Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(ginaja @ 2015 08 24, 14:11)
Babuskino auga simet. Ziauriai derlingas, pradejo nokti vienas is pirmuju. Is pradziu skonis buvo tiesiog pomidorinis, gerai padazams, sultims. O dabar, kai saules daugiau- saldus, sultingas ir skanus. Va cia gal pries menesi foto.
user posted image

O jis ne hibridas? Galima sėklyčių būtų užsiprašyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2015 08 24, 13:12)
O jis ne hibridas? Galima sėklyčių būtų užsiprašyti?  4u.gif

Medvedzius prieš hibridus ir jų neaugina, tai vadinasi tikrai nehibridas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2015 08 24, 14:12)
O jis ne hibridas? Galima sėklyčių būtų užsiprašyti?  4u.gif

Nehibridas. Galit i AZ parasyti.
Atsakyti
Perskaiciau Delfi, kad zmogutis giresi 400 gr pomidoru smile.gif
Miciko Tau reikia nusiusti savo "liliputo" nuotrauka, parodyk jiems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 08 24, 15:27)
Perskaiciau Delfi, kad zmogutis giresi 400 gr pomidoru smile.gif 
Miciko Tau reikia nusiusti savo "liliputo" nuotrauka, parodyk jiems thumbup.gif

O veislių gigantų aprašyme, maksimum iki 1500 g. biggrin.gif Taigi liliputas drasiai gali pretenduot i gineso rekordą bigsmile.gif

Merginos, o kas nors auginat tokį grožį Etual ?

user posted image

Nu o Puzata Chata turbūt visos augina biggrin.gif Jis ir ant krūmo toks gražus, kaip paveiksliuke?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 24 rugpjūčio 2015 - 16:38
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 24, 17:15)
O veislių gigantų aprašyme, maksimum iki 1500 g.  biggrin.gif  Taigi liliputas drasiai gali pretenduot i gineso rekordą  bigsmile.gif

Merginos, o kas nors auginat tokį grožį  Etual ?

Nu, iki Gineso jam reiktų dešimt kartų paaugt .Iki 15 kg su kažkiek.

Tu tų maišinių gal pirma paragauk kokias tris-keturias veisles ax.gif Bo užvarysi šiltnamį padažiniais nevalgomais, keiks šeimyna.Gražu tai gražu, ale , kai tas grožis tik perdirbimui tinkamas...

Mergai, kuriom žadėjau, rašot savo norus į AŽ.Dar tikrai nepulsiu siųst, bo dar vėl persigalvosit ar prisigalvosit, kad dar kažko reik,bet preliminariai noriu žinot , kiek ir kokie norai.
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 08 24, 13:08)
Suragavau kiaulės kotleta visiškai sunokusi ir tikrai skanus ,salstelejas,su citrinos prieskoniu, tik skyra kietoka pasirodė

Tai va, dar adija iškoneveikė mane, kad parašiau salstelėjęs, bet su citrinos prieskoniu, gaivokas. Nu savotiškas pomis. biggrin.gif . Tik mano nebuvo kietaskūris. g.gif sunkuai apibūdinamas, įdomaus skonio, neįprasto grožio.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 24, 16:56)
Nu, iki Gineso jam reiktų dešimt kartų paaugt .Iki 15 kg su kažkiek.

Tu tų maišinių gal pirma paragauk kokias tris-keturias veisles  ax.gif Bo užvarysi šiltnamį padažiniais nevalgomais, keiks šeimyna.Gražu tai gražu, ale , kai tas grožis tik perdirbimui tinkamas...

15 kg pomidoras blink.gif

Dėl maišų, tai aš su protu lyg ir nesusipykus - bus kokių 10 - 12 maišų iš 50 pomidorų, tai čia gal ne taip ir baisiai biggrin.gif Kiba dabar geriau, kai iš 50 tik vienas valgomas ir keli pusiau valgomi. biggrin.gif Nu ir visi mano būsimi maišai su itin gerom rekomendacijom dėl skonio bigsmile.gif
Atsakyti
O, koks gražus. Žadama, kad ir labai skanus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 08 24, 16:59)
Tai va, dar adija iškoneveikė mane, kad parašiau salstelėjęs, bet su citrinos prieskoniu, gaivokas. Nu savotiškas pomis.  biggrin.gif . Tik mano nebuvo kietaskūris.  g.gif sunkuai apibūdinamas, įdomaus skonio, neįprasto grožio.

aš galvoju skūra kieta gal del to kad ragavau mažesni toki,nes kai ragavau nedanokusi tai nebuvo ji kieta g.gif ,bet skonis tikrai skanus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 24, 17:15)

Nu o Puzata Chata turbūt visos augina  biggrin.gif  Jis ir ant krūmo toks gražus, kaip paveiksliuke?

dar kartą įdedu puzatą chatą My Webpage ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pagyvenus @ 2015 08 24, 10:42)
Ačiū už atsakymus  4u.gif O lyginant su kitais, kuriuos pas save augini, kaip jo ankstyvumas?

pas mane visi vienu metu doh.gif
jei nesi bais išranki,galiu dryžių pasiūlyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 24, 20:27)
dar kartą įdedu puzatą chatą  My Webpage ax.gif

Ačiū labai smile.gif O kokie čia dideli grožiai pirmame plane? Atsiprašau, jei jau rodei - matyt kažkaip praleidau rolleyes.gif

O kaži, ar yra skirtumas koks tarp Chatos ir 100 Pudov? Reikia rinktis vieną kurį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 24 rugpjūčio 2015 - 20:43