Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Chiromante @ 2015 08 27, 21:33)
Skaitau, skaitau ir iškilo klausimas - rozovyj med ir rozovyj sachar - ta pati veislė, ar skirtingos?  g.gif

skirtingos, miodas gardesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 08 27, 18:45)

*Dabar verdu kasdien kazka-padaza,sultis,agurkai.ir taip kasdien.baigiu darbus apie 7,paskui laistymas.tai tik griuvu migio

**As neisivaizduoju,kaip kitos dirbancios viska speja

kitą vasarą pasakyk, ar viską įveikėt. Kai vienais metais nuvalgai tik dalį gėrybių, bet ne todėl, kad nepavyko ar neskanu, o todėl, kad pridarei tiek, kad tik savanorių armija tai suvalgytų, tai kitais metais sėdama pomidorus labai ir labai pagalvoji, kad visgi reikia mažinti daigų kiekį, nes tie bjaurybės tokie vislūs ir derlingi, kad tegu juos velnias biggrin.gif
** zaprasto, kuo daugiau darai, tuo daugiau padarai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilute26 @ 2015 08 27, 21:37)
Merginos, kurios auginos Juodaji Kryma - ar jis derlingas?

Auginu vieną-mano labai nederlingas...tik paragavimui...
Atsakyti
QUOTE(Zilute26 @ 2015 08 27, 20:37)

Pusėtinai
Atsakyti
Aš kiaušinių lukštus su kavamale sumalu.
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 08 28, 03:54)
skirtingos, miodas gardesnis  ax.gif

Tai va, skaitau atsiliepimus po visą plačiąją rusiją biggrin.gif ir tas rozavas miodas, kartu su batiania, malachitovja škatulka ir 100 pudov, vos ne kiekvienam poste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilute26 @ 2015 08 27, 20:37)

Pas mane buvo žiauriai nederlingas, todėl ir atsisakiau jo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 28, 09:24)
Tai va, skaitau atsiliepimus po visą plačiąją rusiją  biggrin.gif  ir tas rozavas miodas, kartu su batiania, malachitovja škatulka ir 100 pudov, vos ne kiekvienam poste biggrin.gif

Tik batiania neragavau, o visi kiti pomidorai ir tiek, nu nė vienas nėr kažkoks toks, kad jau nebegalėtum be jo gyvent g.gif
sorry, aš jau atsivalgiau šiemet, vakar pagalvojau, kad man jau nuo pomidorų bloga, reikia pertrauką padaryt, tai dabar negražiai apie visus kalbėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 08 27, 18:44)
nu vasarą pas mane atostogos nuo būrelių, nelakstau. Vat rudenį tai biski bus, ale jau daržai neberūpės, obuolių rinkimo sporto klubas veiks nemokamai, paskui lankysiu lapų grėbimo klubą, vėliau- gal sniego kasimo, pavasariop- lysvių formavimo klubas lauks- aa ko prasti? Tai vat- laiko viskam užtenka, darbe pailsim nuo viso to cool.gif

As dar lankau begiojimo paskui sunis kluba , diedu vyliojimo ir visuomenes parengimo siuksliu rinkimui kluba .
Paskui dirbant tokia mintis aplanko- kaip gera pasedet .
Gailiousi kad nesodinau daugiau pomidoru , vietiniai yra tinginiai ir buciau bilen kiek pardavus .
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 08 28, 08:40)
Tik batiania neragavau, o visi kiti pomidorai ir tiek, nu nė vienas nėr kažkoks toks, kad jau nebegalėtum be jo gyvent g.gif
sorry, aš jau atsivalgiau šiemet, vakar pagalvojau, kad man jau nuo pomidorų bloga, reikia pertrauką padaryt, tai dabar negražiai apie visus kalbėsiu  lotuliukas.gif

biggrin.gif nu o jeigu atmetus atsivalgymą, pačiai kurie skaniausi? bigsmile.gif O dėl gyvenimo, tai praktiškai be visko gali gyvent. Žmogui baisiai nedaug reikia biggrin.gif Pomidorai fainas ainas hobis ir tiek. O jei dar ir kartais skanu ... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 08 28, 08:46)
As dar lankau begiojimo paskui sunis kluba , diedu vyliojimo ir visuomenes parengimo siuksliu rinkimui kluba .
Paskui dirbant tokia mintis aplanko- kaip gera pasedet .
Gailiousi kad nesodinau daugiau pomidoru , vietiniai yra tinginiai ir buciau bilen kiek pardavus .

biggrin.gif bulgarai turbūt nesunkiai viliojasi, nors jei tinginiai, tai gal ir viliotis tingi biggrin.gif O faktas, kad bulgarams galima parduot pomidorus, daugiau nei juokingas - atrodo, kad pas jus gi ir daryt nera kas - patys auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 28, 09:48)
biggrin.gif  nu o jeigu atmetus atsivalgymą, pačiai kurie skaniausi?  bigsmile.gif  O dėl gyvenimo, tai praktiškai be visko gali gyvent. Žmogui baisiai nedaug reikia  biggrin.gif  Pomidorai fainas ainas hobis ir tiek. O jei dar ir  kartais  skanu ... smile.gif

man valgymui skaniausi juodžiai, skonis ryškiausias - Mičiko drambliai geri, Noire de crimee (čia tie patys black krim arba čiornyj krim) nors ir nederlingi, čiornamor, paul robeson. Kuo šviesesni, tuo mažiau skonio. geltoni nelabai, o iš oranžinių ryškiausio skonio yra medovyj spas, orange german strawberry. Raudonus valgo šeimyna, tai gerai eina medvežja lapa, kengūros širdis - irgi ryškiausio skonio.
Atsakyti
Pas mane suveike tas faktas kad naujas darzas , visi cia kazkokia zaraza uzsikrete , o mano ruskiai pasirode atsparus tai ligai , tik black cherry susirgo . Tai dabar net lentele kaba ant vartu - pomidoru ner . O pardaviau kokius 10 kibiru . Ir dar kiek tlacocutlu uz dyka po viena isejo .
Atsakyti