge 170ml blink.gif tik tiek, kad tiek sukimsus jinai atpylineja daugiau. Siaip man tikrai negaila jai pienelio, tegu tik valgo, bet tie atpylinejimai tai nervuoja. Va sian du maitinimus su mazu valge ir vel po 120ml suvalge, bet ir neatpyle nieko.
Papildyta:
BURBULIUK, raso, kad tavo vaikai vis dar pakeliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 08 31, 12:29)

Papildyta:
BURBULIUK, raso, kad tavo vaikai vis dar pakeliui biggrin.gif

tai cia sekantys du biggrin.gif

Reiks pasitaisyt 4u.gif
Atsakyti
Vega,atsakau i tavo klausimus-pavyko mums tik per didelius pykcius.Oi,kaip pykomes.Bet rezultatas yra thumbup.gif Kol tai pasiekiau buvo labai sunku,nes maniskis irgi sakydavo,tu ka liezuvio neturi,negali paprasyt.Tai ne viena vakara teko kalbetis,ne viena kart verkiau,ne kart pykomes ir sakiau ka as tau kaip mazam vaikui turiu baksnot,tu savo proto neturi.Reikejo laiko kad pasiektumem.Buna ir dabar kad uzplaukia,bet siaip viskas ok.Kazkaip suprast labiau pradejo kai teko kelis kartus viena palikt su maziuku,tada baiges kaip to nespeji,kaip to nepadarai biggrin.gif
Atsakyti
AFRODITE, ziuriu tiek mes tais paciais zodziais kalbam, tiek jie biggrin.gif Tik as kazkada islekiau i parde ir grizus po val pradejau kodel to nepadarei ir ano tai buvo atsakymas JUK AS VAIKA ZIUREJAU, NET PAVALGYT NESPEJAU!!!! Sakau o tai kaip as turiu viska spet? Tik tiek, kad jis man nepriekaistauja, kad kazkas nepadaryta, bet man paciai baisu apversti namai tai bandau persiplest, o tada bunu pavargus ir pikta smile.gif

Kazkaip jauciu, kad reikia dazniau juos dviese palikt. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 31, 12:35)
tai cia sekantys du  biggrin.gif

Jau nori dar dvieju? biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega56: 31 rugpjūčio 2015 - 12:47