Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(Krown @ 2015 09 14, 18:49)
nes nebega ten tada niekas, vakar jau bandziau, melzi melzi, o nieko nera  biggrin.gif  o tai po kiek dienu tokio vargo pagausejo pieno, atisa - po kiek dienu pasiteisino tau ta kancia?  biggrin.gif

Krown, o tu gi Medela turi? Isijunk pradziai at masazini rezima ir tik tada trauk. Tai aisku, tu nesitikek, kad traukdama kas pusvalabdi pritrauksi po 100 ml, bet net jei nusitrauktum po 30 ml, per 3 val.jau turesi 180 ml, o ne 100 4u.gif man tos kancios kaip sakai rezultatas pasimate jau ta pacia diena, nes pritraukiau daug daugiau, o per para zrnkliai dideti pradejo kazkur po 2 dienu. Ir stai dabar pritraukiu apie 800 ml. Aisku, tau tai atrodys mazai, bet reikia pamibeti, kad as is tu, kurios to pieno praktiskai neturejo nei kiek ax.gif as pradzioj per para pritraukdavau vos ne vos 60 ml. Per para! Tai man tavo 100 ml per karta dar iki siol skamba pavydziai blush2.gif taigi su tokiu nusitraukinejimu nuo 60ml priejau prie 800 thumbup.gif bet as tau pasakysiu-eina peklon koks vargas!
Aisku, tavo situacija kita, nes tu mano akim ir taip daug pritrauki ( tu kas 3 val pritrauki po 100, oa s pritraukdavau po 10 ml biggrin.gif ), tai manau tau uzteks keleta dieneliu pasitraukinet kas pusval-valanda ir pasieksi norima rezultata greitai, tada galesi vel grizt prie 3 val thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Delfinukas @ 2015 09 14, 23:59)
Tik viena supratau, kad tie kurie nesusidūrę su tokiom problemom, niekada to nesupras ir geriau net nepradėt aiškintis..

Deja drinks_cheers.gif

O mes siandien po skiepu tai mazius piktas baisiausiai doh.gif vos uzlauziau-tikiuosi nakciai jau doh.gif o as irgi pikta, pati nezinau ko ir ant ko, nervas ima del visko. Ir dar dukrai pirma klase, neturiu atrodo kantrybes visai verysad.gif siandien aprekiau be reikalo, po to pacia sazine grauzia, kokia as ziezula unsure.gif bet atrodo nebeturiu nervu visai, kazkokie pakrike paliko jie man biggrin.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Sveikinuosi po beveik trijų mėnesių su tom kas mane dar prisimena 4u.gif ir prisistatau kas nepažįsta blush2.gif auginu begalo reiklius dvynius: berniukas ir mergaitė, mums greitai 3 mėnesiai wub.gif
Tikiuosi neužpyksit, kad užgriozdžiau albumėlį savo nuotraukom blush2.gif
Apžiūrėjau visų mažylius, jie nuostabūs wub.gif vieni už kitą gražesni, taip gera į juos žiūrėti visus...atrodo visi tokie išmyluoti, tikri aukseliai wub.gif pamenu kaip visos jaudinamės, kad skaudena, kad maudena ir t.t. o šitiek sveikų ir gražių mažylių turim - tobula:wub:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wunder: 14 rugsėjo 2015 - 23:23
QUOTE(Delfinukas @ 2015 09 14, 22:59)
Dar atsiranda prikišančių karmas visokias ir šiaip patarėjų įvairiais gyvenimo klausimais...
Tik viena supratau, kad tie kurie nesusidūrę su tokiom problemom, niekada to nesupras ir geriau net nepradėt aiškintis..

Del pieno man pfig,del CP kiek priekaistu irgi dzin.Bet va kai taip kalba moteris kuris sako kad praejo nevaisingumo kelius ir tiesiog jai padejo holistine medicina ir dabar medikai dar vis galva sukioja kaip jus pastojote ir t.t. ir tas musu paveikslas piesiamas toks..nemalonus realiai. O ji sako kad ji Nevaisingumo keliu ejo-del to ir pikta,kad neejo ji juo matyt,o tik marazmus kelia.Senbuves turetu ja prisimint.nors gal negerai darau bet buvo tokia 2011 metais Loveco.As net archyvuosi isknisau kad ji sveika,o jos vyro rodikliai buvo A0 B8 proc. ir 9 proc.sveiku.Ir jie va buvo nurasyti visu mediku,o su kitokiu gyvenimo budu turi pametinukus ir t.t.Del to man panos liko pikta.Jei musu nepalaiko tos kurios alia ejo tuo keliu,tai kokio mes palaikymo ir supratingumo galim tiketis is tu kurie nepatyre to?
ok baigiu sia tema.nes ten nelendu.Pradesiu tuoj dirbt tai man visai viskam laiko bus mazai.O dar turiu kam ir pagelbet reikia.o kai yra klausimu tada jau as vos ne per naktis sedziu ir analizuojuos,braizaus ir rasausi,kol kazka issiaiskinu.Dabar skaitau vieno prof.knyga Homocysteine in cardiovascular disease with special reference to longitudinal changes by Johan Hultdin ir tuo paciu analizuojuos homocisteino itaka persileidimu,prieslaikiniu atveju ir apsigimimu atveju.Zodziu,nebelisiu ten mirksiukas.gif
Karmensite,Krown viskas ok pas jus-pas mus irgi tas pats buvo,valge daug ir daznai,virsydavo savo normas,vyras net prigalvojo kad jis neramus nes persivalgo,bandem duot maziau ir tempt laika-tai likom abu zombiais labai greit.Paskui musu vaikis ir dienos metu beveik nemiegojo,ne tik nakti.po kiek laiko diena nemiega bet nakti jau 0.3-1 val. ilgiau-pasiekimas.Ir taip gerejo kol suejo 3 men kai ismiegojo beveik visa nakti thumbup.gif
Stiprybes jums mergaites 4u.gif
Wunder kaip smagu tave cia matyt wub.gif wub.gif wub.gif ryt butinai uzeisiu paziuret foto ir..tikrai manau greiciau man reiktu atsiprasinet su Kitty nes mes ziuriu rekordininkes foto ikelimo smile.gif
Ok,saldziu sapnu 4u.gif
Atsakyti
Wunder, sveika sugrįžus 4u.gif labai gražūs vaikučių vardai wub.gif

nu ir orelis wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 09 14, 23:11)
Krown, o tu gi Medela turi? Isijunk pradziai at masazini rezima ir tik tada trauk. Tai aisku, tu nesitikek, kad traukdama kas pusvalabdi pritrauksi po 100 ml, bet net jei nusitrauktum po 30 ml, per 3 val.jau turesi 180 ml, o ne 100  4u.gif  man tos kancios kaip sakai rezultatas pasimate jau ta pacia diena, nes pritraukiau daug daugiau, o per para zrnkliai dideti pradejo kazkur po 2 dienu. Ir stai dabar pritraukiu apie 800 ml. Aisku, tau tai atrodys mazai, bet reikia pamibeti, kad as is tu, kurios to pieno praktiskai neturejo nei kiek  ax.gif as pradzioj per para pritraukdavau vos ne vos 60 ml. Per para! Tai man tavo 100 ml per karta dar iki siol skamba pavydziai  blush2.gif  taigi su tokiu nusitraukinejimu nuo 60ml priejau prie 800  thumbup.gif  bet as tau pasakysiu-eina peklon koks vargas!
Aisku, tavo situacija kita, nes tu mano akim ir taip daug pritrauki ( tu kas 3 val pritrauki po 100, oa s pritraukdavau po 10 ml  biggrin.gif ), tai manau tau uzteks keleta dieneliu pasitraukinet kas pusval-valanda ir pasieksi norima rezultata greitai, tada galesi vel grizt prie 3 val  thumbup.gif

Atisa, taip as turiu medela swing 4u.gif tavo rezultatas vercia stengtis thumbup.gif saunuole, kiek pagausinai pienuko bigsmile.gif as 100 pritraukiu bendrai is abieju (.) tai irgi ne kazka rolleyes.gif bet dabar jau susiimsiu ir pasistengsiu patraukt dazniau mirksiukas.gif tik klausimas kiek laiko tu trauki, jeigu kas valanda traukt o vienas traukimas iki pusvalandzio trunka tai gaunas kas puse valandos ir trauki tai kam ji atjunginet tada lotuliukas.gif trauki zodziu iki kol normaliai bega, dar biski palsuki pastimuliuoji ir viskas? Beje, ar nakti tokiu paciu rezimu gyvenai? unsure.gif blink.gif nes gal nakti galima pasilepint ir bent jau kas tas tris h trauktis? 4u.gif blush2.gif

Wunder - sveika 4u.gif grazus tavo vaikiukai ir ju vardai (maciau dvynuku forume blush2.gif )

P.s. gal ir man kas prisijungimo duomenis duotu, apziureciau jusu leliukus, o pati irgi ateityje pasirodysiu, bet siek tiek veliau blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Wunder sveika sugryzus 4u.gif Pagaliau ir tu parode savo angeliukus - nuostabus wub.gif wub.gif
Maciau jus ir FB toj grupej smile.gif

Tai jau siek tiek pagerejo reikalai, atrasi laiko uzsukti cia ir pasipasakot kaip sekasi? pilvukai kankino ar nemiegaliukai vaikai kad sakai reiklus? Na su 3 menesiukais reikalai turetu pradet geret 4u.gif
Atsakyti
Atisa, ačiū už išsamią instrukciją, nors skirta Krown, gali ir man prireikti kada smile.gif Ligoninėj buvo liepę man nusitraukti, kad greičiau sumaitinčiau ir vaikas ilgiau po lempom pagulėtų, tai tas pats Medela Swing man pasirodė toooks nestiprus, atrodė, rankom daugiau "melžiasi", bet po visko pasijautė tuštumo jausmas:) Bet supratau, kad nusitraukinėt yra didelis vargas, nepaisant kitų privalumų.
Afrodite69, palengvėjo paskaičius, kad mūsų vaikai kaip visi tokio amžiaus ir kad yra šviesa tunelio gale smile.gif Beje, įdomu apie tą homocisteiną, man iki šiol mįslė, kodėl tas priešlaikinis vandenų nutekėjimas mane ištiko, bandau irgi priežasčių ieškoti. Gimdymo epikrizę pažodžiui išsistudijavau smile.gif
Tino, man net nekyla abejonių, kad moterys, kurios tokius kalnus nuvertė, kad vaikučių susilauktų, suteikia jiems artumo sočiai, ir gi tas artumas nebūtinai per (.) parodomas:)
O beje, mergaitės, kaip Jūsų vaikai, ar noriai miega savo lovytėse? Maniškė per tuos naktinius maitinimus visiškai "susigadino", įkeliu primigdytą ir weee..
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 09 15, 10:20)
tik klausimas kiek laiko tu trauki, jeigu kas valanda traukt o vienas traukimas iki pusvalandzio trunka tai gaunas kas puse valandos ir trauki tai kam ji atjunginet tada  lotuliukas.gif trauki zodziu iki kol normaliai bega, dar biski palsuki pastimuliuoji ir viskas? Beje, ar nakti tokiu paciu rezimu gyvenai?  unsure.gif  blink.gif nes gal nakti galima pasilepint ir bent jau kas tas tris h trauktis?  4u.gif  blush2.gif 

Krown, as istisai tokiu rezimu negyvenau, nes nuprotwt galima butu. As dariau taip-pradzioj nusitraukinejau kas pusvalandi, bet as imu nuo traukimo pabaigos. Kad nepamirsciau, nusistaciau zadintuva. Suskamba-ir einu burgzt biggrin.gif kadangi pieno daugiausiai yra nuo ryto iki pietu, o ur vaikas po nakties issimiegojes ir nepiktas, tai as nuo ryto traukiu labai saziningai, ir iki pietu jau turiu puse dienos normos pritraukus. Nuo kokios 13h iki vakaro pienelio maziau,todel nesikankinu ir traukiu kas 2 val. O vakare nuo kokios 18 val vel "varau", nes pienuko pradeda dauget i vakara. Cia as "atkaliau"tokia sistema,nors bandziau visaip 4u.gif aisku, kai jau pasieki savo norima riba, gali daug reciau traukti ir nebesikankint, bet as jei tik kokiu pora dienu patraukiu kas 3 val, vel pamazeja truputi, bet sekancia diena pakartoju pusvalandini traukima ir vel atsistato ir kol kas gauseja toliau thumbup.gif
Va. Kas liecia naktini traukima, miegas man yra sventas, ypac dabar,kai jo taip truksta ax.gif traukiu tik per antra maitinima (apie 5.30) Dabar nusitraukiu apie 23.00 ir tada tik ryte, 5.30. Taip pailsiu, ir diena jauciuosi zmogus, o ne nutrauktas zombis biggrin.gif tiesa buvo naktu,kai pamaitinus visai issibudinu, tada traukiau pora kartu. Bet ziuriu pagal save-jei noriu miego, tai pamaitinu ir i lova bigsmile.gif
Beje, rasiau apie pieno traukina kazkada, paskaiciau uzsienio forume. Tai kai nusitraukiu didesni kieki, pvz.ryte, ti po kokiu 20 min vel traukiu, ir dar puse tiek pritraukiu. Tik tada issitustina pilnai (.).
Del traukimo laiko-tai rytais traukiu apie valanda (net kai nebega, vistiek laikau pientrauki, po kokiu 10 min vel atleidzia). O dienom tai jau ne, neilgai traukiu, iki pietu kol atleidzia po 2 kartus, diena-po 1 karta, o jau velai vakare vel 2 kartus.

Na ir prirasiau visa paklode, vos ne off topic, atsiprasau kitu blush2.gif ,
norejau Krown i az rasyt,bet pamaniau,gal dar kam nors ateity pravers mano receptai biggrin.gif nors gal kitoms nereikia tokio griezto grafiko, kaip maniskis, cia jau visai tokioms "uztrukusioms" kaip as lotuliukas.gif

Karmensita, i sveikatele, kad tik pagelbetu 4u.gif o del lovytes-maniskis joje visai nemiega ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 15 rugsėjo 2015 - 11:01
QUOTE(Atisa @ 2015 09 15, 10:57)
o del lovytes-maniskis joje visai nemiega  ax.gif

Atisiuk, o kur taviskis tada miega? ax.gif

As vis bandau saviskiu lovoj pratint. Mergina miega gerai lovytej savo, tik primikdyt turiu ant ranku, pasupuot biski, bet kai dedu i lova dar nebuna uzluzus. O jei visa pavargus tai tiesiai i lova galiu det, uzmiega ten staigiai. Berniuka mikdom vezime, kartais jame ir miega dienos miegus, nakciai pernesu i jo lova jau imigusi, bet neissibudina, miega toliau sekmingai joje, ir nakti po pamaitinimu be problemu miega toliau savo lovoj. Tik tas mikdymas vezime tai blogas iprotis, zinau, bet kolkas neiseina kitaip. doh.gif
Atsakyti
sveikos,
Krown, jo, tas medela swing nėra stiprus. pabandyk dar po traukimo rankom pasimelžt. taip aš ką tik ištraukiau papildomus 50-60ml riebaus pieno. aš vieną (.) nutraukus kol kitą traukiu dar su rankom pasiminkau. anksčiu kai pieno upės buvo, tai nesivarginau, o dabar pasimankštinu biggrin.gif aš dar sakiau iki pusmečio pavarysiu po senovei kas 3 val., bet paskui jau mažinsiu, pasitarus su gydytoja.

mūsų grafikas irgi pamažu keičiasi. iki pietų viskas po senovei, o po pietų vakare kai užvalgo košės, energijos daug ir nemiega jau apie 19val., tai datraukia iki 20-21val. ir tada jau lūžta ir miega iki pat ryto. tik kad miegotų iki 23val. reikia mums "dirbti" - kai tik prabunda rėkdamos, iškart duot pieno ir pasupt. pražioplinsi, turėsi stačias akis ir malonumą žaisti iki vidurnakčio, o paskui pervargusią maitinti. tai jau kiek atsikvepiam, ir TV pasižiūrim, toks kaifas tie vakarai pasidarė. jau gal įpras pamažu ir toliau taip. čia ačiū, burbuliacija, už geras idėjas anksčiau migdyti ax.gif

QUOTE(Karmensita @ 2015 09 15, 10:46)
Tino, man net nekyla abejonių, kad moterys, kurios tokius kalnus nuvertė, kad vaikučių susilauktų, suteikia jiems artumo sočiai, ir gi tas artumas nebūtinai per (.) parodomas:)
O beje, mergaitės, kaip Jūsų vaikai, ar noriai miega savo lovytėse? Maniškė per tuos naktinius maitinimus visiškai "susigadino", įkeliu primigdytą ir weee..

tai jau taip, myluojam, bučiuojam kaip tik begalim. šneka apie manipuliavimus visokius žmonės, kad jos jau šokdina mus, o mums ir šokdinasi ir malonus tas nešiojimas. negaila juk.

va va, man panašus klausimas galvoj kirba. mūsiškės dabar migdomos ištisai tose vibrokėdutėse: pasupam ir guli jose dienom ir net naktį kartais, bet jau jos darosi jom per mažos, pilvus kilnoja, jau tuoj išlips. tai galvoju, kažin kaip vėliau reiks migdyt, kur supt g.gif vežimas irgi pamažu jau mažas darosi g.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 09 15, 11:57)
Cia as "atkaliau"tokia sistema,nors bandziau visaip  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi gera sistema, jei tik veikia thumbup.gif šaunuolė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 15, 13:11)
Atisiuk, o kur taviskis tada miega?  ax.gif

Lovoj pas mane swoon.gif pas mus labai didele lova, 200×220, tai vietos per akis. Zinau, kad negerai. Bet kai idedu i lovyte, jis man istisai kilojasi, turiu nakti keltis n kartu ir primigdinet. Neturu tiek nervu. Turiu durna vilti, kad prades pats lovytej miegot hihihi.gif

Del migdymo-tai iki kokios 2 val niekaip nemigdau. Paguldau i lova, soske i burnyte, merliuka viena i rankytes, kita-prie veiduko ir burzgiu salia (ji migdo pientraukio garsas biggrin.gif), ir uzmiega pats. O nuo pietu jau viskas, sitaip nebeisdega tongue.gif tada atsiswdu ant lovos, ant keliu pasidedu pagalve,vaika ant pagalves ir pasupu dainuodama, kad nesiot nereiketu, vistik jau sunkus. tai iki nakties jau sitaip migdomes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 15 rugsėjo 2015 - 11:36
iki 4 mėn migdydavom ant rankų tigro medyje poza ir guldydavome į lovą. jei būdavo veee, vėl imdavom ir nešiodavom, kol užmigdavo. kartais iš pirmo karto pavykdavo, o kartais ir kelių tokių panešiojimų reikėdavo. paskui, kai "našta" tapo per sunki, migdydavom vežime, ir dieną, ir naktį, ten miegodavo. kai lopšys pasidarė per mažas, atsigulė į lovą, ji su ratukais, tai stumdydavome, imituodami vežimo supimą. ir taip gal iki metų, gal kažkiek daugiau, kol pagaliau pradėjo užmigti laikydamas ranką. jokių lopšinių niekada nedainavau. dabar pradėjom skaityti prieš miegą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 15 rugsėjo 2015 - 11:47