
Gero vakaro

QUOTE(adija5 @ 2015 08 26, 21:36)
Ir veislių savybė,ir dirvų,ir net to paties vandens,kuriuo liejama, skirtumai .Pas man ir dirva pieska,ir vandenas su geležies trūkumais ir visais kitais komponentais per daug nepraturtintas.Taip,kad nėra vieno recepto,kiek,ko ir dėl ko.
Aišku. Supratau. Dėkui


QUOTE(Chiromante @ 2015 08 26, 22:52)
Aišku. Supratau. Dėkui
Pas mane grežinio vanduo (kažkada tyrimus darėm, tai geras jis ten kažkoks labai
) Piluosi bačkas, šildau saulėj ir tada lieju. Dėmėtų lapų va, tik ant dienų pradėjo rastis. Ale ir netrešiau jau seniai. Gal ir reiktų, nes tikrai pilna mažų.


Pas mane ir grezinys,ir syldau backose,o dauguma gelsta,rieciasi dabar.bet jau nesuku smegenu,derlius didelis.lapus ryt nukirpsiu
laba vakariuką,
ale kad išsireiškimai pas jumi liejasi- rauktarūriai ar rauktasūriai kažkoki kaba, kudlos taškosi iki bbalgarijos kas antram pslp, jomajo- ką praleidus būsiu

kam ten lietuvybės neįtinka? Svara dar paragauk, skarių, anie skanesni
gal katra arčiau babtų esat- kaip ten pas juos kioskėj kaži su sėklų meniu? gal naujienų kokių turi, nežinot?
ir dar apie Blindas biski klausims- su dryžiais tai pas mumi vysks gera yra, ale vat pas vienus pimpiai įtraukti, pas kitus- galuks kyšo. Skoniui tas įtakos netur, ale sėklų pas atkištom patrankom mažiau. a tep turi būc?
ale kad išsireiškimai pas jumi liejasi- rauktarūriai ar rauktasūriai kažkoki kaba, kudlos taškosi iki bbalgarijos kas antram pslp, jomajo- ką praleidus būsiu



kam ten lietuvybės neįtinka? Svara dar paragauk, skarių, anie skanesni

gal katra arčiau babtų esat- kaip ten pas juos kioskėj kaži su sėklų meniu? gal naujienų kokių turi, nežinot?
ir dar apie Blindas biski klausims- su dryžiais tai pas mumi vysks gera yra, ale vat pas vienus pimpiai įtraukti, pas kitus- galuks kyšo. Skoniui tas įtakos netur, ale sėklų pas atkištom patrankom mažiau. a tep turi būc?
QUOTE(girene @ 2015 08 26, 22:00)
Pas mane ir grezinys,ir syldau backose,o dauguma gelsta,rieciasi dabar.bet jau nesuku smegenu,derlius didelis.lapus ryt nukirpsiu
Užtat pernai visą šilnamį maras suėdė. O gal ir ne maras. Vėlu buvo ką daryt. Grįžau iš kelionės, o ten viskas juoda. Bulvės taip pat. Keista, bet ant tų juodulių pomidorai noko. pusė supuvo, kitus išmečiau. Labai jau makabriškai atrodė raudoni pomidorai ant juodų kotų...brrrr. Girėne, parodyk savo debiutinį šilnamį


QUOTE(daimura @ 2015 08 26, 22:16)
Šiandien nugirdau tokį bais interesną pomidorų konservavimo receptą - sukiši į trilitriaką, užpili kažkiek ten spirito, uždegi, o paskui užsuki dangteliu. Tipo, kai žiemą atsidarai, tai skonis - kaip ką tik nuo krūmo.

bandžiau, ale man tas skonis buvo striošnas, net nemoku nusakyt, kuo dvokė. Apsidžiaugiau, kad ne traulitrį, o tik litrą sugadinau
Laba.genint radau negrazu pomidora.tuomet gulom sliauziojau,kad apziuret visus galiukus.ir radau dar daugiau.penis,palmyra,aladino lempa,rozovy miod.ar tai kalcio trukumas,ar jau grybai puola?

Papildyta:
Joks ne debiutinis.ner ka rodyt,ka as sunokusius mygom isskinu

Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 26, 23:12)
Girėne, parodyk savo debiutinį šilnamį
Rodei neprinokusius, tai labai gražu buvo. Dabar norėtusi pamatyt. Ir šiaip kažkodėl mažai nuotraukų dedama - juk dabar jau dauguma sunokę - gražu 


Joks ne debiutinis.ner ka rodyt,ka as sunokusius mygom isskinu
pas mane keli ilgavaisiai irgi rode kalcio trukuma. galiukai parude toki. daviau as jiems kavos atsigert, regis praejo . kitam gale islindo. tai paskui jau organinem kompleksinem tuos kelis laisciau . nu niekaip kiausiniu lukstu susimalt neprisiruosiu

QUOTE(adija5 @ 2015 08 26, 22:07)
Nenuprotėk,aš gi čią vasarą kas antrą dieną lieju
Kas dvi savaites.Kalis-mano pieskos silpna vieta.Ir kas dvi savaites Schultz .Magnio šiemet tik keli rodė trūkumą,kai pernai masiškai margavosi lapai.Kalcio tik Amerikanskas ilgasis panorėjo ,bet daba jau susitvarkė ir tie,nei vienas nesupuvo išmetamai
.
Aš tai dar ir poryt tręšiu ,ir liesiu,kol sausa bus
Nes dar daug maliukų pirzių viršūnėse kaba.Nes paskui verkaujam,kad bais suprastėja skonis nehibridų rudeniop.A kaži ko ?Nei vandens,nei trąšos negauna,šventu oru gyvi,tai va jum ir špygos ,o ne skonio .Nu,su hibridais kitaip,vos ne atvirkščiai gaunasi 


Aš tai dar ir poryt tręšiu ,ir liesiu,kol sausa bus


net nepradėjo šįmet pūt nei vienas



Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2015 08 26, 22:18)
Mielosios, patarkit, kuo tručyt voratinklinę erkę šiltnamyje? Ir ar dabar ekologiškai, ar kai jau rasiu lauk viską kuo nors stipriu pavaryt? Ji gi žiemoja, ane? Gal šaškę padegti žiemą?
man agurkinį šita zoraza užpuolė drauge su miltlige.joks ekologiškas tručas neima,mažum jos mutavo


Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 08 26, 23:07)
kam ten lietuvybės neįtinka? Svara dar paragauk, skarių, anie skanesni

gal katra arčiau babtų esat- kaip ten pas juos kioskėj kaži su sėklų meniu? gal naujienų kokių turi, nežinot?
ir dar apie Blindas biski klausims- su dryžiais tai pas mumi vysks gera yra, ale vat pas vienus pimpiai įtraukti, pas kitus- galuks kyšo. Skoniui tas įtakos netur, ale sėklų pas atkištom patrankom mažiau. a tep turi būc?
man


merguca,nu kiek metų tu šitoj košėj verdi?



QUOTE(girene @ 2015 08 27, 09:31)
Tada,sory


QUOTE(girene @ 2015 08 27, 10:31)
Laba.genint radau negrazu pomidora.tuomet gulom sliauziojau,kad apziuret visus galiukus.ir radau dar daugiau.penis,palmyra,aladino lempa,rozovy miod.ar tai kalcio trukumas,ar jau grybai puola?
labiau panašu į kalcio trūkumą


QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 27, 10:27)
Man nuo tos šaškės visos cinkuotos šiltnamio detalės apsitraukė kažkuo baltu. Matyt kokia tai reakcija gaunasi. Aišku,nemaišo,bet estetiniu požiūriu,tai labai šeipsau.