Tino, su pirmais dantukais

liux kad taip beveik nepastebimai issiluksteno, gal tada ir likusieji taip lengvai sudygs?

Ale ir abiem vienodai
Afrodite, sveikateles tau
Zuzla, tavo maziukui irgi
Vega, greiciausiai kad augimo suolis. Pasitaiko jie kartas nuo karto. Bet organizmas vistiek kaip susinchronizuotas su vaiku, pasiruose is anksto
Piktuke, o tu del ko baigineji su pienu? irgi mazeja ar tiesiog per sudetinga nusitraukinet daznai?
O mano berniukas po truputi 'atranda' savo rankas. Siandien net 1.5 valandos issedejo prie vieno zaislo ir liete, tempe, bande imti ir t.t Tiek jam laimes buvo, krykstavo visas, akytes isputes tiek analizavo ta zaisla, smagu buvo ir man kad vaikas tiek laimingas, plius kiek laisvo laiko turejau
Mergyte kolkas dar tik ziureti moka ir musikuotis rankom ir kojom, bet imti dar nebando..
Maniskiai jau sugule nakciai. Vis dar bandau mikdyt apie 7-8, tik tiek kad mano 'naktis' greiciausiai baigsis 4-5val, kai jie sugula taip anksti. Uzmige pirma atkarpa dazniausiai ismiega apie 6 valandas, o po to max 2-3val, tai ir mano rytas prasideda labai anksti

na bet su laiku kaip nors reiks taisyti si reikala, svarbu kad nors kazka iprastu daryti vienodu laiku, o po to pratinsimes ilginti ta naktini miega. Reiks trumpint dienos miegelius kaip nors, ir naktinis pailges (tikiuosi

)