QUOTE(Krown @ 2015 08 24, 20:10)
Sveikos
Kurios vezesi i ligonine pientrauki... Ar tai padejo pristimuliuoti greiciau pienuka ar ne? Nezinau ar ji man isideti is anksto ar tik pireikus prasyti kad vyras atveztu, kaip ten toj ligoninej buna - bandot jus ir vaikas ismokt teisingai valgyti is kruties is esmes ir nera kada ten ka stimuliuot ir tik grizus namo panaudojot pientrauki ar jau ir ligoninej jis kuo puikiausiai pasitarnavo?

Kurios vezesi i ligonine pientrauki... Ar tai padejo pristimuliuoti greiciau pienuka ar ne? Nezinau ar ji man isideti is anksto ar tik pireikus prasyti kad vyras atveztu, kaip ten toj ligoninej buna - bandot jus ir vaikas ismokt teisingai valgyti is kruties is esmes ir nera kada ten ka stimuliuot ir tik grizus namo panaudojot pientrauki ar jau ir ligoninej jis kuo puikiausiai pasitarnavo?

Man reikejo pientraukio jau pirma diena,nes mazyliui teko gulet reanimacijoje ir nekabojo jis man ant papo.Atveze sekancios dienos vakare,tai skaityk pusantros paros niekas nieko nedare,bandziau det prie krutines bet jis buvo pamaitintas ir neeme krutines,nakti irgi neeme tad valge is buteliuko,sekancia diena tik pradejom pratinti maziuka,bet jis uzmigdavo ir kietai prizadint neidavo,tai spaudziau ir rankom ir avent rankini peintrauki abu su vyru kamavom (nesamone totali) tai leke vyras uzsakinet tada Medelos man.Kita kart jei buciau nestuke,tai imciaus tikrai su savim.Bet cia mano atveju

Sklandaus ir sekmingo susitikimo su maziukais

KARALINDA,mano vaikas irgi suvalgydavo labai daug ir ne pagal savo amziu.Gydytoja uzsimine,kad ribot misinuka ir viskas,duot tiek kartu kiek parasyta ant misinuko pakuotes ir tiek maitinimu,bet jis doze ta suvalgydavo bet po kiek laiko verkdavo vel kad alkanas.Bet taip buvo tik kelis menesius,o paskui savaime pradejo reteti valgymai ir susitvarke ir dabar valgom pagal norma.O ir uzeina jam iskrovos valandeles,kai atsisako pienelio-kaip siandien priespaskutini maitinima nevalge,o va pries valandele viska suvalge