Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

Visiskai nieko nedarau burbuliuk
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 12, 08:48)
O man jo visai mazeja, ir mano dukryte kazkodel jau du kartus papo atsisake  unsure.gif  Sunui tai isvis tas mano pienas tai kaip vandens atsigert- po to vistiek ant virsaus dar koki 90 ml misinio ispliurina.. ir isvis, pas mane vienas (.) pastoviai pilnesnis nei kitas, nors visada duodu abu ir pradedu nuo to tustesnio visad.. ai nu zodziu, man rodos kad baiginejas ta mano trumpa maitinimo epocha  verysad.gif

Uzauga vaikai ir ant misinuko puikiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 09 12, 09:19)
Uzauga vaikai ir ant misinuko puikiai.  mirksiukas.gif

Na taip, uzauga. As del to labai plauku sau nesiraunu, jei ner tai ner, kiek galejau tiek daviau, kiek isejo tiek bandziau jo pasididint, bet pas vienas va nieko nedarant liejas per krastus, o kitoms per galva verciantis padideja vos keliais mililitrais. Norejau bent iki puse metu pamaitint mp, kol jau primaitinima pradesim, nu bet ka darysi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 09 11, 14:26)
O nuo kada jau galima neatrugint? blush2.gif

As tai nakti neatruginu jau 4u.gif
QUOTE(Vega56 @ 2015 09 12, 10:14)
: naktim nebetraukiu, o sian ryte (.) (.) sprogo,600 ml pritraukiau  doh.gif

OMG, as per visa diena 700 vos pritraukiu blink.gif doh.gif
QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 12, 12:01)
bet pas vienas va nieko nedarant liejas per krastus, o kitoms per galva verciantis padideja vos keliais mililitrais.

drinks_cheers.gif sutinku simtu proc drinks_cheers.gif
Tino, va, reciau traukia ir beveik nemazeja, o as sveciuose vakar buvau, traukiau tik kas 2-3 val ir viskas-ant 100 ml maziau pritraukiau doh.gif o pasididint kaip sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 09 12, 10:35)
As tai nakti neatruginu jau  4u.gif

OMG, as per visa diena 700 vos pritraukiu  blink.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif sutinku simtu proc  drinks_cheers.gif
Tino, va, reciau traukia ir beveik nemazeja, o as sveciuose vakar buvau, traukiau tik kas 2-3 val ir viskas-ant 100 ml maziau pritraukiau  doh.gif  o pasididint kaip sunku   doh.gif

Tai va kad. Na as tai per galva daugiau nebesiversiu, yra kaip yra. Kiek dar ims jei ims, tiek duosiu to papo, o jei nebeims, augsim ant misinio. Kiek cia beliko, neuzilgo jau visi primaitinimai prasides, tada galima bus ziuret ka sveikiau duot, kaip Afrodite- investuot galbut i ekologiskas darzovytes ir pan..

Dabar aptikau tokia knyga labai isgirta- "12 hours sleep by the age of 12 weeks" - zodziu kaip ipratint vaikus miegot nepertraukats 12 valandu nakti. Isties labai geri atsiliepimai apie knyga, ir isvis trumpa ir aiski, per 2 val perskaitai visa knyga (man tas patiko, nes nesu didele skaitytoja biggrin.gif) na ir siaip norisi greito ir aiskaus paaiskinimo. Aisku ten pagrinde raso kad vaikus nuo 8 savaites jau treniruot reikia ir jau dvylikos savaiciu jie miega nepertrauktas 12 val, bet galima pradet ir su vyresniais. Uzsisakiau ta knyga, ziuresiu, nes labai norisi jau kazkoki rezima isivest. Kolkas su tuo 7 val mikdymu, tai gaunas kad jie pas mane 4-5 val vis kukuoja, issibudina tarsi butu jau diena, niekaip neiseina to pakeisti. O po to snuduriuoja durnai puse dienos doh.gif
Zodziu isnarsiau daug forumu, tikrai visos mamos giria ir sako kad veikia metodika, isskyrus toms kurios vien tik is (.) maitina. Nes esme ten yra kad valgymai turi bti kas 4 val, o is (.) dazniausiai vaikai zinda dazniau, tai visoms kurios vien tik zindymu maitino vaikus, si knyga netiko.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 12 rugsėjo 2015 - 10:54
ATISA, man ir paciai akys islipo, paprastai 400 ml budavo. ax.gif
BURBULIACIJA, lauksiu atsiliepimu ir pasakojimo kaip prie to prieiti mirksiukas.gif
As nulekiau i kirpykla, tai pasirelaksavau truputuka. Mb susirgo tai dabar bijau, kad mazes neuzkrestu. Nu bet is namu gi neisvarysiu bus kaip bus.
Atsakyti
Vega56, na tikrai gerai tu cia prikaupei pernakt thumbup.gif

Armante, tu berods i baseina su maziuke eini? Mergaites, koki plaukiojimo rata reikia pirkti? Ar ta, kur ant kaklo dedasi, ar kur per pilva maziukams? Na kad ir namie paplaukiot vonioj?
Atsakyti
ačiū, Afrodite, už pasakojimą 4u.gif kaip ir girdėjau apie viską, bet kai duodu, tai jau duodu vis daugiau nei kelis šaukštus visko, nes baisus terliojimasis. reikia vaikui, kad pavalgytų juk. nealergiškos, tikiuosi, bus, kaip ir mes.
ale kaip sublenderiuot du šaukštus? man blenderis neima tokių kiekių g.gif

QUOTE(Vega56 @ 2015 09 12, 09:14)
sian ryte (.) (.) sprogo,600 ml pritraukiau  doh.gif
Gero savaitgalio mamukai  mirksiukas.gif

oho, kiek daug. blink.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 09 12, 11:35)
Tino, va, reciau traukia ir beveik nemazeja,

įtariu, kad pamažės greitai, kai perėjau ir dienom prie 6 val. pertraukų tarp traukimų, nes jau (.) (.) labia pamažėję ir paskystėję.

o mes vakar radom pas mažiukes po dantuką biggrin.gif siurprizas buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 12 rugsėjo 2015 - 12:52
QUOTE(Tino @ 2015 09 11, 12:48)
o kaip mažint pieno gamybą, nieks nežinot receptų? įsivaizduoju, kad daugumai tai neaktualu hihihi.gif nu bet kokį patarimą gal žinot?

Aš jau turbūt baigiau reikalus su pienu... Tai tiesiog irgi stengdavausi traukti kuo rečiau ir ne pilnai. Na tik nakčiai visiškai pilnai. Pakui pora dienų apsirgus buvau ir cold3 gėriau, tai pienuką išpildavau. O kaip gaila buvo.... doh.gif Dabar jau 2 paros apskritai netraukiau. Jaučiu, kad dar norisi nusitraukti, bet bandau nesitraukti, tikiuosi neprisidirbsiu bėdos.

QUOTE(Natalija_V @ 2015 09 11, 18:01)
Žaviuosi Piktuke...eina sau, kažkokia fantastika taip tvarkytis su trim kūdikiais.

Su šita viena tuoj nusibaigsiu. Naktim žinda po 5-6 kartus. Ir žinda rimtai. Pampersas nebeatlaiko skysčių. Dienos metu stengiuosi daugiau duoti papo, taip tikiuosi patenkinti poreikį, bet esmė ryškiai pilvo skausmuose. Jau laukiu nesulaukiu vizito į Klinikas. Na, dabar nebeduodu obuoliu. Rėkia vargšė bobo, tipo duok obuolį. Gal kiek bus geriau...nes sab simplex jokio poveikio. Ir tie krūminiai vienas po kito.
Juoda mėsėdė. Galėtų valgyt vien mėsą. Ir dideliais kiekiais. Keistas kažkoks tas mano vaikas. Vaikšto jau savaitę, bet labai netvirtai, gryn kaip Čarlis Čaplinas. Bet ir toliau kabo ant manęs. Atrodau prastai. Pajuodau kažkaip. Ir nervai ėmė nelaikyt.

Vajėj.... 5-6 kartus žinda naktį blink.gif Taigi tikrai iš proto išeiti galima. Užuojauta ir stirybės tik.

QUOTE(Afrodite69 @ 2015 09 12, 00:21)
Mes kazkur apie menesi valgem darzovienes kol vienas maitinimas tapo tik darzovienes,o sekantis jau tapo grudai.Na,isbandem kelias dar tik koses.Kol kas labiausiai jam patiko Hipp avizu be pieno.Darau pagal instrukcija,dedu tyreles -kiekviena diena dedu skirtinga ir truputi ipilu aliejaus Holle kuris skirtas kudikiams nuo 4 men. Beje ta alieju pilu ir i darzovienes nes tada geriau sako pasisavina vitaminus ir mikroelementus.
Dabar valgo Hipp kukuruzu kose bet nera labai jau suzavetas ar nusivyles,Na toks noriu valgyt,ai duodi sita o daugiau nera ko,ok valgysiu tada tongue.gif
Sekanti kose laukia keliu grudu ir jau nuo kitos savaites mes pradeam valgyt mesyte-versiena su darzovem.

Afrodite, sveikatos.. 4u.gif

Vega, man irgi plaukai šiaušiasi, kaip mamos susitvarko, kada ten kiek ko gali/negali duoti biggrin.gif

Sakykit, jūs kažkokias knygas tam reikalui skaitot, ar ką? iš kur jūs tą info žinot? biggrin.gif nes nu aš nieko nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 09 12, 12:26)

o mes vakar radom pas mažiukes po dantuką  biggrin.gif siurprizas buvo  ax.gif

Sveikinimai su pirmais perliukais mazasias! 4u.gif 4u.gif
Bet tai lengvai jums cia isdygo jei ne nepajutai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 09 12, 13:12)
Vega56, na tikrai gerai tu cia prikaupei pernakt  thumbup.gif

Armante, tu berods i baseina su maziuke eini? Mergaites, koki plaukiojimo rata reikia pirkti? Ar ta, kur ant kaklo dedasi, ar kur per pilva maziukams? Na kad ir namie paplaukiot vonioj?

Sveikutes 4u.gif
Burbuliacija pritariu tau drinks_cheers.gif Mano sesuo,tiek turejo pieno kad ne tik vaika ilgai maitino,bet gyvendama Veterinarijos akademijos bendrike ji pardavinejo!!!!O man irgi sh su pieneliu,dar kazkiek padaugedavo po daug daug arbatu,papildu bet trumpam.Is tikruju man sunku buvo ne tiek pats tas dalykas kad vaikas valgys misinuka,kiek atrodo tas rysys nutruko kai maziuka nebegalejau nors retsykiais priglaust prie kruties ir dabar to ilgiuosi.
Vega,issiunciau tau info nemazai mirksiukas.gif
Atisa,as i fotkes man rodos imeciau kaip mano maziukas dabar tik pries kelias dienas plaukioja su ratu po vonia.Mano vyras pabijojo pirkt sako ai negili vonia ir nera plati-tik veltui pinigus ismesim ir pan.O kaimyne kai paskolino tai vaikui koks dziaugsmas.Musu kol kas padanga po kakliuku.Butu idomu igirsti kurios turi irgi vonia paprasta,negilia ir siaura na kaip ir buna tuose senesniuose butukuose,o kaip ten kur jau per pilvuka ar telpa ir pan. g.gif
O as sergu jau savaite ir eina ne geryn bet atrodo prastyn.Temperaturos nera dideles max.37.1, bet galva plysta,nosis is pradziu kaip is krano tekejo,o siandien jau viskas tirsciau doh.gif Jegu nulis,o dar prasidejo mm ir kaip tik vakar isgeriau pirma kontroceptine tablete,tai skauda blt. velniskai,net zvakute jau isidejau o ir varau kaip uz tevyne. doh.gif Na bet tikiuos issivalys man ten ir nereiks operuoti.
grazaus visoms savaitgalio,o as einu arbatos darytis ir i lova-Eldariuka issiveze mociut paveziot.Dar vienas siandien nusivylimas.Nupirkau toookia faina striukyte,madinga na superine tiesiog ir nauja,sumokejau 10 euru ir ka...netelpa mano mazius mega_shok.gif Taip kazkaip skaudziai sureagavau nes tokia madinga,spalvota ir kaip ne vaikiska su visokiais meskuciais ir pan.striukyte sad.gif jau rubai 74 dydzio per mazi,o 80 pats tas arba vos keliu cm truksta.Auga jis pas mane labai kazkaip staigiai,nespeju rusiuot spintos.
Papildyta:
QUOTE(Piktukė @ 2015 09 12, 13:29)

Vega, man irgi plaukai šiaušiasi, kaip mamos susitvarko, kada ten kiek ko gali/negali duoti  biggrin.gif

Sakykit, jūs kažkokias knygas tam reikalui skaitot, ar ką? iš kur jūs tą info žinot? biggrin.gif nes nu aš nieko nežinau biggrin.gif

As tiesiog pati bandziau,mums hematologe pasake kad pradet nuo bulves.Duodavau jam kazkur du gerus saukstus kosytes.Is pradziu blogai sutrynem gavos kaip klijukai.Paskui isvyriau viena bulvyte,per sieteli su saukstu sutryniau ir sumaisiau su misinuku.Bet vistiek jis spjove ir verke.Tai daviau bulvytes jam pradzioj kazkur gal 5 dienas kai penktoj dienoj buvo kazkur 70gr. bulves (turiu svarstykles tai sveriu viska gr.) morkyte daviau kai tai pradzioj irgi daviau kzkur 15gr. gal bet ji staigiai isbere zandukus,tai palikau morkyte kitam kartui.Ir taip duodavau.
Tiesa pasakius as tik su trim produktais taip zaidziau.Ir visada duodavau pirma darzove o paskui tik misinuka.
Paskui jau duodavau jam ir 100 gr. ir 150gr.tiesio matydavau kiek jis pats nori.Dabar turim nusistovejusia norma,kad darzovienes visada suvalgo 250 gr. o koses grudu 160-180 apytiksliai.Po ju jis negeria misinuko,kartais skiestas sultis atsigeria ir tai po kokiu 10-15 min.
Nezinau as daug neskaiciau,bet kiek teko girdet labai mamos giria knyga Mazylio receptai. Siandien kaip tik vyrui paskambinau ir paprasiau kad paziuretu kokia kaina maximoj,nes kaip ir akcija ten knygom 35 proc. Nes siaip ji kainuoja man rodos 18 euru ar 19.Tai perkant tiesiai is tinklapio gaunasi pigiau tik aisku tada reikia prisumuot siuntima ir realiai gausis ta pati suma.
Gal daugiau mamyciu atsilieps 4u.gif
Atsakyti
Afrodite oho vyriokas smile.gif Aš tik dabar pradedu N. 80 cm rūbus rengti, dar didoki biggrin.gif Tai man net norėtųsi dėl rūbelių, kad greičiau augtų. Atsibosta seni biggrin.gif
Atsakyti