Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Chiromante @ 2015 08 27, 11:35)
Man nuo tos šaškės visos cinkuotos šiltnamio detalės apsitraukė kažkuo baltu. Matyt kokia tai reakcija gaunasi. Aišku,nemaišo,bet estetiniu požiūriu,tai labai šeipsau.

čia ir yra tokis sieros naudojimo trūkumas metaliniuose šiltnamiuose-ji ėda metalą.šiaip diedo paprašyk ,kad patartų ,kuo oksidacijos pasekmes galima nuvalyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 27 rugpjūčio 2015 - 10:38
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 27, 10:37)
čia ir yra tokis sieros naudojimo trūkumas metaliniuose šiltnamiuose-ji ėda metalą.šiaip diedo paprašyk ,kad patartų ,kuo oksidacijos pasekmes galima nuvalyt ax.gif

Šiaip tai tikrai - turi gi būti kažkokių priemonių. Nors gal nuėdė metalą ir viskas. Bet čia smulkmena. Po pernai maro tai pofik visos reakcijos.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 27, 11:49)
Šiaip tai tikrai - turi gi būti kažkokių priemonių. Nors gal nuėdė metalą ir viskas. Bet čia smulkmena. Po pernai maro tai pofik visos reakcijos.

O man nesuede
Veizek,zvengimo duodu is daigu nemokejimo paristi biggrin.gif kraipesi kiek norejo biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 27, 11:30)
labiau panašu į kalcio trūkumą mirksiukas.gif maras tokiom nedickom dėmelėm,kurios vėliau susilieja pasireiškia g.gif  bet dėl viso pikto,lapų foto  įmesk

user posted image
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 08 27, 11:27)
O man nesuede
Veizek,zvengimo duodu is daigu nemokejimo paristi biggrin.gif kraipesi kiek norejo biggrin.gif

kokia veisle priešpaskutinej fot,tie orandžiniai pailgi? smile.gif Ne orange banana? g.gif
Atsakyti
Girėne, gal tavo necinkuotos detalės,tai ir nesuėdė smile.gif

vajėėė, kokių tu navarotnų kuolų turi bigsmile.gif man tai su kuolais nesigauna gražiai. Su virve pats tas. O šiaip tai svarbiau kad tie pomidorai auga,o ne kad sugulę netaip biggrin.gif

o tu jokių rebrystų neaugini?
Atsakyti
Ten turbut Palmira.
Girene, nereikia rist prie tu metaliniu o vyniot aplink, liuks gerai jie man patinka, bet mazai turiu(brangu man).
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 27, 12:48)
Girėne, gal tavo necinkuotos detalės,tai ir nesuėdė  smile.gif

vajėėė, kokių tu navarotnų kuolų turi  bigsmile.gif man tai su kuolais nesigauna gražiai. Su virve pats tas. O šiaip tai svarbiau kad tie pomidorai auga,o ne kad sugulę netaip  biggrin.gif

o tu jokių rebrystų neaugini?

Pasikartok,kas tie rebrysti?
man ir pofik,kad sleivi
aliuminio remai pas mane,bet varini krana suede
QUOTE(Venta9 @ 2015 08 27, 12:49)
Ten turbut Palmira.
Girene, nereikia rist prie tu metaliniu o vyniot aplink, liuks gerai jie man patinka, bet mazai turiu(brangu man).

Zinokit meginau.kol liauni daigai sukosi.ir pirkau,manydama kad bus gerai.kai sustorejo daigas,ne velnio negalejau apsukt.nulauziau net kelis.tai taip ir palikau salia ju
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 08 27, 11:58)
Pasikartok,kas tie rebrysti?
man ir pofik,kad sleivi
aliuminio remai pas mane,bet varini krana suede

Nu tai pas tave prangus šiltnamis su aliuminio rėmais biggrin.gif ir pats velnias jų neims. Ką čia siera irnesakyk.gif

Rebrysti tai rauktašikniai ir rauktarūriai sūrmaišiniai,ar kaip juos ten guru adija vadina biggrin.gif T.y. patys gražiausi pomidorai rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=GONZIKAS117,2015 08 27, 10:27]

man tongue.gif ,Viltis schmoll.gif
merguca,nu kiek metų tu šitoj košėj verdi?

išranki tamsta, ale kai augini ne niolika rūšių o daugiau, tai tas atleistina.

nu kiek kiek- pora gal kokių g.gif nu ką aš žinau, žinau, kad patrankos būna pilnos ir užtaisytos, jomis šaudo, o vat taikinys tik priima, tai pasitariau ir nutariau, kad gal šaunykas geresnis donoras nei taikinys. ale tai matai- klydau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 27, 13:06)
Nu tai pas tave prangus šiltnamis su aliuminio rėmais  biggrin.gif ir pats velnias jų neims. Ką čia siera  irnesakyk.gif

Rebrysti tai rauktašikniai  ir rauktarūriai sūrmaišiniai,ar kaip juos ten guru adija vadina biggrin.gif T.y. patys gražiausi pomidorai  rolleyes.gif

A,tai tu turesiu butinai kitamet
Dekinga baisiniai adijai,friends.gif good.gif ,kuri geranoriskai atsake,ir atsius mano norimu dideliausia sarasa
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 08 27, 13:57)
A,tai tu turesiu butinai kitamet
Dekinga baisiniai adijai,friends.gif  good.gif ,kuri geranoriskai atsake,ir atsius mano norimu dideliausia sarasa

Jau matau, kaip Adija "dėkoja" už tą padėką lotuliukas.gif
Atsakyti
Padėkoju visoms, kurios parašėt dėl sėklyčių į až 4u.gif Būtinai atsakysiu per kokią savaitę. Nes man kaip tam senam rusiškam feljetone - rugsėjo pirma kiekvienais metais ateina netikėtai doh.gif
Atsakyti