Sveiki.  Kada darau ne taip,kad man apačioj ta karamele gaunasi kieta?per kepu? Kepu 20 min ant 180 laipsnių atidengtas,po to dedu stiklinį dangtį ir kepu dar 40 min ant 160-170. Tiesa kepu įjungus ventiliatoriu🤔 gal čia klaida🤔 tiesa,kalbu apie 2 kg Šimtalapio kepima. Dekui
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(viva 37 @ 2016 09 01, 12:26)
Sveiki.  Kada darau ne taip,kad man apačioj ta karamele gaunasi kieta?per kepu? Kepu 20 min ant 180 laipsnių atidengtas,po to dedu stiklinį dangtį ir kepu dar 40 min ant 160-170. Tiesa kepu įjungus ventiliatoriu🤔 gal čia klaida🤔 tiesa,kalbu apie 2 kg Šimtalapio kepima. Dekui
Tai reikia džiaugtis, kad iškepėte tobulu "padu" šimtalapį
                Sveikos, kepėjėlės  
 
Kepiau šimtalapį
  kaip pirmas, tai visai neblogas gavosi. Tik va,  nepatiko, kad aguonos  labai  byra, atpjovus gabaliuką. Gal yra kokie ingredientai, kurie sujungtų tas aguonas labiau , sulipintų?
                
                                    
                
                
                
            Kepiau šimtalapį
Sveikutės, žiauriai mėgstu šimtalapį, labai bijojau bandyti kepti, bijojau, kad nesigaus, nu ir ko bijojau tas ir  įvyko, jis nesigavo 
 Nemokėjau, nežinojau kaip tampyt tą tešlą tai kočiojau, matyt nepakankamai plonai 
 nesupratau ar sviestu tepti ar vieną sluoksnį ar palaukt kol apstings ir tada dar tepti, ar pilti, bet jei pilsiu sviestas nubėgs, gal cukraus per mažai barsčiau, žodžiu, klausimų milijonas.... O finale sluoksniai gavosi, bet jie žiauriai sausi 
 Suvalgysim aišku, bet norisi, kad dar ir skanu būtų....
Pasiryžus bandyti dar kol pagaliau pavyks, juk aš galiu 😁
    






