Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(adija5 @ 2015 08 24, 00:27)
Ir aš tavęs dar dėl Cutlų skonio klausiau  blink.gif .Pati tu eilinė tada,vat  biggrin.gif
Bet tavo Cutlos gražios formos .


Aš gražios formos, o mano kutlos eilinės tongue.gif vot. Jau kai tik ragausiu, pranešiu. mirksiukas.gif Labai cekava kas iš jų užaugs.
Papildyta:
Nu geras, atsirado pūkuota indigo rose blink.gif - woolly blue jay http://my-tomatoes.com/katalog.html
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 08 24, 00:41)
Jau kai tik ragausiu, pranešiu.  mirksiukas.gif Labai cekava kas iš jų užaugs.

Kažko aš tavo skoniu nelabai pasitikiu tongue.gif Jei tau Berkeley eilinis.... ax.gif Vis tik,manau,kad Cutlos bus sausos padažinės.

Vo pats geriausias pomidoras džiovinimui -Percovka.Sėklų pririnkt be šansų,bo po kelias arba visai neturi biggrin.gif Išdžiovintas lieka su normaliu mėsos kiekiu,ne vien skūra.Pomidorai maždaug pusės sprindžio dydžio,ant jų taip ir laikosi pats krūmas ir šakos,bo jau tokis neūžauga.Toks iki kelieno sūslikas ax.gif Aišku,šiltnamio man jam gaila,bet kitąmet tuneliukan varys,pas paprikas.Neskanus,sausas priesausas,bet su prieskoniais padžiovintas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 08 23, 23:09)
Neberandu pavardės selekcininko kur su Gusevu rusijoj konkuruoja. Pas ji buvo.


Ne Valerij Medvedev? Jis toks irgi daržininkystės guru smile.gif . Iš jo jau keli metai mokausi daržininkystės sutilybių. Jei neklystyu, jis ir i Lt siunčia sėklas. Tiesiog iki šiol tas nebuvo aktualu, tai atskirai nepasidomėjau.

http://svoitomaty.ru/semena-2/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 24 rugpjūčio 2015 - 06:42
saridon'e, vaidastep - Charlie Chaplin yra skirtas įdarymui, arba šaltiems užkandžiams, arba kepti orkaitėje
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 24, 00:14)
pas mane jis nėra sausas,šiaip ir auginu jį sultims ar padažams,o ir skonis subalansuotas,neįkyrus ,+pavyzdingai derlingas wub.gif dėl ankstyvumo  negaliu patart,pas mane viskas vėliau nei pas kitas blush2.gif



Ačiū už atsakymus 4u.gif O lyginant su kitais, kuriuos pas save augini, kaip jo ankstyvumas?

Ir gal kas napatingės ir pasiūlys kandidatus pagal šiuos parametrus:
- nelepus (nu kad bent pusėtinam derliui gauti nereikėtų tūpčioti kasdien tikrinant, ko ten jam trūksta ar netrūksta);
- labiau saldesnis (kažkies rūgštelės nieko blogo, bet saldumas turi jaustis), šiaip jei kam tikrai skanūs, linkusi patikrinti ax.gif , nes mes nesam labai išrankūs, praktiškai visuose skoniuose ir konsitencijose randam savų privalumų ;
- spalvos visų atspalvių raudoni (nuo ružavo iki oranžinio, nu jei kiti parametrai labai geri, tai iš bėdos geltona, violetiniai, juosvi atspalviai, ir visiškai ne žali ir balti);
- vaisiau forma nėra labai svarbu, man patinka kažkas panašaus į tradicinį pomidorą, bet šioje vietoje esu nusiteikusi plėsti ribas biggrin.gif ;
- dydis vidutinis, gali būti kur ir mažesni, po 100-130 g didelėm kekėm, bet tik ne milžinai po 1 kg schmoll.gif

Galiu bandyti keturias rūšis, norėčiau bent poros ankstyvų.
Aš buvo išsirinkusi red pear (kaip ankstyvą). Bet daugiau gerų atsiliepimų paskutiniuose puslapiuose sulaukia puzata chata. Nu man nei vieno neauginusiai tai jie vienodai atrodo blush2.gif Tai va ir vėl dvejoju g.gif

Kitas kandidatas skariai. Bet kažkaip tylu apie juos. Kaip suprantu, tai "paveldas" ir sėklų nenusipirksi. Gal kas iš auginančių galėtų pasigirti, ar tiktų pagal mano norus. Tuo pačiu ir bandyčiau tartis, kaip gauti tirs-keturias sėklytes.

Likusias dvi dar net kandidatų neturiu, tokia įvairovė, kad galva sukasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2015 08 24, 09:42)
Ir gal kas napatingės ir pasiūlys kandidatus pagal šiuos parametrus:


Šiandien ryte, skaitinėdama apie pomidorus, pas Medvedevą radau straipsniuką. Pirmokiškas, bet kartais tik tiek ir tereikia smile.gif

http://svoitomaty.ru...pokupke-semyan/

Kaip suprantu, jis toks daugiau prie klasikos ir navarotnais pomidorais nelabai žavisi smile.gif Asmeniškai aš pas jį sau nieko neradau, bet kitiems gal kas nors patiks smile.gif Beje, ir prieš hiridus nusiteikęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 24 rugpjūčio 2015 - 10:16
QUOTE(Paladė @ 2015 08 24, 06:47)
saridon'e, vaidastep - Charlie Chaplin yra skirtas įdarymui, arba šaltiems užkandžiams, arba kepti orkaitėje


Žinau, kad idarymui ar kepimui, bet gal ir džiovinti tiktų juos?
Suragavau kiaulės kotleta visiškai sunokusi ir tikrai skanus ,salstelejas,su citrinos prieskoniu, tik skyra kietoka pasirodė
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 24, 07:41)
Ne Valerij Medvedev?

Ne, ne jis.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 24, 11:05)
Šiandien ryte, skaitinėdama apie pomidorus, pas Medvedevą radau straipsniuką. Pirmokiškas, bet kartais tik tiek ir tereikia  smile.gif

http://svoitomaty.ru...pokupke-semyan/

Kaip suprantu, jis toks daugiau prie klasikos ir navarotnais pomidorais nelabai žavisi  smile.gif  Asmeniškai aš pas jį sau nieko neradau, bet kitiems gal kas nors patiks  smile.gif Beje, ir prieš hiridus nusiteikęs  smile.gif

4u.gif Ačiū. Perskaičiau, panaršiau truptį.

Gal kas nors iš jo auginote ar auginate Kumir ir babuskino?

Kumir butu tiesiog įdomu palyginti su hibridinių rūšių skoniu ir derlingumu. O babuskino pagal išvaizdą ir aprašymą man pasirodė labai priimtini.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 08 24, 12:48)
Ne, ne jis.


pas kolekcininkę babcią lyg ir snapinis kubinskas, bet spalva ne tokia g.gif

Kiek čia pas ją daug grožių yra wub.gif

http://sadik45.ru/т...

http://sadik45.ru/т...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 24 rugpjūčio 2015 - 13:09
QUOTE(ginaja @ 2015 07 26, 23:09)
Siandien paragavau Babuskino. Na, pomidoras kaip pomidoras, su rugstele.Derlingas.
user posted image


Radau senoje temoje ax.gif
ginaja, ar pas tave tas babuskino is svoitomaty.ru? Ir kaip jis laikosi dabar? kaip karštą vasarą pakėlė - yra viršuje kekių, ar viską nubarstė? Gal galima nuotraukyčių su vaizdu? 4u.gif
Atsakyti
Babuskino auga simet. Ziauriai derlingas, pradejo nokti vienas is pirmuju. Is pradziu skonis buvo tiesiog pomidorinis, gerai padazams, sultims. O dabar, kai saules daugiau- saldus, sultingas ir skanus. Va cia gal pries menesi foto.
user posted image

O, kartu parasem smile.gif
Ne, ziedu nebarste, kabo dar pomidoru 200-300 gr. virsuje. Jau jis gerokai apvalgytas, tai vaizdines medziagos ner prasmes daryti. rolleyes.gif Tikrai geras pomidoras smile.gif Mano saltinis is kitur smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginaja: 24 rugpjūčio 2015 - 13:14