QUOTE(Edena @ 2015 08 31, 21:10)
O kaip dienom jusu beibiai miega? nereikia migdyti? Nu nakti viskas ok, diena kartais irgi idedu i lova ir viskas ok., nu bet jei vezime tai kartais tenka normaliai pasiubuot tuo vezimu... ir uz 45 min vistiek prabunda net pietu miego neismiega istisu 2 val, turiu po tu 45 min dar kartsa "uzlauzt"
Va as irgi norejau paklaust kaip daugumos leliai dienom miega, nes maniskiai man atrodo per daug miega

Maniskiai diena miega kokius 5 kartus- ryte apie 9 koki 45min, po to apie 11 vel rumpas miegas, po to pietu tai jau kokias 3-4 valandas, po to tarp 5-6val trumpas miegelis koki 40 min, dar vienas miegelis apie 8 vakaro ir tada apie 22 jau nakciai, bet ryte kokia 6 - 7val jau prasideda nesamones. Budinejimai, mieginejimai po 10 min, taip iki 9 na ir zodziu sukas karusele... nazinau kaip to vakarinio miego isvengt, nes mano beibiai po max 1.5-2 val budrumo jau pavargsta ir pradeda zirst- reik mikdyt.. O uzmikdau tai arba ant ranku panesioju pasupuoju, arba vezimuke Dazniausiai viena vyras vezime pamikdo, kita as ant ranku- ir tada dedu i lova. Man kazkaip smarkiai supuot nereik, tik truputi. JIie gan lengvai uzmiega jei pavarge..
O taviskis kiek laiko jau prabudraut gali be poilsio?
Papildyta:
QUOTE(Delfinukas @ 2015 08 31, 21:45)
tenka imt į rankas ir ramint, nes taip įsiklykia, nėr kur dėtis. O dar ir vežimą reik stumtis.
Pas mane per sunkiasias minutes irgi panasus vaizdas- vienas vaikas vezime kuri stumdau su viena ranka, o kitoj rankoj kitas lelius kuri bandau supuot su ta viena ranka, abu jau virs 5 kg, tai yra ka veikt