Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(laina12 @ 2015 08 19, 08:06)

vakar atsventem pirmaji gimtadieni. Jau visas vyriuks biggrin.gif . Kudikyste baigesi sad.gif . Prasideda kitas etapas ...

QUOTE(Pacifica @ 2015 08 20, 06:35)
Labas rytas  wub.gif
Mano sieloj siendien svente  biggrin.gif  biggrin.gif Mes vaziuojam namo... wub.gif  1,5 menesio reanimacijoj, dar tiek neisnesiotuku skyriuj ir stai pagaliau!!! Po viso sito kas ivyko pradejau tiketi stebuklais ir tikejimo galia wub.gif  wub.gif  Valio! biggrin.gif

Joriuką su praėjusiu gimtadieniu! happybday.gif

Pacifica, oi, kaip džiugu, susigraudinau. Bandau įsivaizduoti tavo jausmus, bet čia kaip koks kosmosas - galiu tik maždaug numanyti thumbup.gif thumbup.gif

Po atostogų. Ar buvo sunku? Sunku. Ar vertėjo? Labai.
Sunku, nes vežime sėdejo labai nedaug, o atstumai ten dideli. Pas tėtį eit nenori, nes vis labiau ir labiau prilimpa prie manęs. Sunku, nes miego nebėra visai. Tiesiog žiauriai prastos naktys. Miegam kartu, bet papo nepakanka, reikia imt ant rankų, supuoti, glaustyt, žindyt ir atsargiai išimt papą ir įdėt soskę. Nubudimai pastovūs ir nuolatinis blaškymasis. Lyg nedėjuoja, bet kažkas neramina. Gal dienos įspūdžiai? Labai jautri, baili, imli. O gal mano pienas koks neraminantis, nes aš sudirgus.
Vertėjo, nes vaiko reakcija į jūrą, smėlį, marias, paukščius, vaikų aikšteles - nepakartojama.

Vieną parą labai karščiavo, buvau panikoj. Po to dar bitė į delną įgėlė - tai klykė valandą laiko ir dabar vis rodo, sako:"poooopa" ir kad reikia pūsti. Na, žodžiu, atostogos pagal pilną programą. Nieko nepriaugo, bet nesukūdo. Gyva buvo praktiškai mano pienu. Žinda labai dažnai, vos kiek ilgesnė pertrauka - pas mane guzai. Grįžus namo ir išlipus iš mašinos pasakė "namai". Vis daugiau bando kalbėt, aš jau pagaliau tapau tikra "mama" ir tą mamą ji "myyyy" smile.gif Mėgžioja tėtį kalbantį telefonu ir kaip jis ryte purškiasi laku plaukus (aha, jam tenka) biggrin.gif Parodo viską knygutėse, varto daug daugiau, nei žaislais žaidžia. Gavus kažką labai skanaus pagraužt pasako:"aci".

Vaikščioti ir toliau net nesiruošia, neina ir už rankų vedama. Tik pabandau - klykia. Žodžiu, ji kalbės, gal skaitys, bet nevaikščios biggrin.gif

Ačiū Krown už naujus namučius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
O,jau nauja temute thumbup.gif Duodar jus mamytes ax.gif O mes grizome is atostogu ir bandom siandien ieiti vel i ta pacia rutina doh.gif vakar liudnoka buvo isvaziuot na bet nieko nepadarysi.Paatostogavome super,turiningai ir labai sauniai wub.gif o ir oras buvo tikrai geras thumbup.gif
Nieko neperskaiciau,tai kai turesiu laiko prisesiu skaityti. Beje,mes jau pradejom ir antra primaitinima daryt,pirmas darzoviene,o antrasis jau grudu kose su vaisiu tyrele.Tai valgo taip kad nespeju idet sauksta lotuliukas.gif O misinuka stumia sonan ir arbatytes nebegeria-pajuto vaikas skoni,tai jau zino kas skanu ir kas ne smile.gif
Pasifika,sveikinu su puikiom naujienom ir dideles jums sekmes ir daug sveikateles 4u.gif
Jori,sveikiname su praejusiu gimtadieniu ir linkim kuo daugiau linksmu,smagiu,vaikisku ir pilnu sveikatos dieneliu wub.gif
Visoms geros dieneles. 4u.gif
Atsakyti
blyn, nu kada tie karsciai baigsis...taip buvau apsidziaugus atvesusiu oru, o cia se tau... vel parejo .. doh.gif

aciu uz sveikinimus 4u.gif 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2015 08 24, 10:01)
atsimenu, D.C. pernai vasarą leisdavau be sauskelnių lakstyt po namus, tai tik su skuduru ir eini paskui, nes kas 15 min vis kur nors sisteldavo : po kokių 3 pataškymų kantrybė baigdavosi. už tad dabar visą naktį išmiega ir ryte į puodą tiek pridaro, kad stebiuos, kur viskas tilpo :

ui ne, tikrai taip daznai nedaro... kas valanda , ar dar reciau... o kai lauke, tai is viso jokio skirtumo biggrin.gif

siandien tik nenuziurejau. buvom kambary, dariau valgyt...tai prikrove kruva, ir su saukstu ismaise doh.gif lotuliukas.gif nu zodz...

o siaip, jo, buna, kad ismiega ir dabar per nakti su sausu pampiu. Gal nebus myznius biggrin.gif

QUOTE(Natalija_V @ 2015 08 24, 15:46)
Po atostogų. Ar buvo sunku? Sunku. Ar vertėjo? Labai.

kaip smagu, kad jau taip daug sneka... wub.gif tik va, uzjauciu del naktinio miego... ir kas tiem vaikuciams darosi...atrodo, miegotu sau ir viskas... Joris tai tiek nusikala turbut per diena, kad ner sveikatos nakti virkaut biggrin.gif

maniskis nemato reikalo turbut doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kurios vezesi i ligonine pientrauki... Ar tai padejo pristimuliuoti greiciau pienuka ar ne? Nezinau ar ji man isideti is anksto ar tik pireikus prasyti kad vyras atveztu, kaip ten toj ligoninej buna - bandot jus ir vaikas ismokt teisingai valgyti is kruties is esmes ir nera kada ten ka stimuliuot ir tik grizus namo panaudojot pientrauki ar jau ir ligoninej jis kuo puikiausiai pasitarnavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 08 24, 19:10)
Sveikos  4u.gif

Kurios vezesi i ligonine pientrauki... Ar tai padejo pristimuliuoti greiciau pienuka ar ne? Nezinau ar ji man isideti is anksto ar tik pireikus prasyti kad vyras atveztu, kaip ten toj ligoninej buna - bandot jus ir vaikas ismokt teisingai valgyti is kruties is esmes ir nera kada ten ka stimuliuot ir tik grizus namo panaudojot pientrauki ar jau ir ligoninej jis kuo puikiausiai pasitarnavo?  g.gif

manau kai kudikiai neisnesioti tada reikia pientrauki imt, nes jie zhysti nemokes, bet jei isnesioti tai tiesiai prie papu dedi. Man tai pacios seseles iskart po cezario vaikus prie (,)(,) pridejo, apie jokius pientraukius nebuvo net sneku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 24, 21:39)
manau kai kudikiai neisnesioti tada reikia pientrauki imt, nes jie zhysti nemokes, bet jei isnesioti tai tiesiai prie papu dedi. Man tai pacios seseles iskart po cezario vaikus prie (,)(,) pridejo, apie jokius pientraukius nebuvo net sneku  4u.gif

Ir man taip pat drinks_cheers.gif visas dienas mazius kabojo ant (.) Ir mokemes valgyt wub.gif pientraukio prireike gerokai veliau 4u.gif nebent del kokiu nors priezasciu tau reiktu nusitraukinet g.gif nu bet tada vyras ir atves cool.gif
Primink, kuria diena tau nusimato? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 08 24, 21:07)
Ir man taip pat  drinks_cheers.gif visas dienas mazius kabojo ant (.) Ir mokemes valgyt  wub.gif pientraukio prireike gerokai veliau  4u.gif nebent del kokiu nors priezasciu tau reiktu nusitraukinet  g.gif nu bet tada vyras ir atves  cool.gif
Primink, kuria diena tau nusimato?  bigsmile.gif

Aciu uz atsakymus 4u.gif ryt jau lekiu su visais daiktais, tik dar nezinau koks bus nuosprendis biggrin.gif tikiuosi jau trauks lauk, nes jau sunku, niezti kuna nuo tos cholestazes, erzina labai rolleyes.gif ir atrodo man (.) tarsi traukt pradejo, ten matyt gerai uzsikurus gamyba, paspaudziu tai oho kaip gerai viskas tryksta blush2.gif thumbup.gif tikiuosi ir pienas greit atsiras bigsmile.gif o ta sudokrema pasiemet i ligonine? siaip ten vandenuku uzteks turbut apiprausti vaikus, bet nusimato vel karstos dienos tai ligoninej bus baisiai trosku, galvoju gal prireiks ax.gif nors aisku, vyras gi bet kada gales atvezt prireikus irnesakyk.gif

Eisiu pavalgyt paskutine vakariene ir tikiuosi ryt pasiteisins mano susilaikymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 08 24, 20:22)
Aciu uz atsakymus  4u.gif ryt jau lekiu su visais daiktais, tik dar nezinau koks bus nuosprendis  biggrin.gif tikiuosi jau trauks lauk, nes jau sunku, niezti kuna nuo tos cholestazes, erzina labai  rolleyes.gif ir atrodo man (.) tarsi traukt pradejo, ten matyt gerai uzsikurus gamyba, paspaudziu tai oho kaip gerai viskas tryksta  blush2.gif  thumbup.gif tikiuosi ir pienas greit atsiras  bigsmile.gif o ta sudokrema pasiemet i ligonine? siaip ten vandenuku uzteks turbut apiprausti vaikus, bet nusimato vel karstos dienos tai ligoninej bus baisiai trosku, galvoju gal prireiks  ax.gif nors aisku, vyras gi bet kada gales atvezt prireikus  irnesakyk.gif

Eisiu pavalgyt paskutine vakariene ir tikiuosi ryt pasiteisins mano susilaikymas  biggrin.gif

Galetu jau tau nelaikyt ilgiau del tos cholestazes, jau ziurek ryt ir supakuos bigsmile.gif . jokiu kremu uzpakaliam as dar iki dabar nenaudoju vaikam. kiek zinau is patirties tai uzpakaliai pradeda shusti ir raudonuoti kai pradeda dygti dantys. bet gal buna kad ir anksciau g.gif 4u.gif
P.S kuo sklandesnio tau susitikimo su maziukais, Krown! Lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 24 rugpjūčio 2015 - 21:24
Uzpakaliai sunta kai teveliai kakius pramiega pamperse ilgai biggrin.gif ir priklauso kiek laiko jus laikys, mes kai 9 dienas buvom krema turejom bet nepamenu ar naudojom. Pirmas4 dienas kol mekonijus tai tikrai ne. O siaip yra pasute, nuo viduriavimo.
Pientraukio man 5-ta diena reikejo kai svoris neaugo ir liepe vien traukt ir ziuret kiek suvalgo. Bet mazasis valgo graziai ir is (.) iki dabar, musu rytinis ritualas ar siaip kai nuramint ar noriu kad greiciau uzsnaustu wub.gif

Didziausios sekmes ryt ir kuo greitesnio sklandaus pasimatymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 24 rugpjūčio 2015 - 22:11
QUOTE(Atisa @ 2015 08 23, 11:56)
Taip, burbuliacija, ir pas mus taip pat, jei duociau kas 5 val, suvalgytu 120 ml, bet pwr para gaunasi labai mazai, nes nakti jis nesikelia. Bandziau kas 3 val duot, suvalgo 70 ml, tai dabar duodu mazdaug kas 2 val ir dar tarpe jei pries tai buna mazai suvalges'taip ir sudeliaujames po 40-80 ml doh.gif ir vistiek nesuvalgo kiek reikia.
O kiek mazdaug turi priaigt per menesi tokio amziaus gal zinai? Kazkaip mazeja atrodo tas priaugimas su menesiais? g.gif

nu merginos nevalgus jusu vaikai, tad mano ryskiai per daug suvalgo , jis kas 2 val kartais nori ,bet seip kas 3val valgo po 150-210 doh.gif
As noreciau kad biski maziau valgytu , o pabandyk neduoti , toki koncerta kelia , kad nei soske niekas nepagelbes
Papildyta:
paskaiciavau su programele per para 1100ml suvalgo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 08 24, 22:16)

Papildyta:
paskaiciavau su programele per para 1100ml suvalgo  doh.gif

Daugokai pagal savo amziu g.gif O kai operavo ji nebandei gyd. uzklaust ar gerai kad jis tiek valgo? Nu gal jam taip reik, bet tikrai visus musu cia lenkia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 24, 21:25)
Daugokai pagal savo amziu  g.gif  O kai operavo ji nebandei gyd. uzklaust  ar gerai kad jis tiek valgo? Nu gal jam taip reik, bet tikrai visus musu cia lenkia  biggrin.gif  4u.gif

health visitorei sakiau kad daug suvalgo , sako na matomai jam tiek reikia . Sake nieko blogo , neatpilineja . operavo mus kitam mieste visai , tad su guditojais as jau pakalbeti neturu kaip . As cia juokauju , aisq bet jam gal kokia per didele skylute paliko po operacijos biggrin.gif
PEr praita sav priaugo 700g , na bet manau cia atsigriebe is po operacijos . Matysiu jai vaikas smarkiai auga eisiu koncultuotis ,arba keisiu misini i Hungry baby g.gif
Atsakyti