Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(adija5 @ 2015 08 27, 18:51)
Nereikia laukt,kol tie petukai dings

Gal daugumoj pomidorų tie petukai pusiau priklauso, nes kaikur prie veislių randu spec.pažymėjimą, kad neturi žalių petukų g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 27, 19:51)
Juodos seselės manęs ji irgi neprašė  schmoll.gif
Nepadarė,bet gal dar padarys  ax.gif
Ateinu atsiprašyt šitos Čiornojie Sierdcie  blush2.gif
http://s017.radikal....8b8007593d3.jpg

Viskas,ką anksčiau rašiau-įžūlus melas  biggrin.gif Ji ne tik ,kad valgoma,ji netgi labai gardi  wub.gif Vo ką reiškia,kai neteisingu laiku pomidorą ragauji.Ir jau tikrai negalima iš vieno pomidoro spręst,faktas.Aš dvi suragavau ir nurašiau į marmalus.Pusdurnė nelaiminga  doh.gif  Nereikia laukt,kol tie petukai dings.Skonis minkštimo su saldumu,toks sodrus,nesausa,ne per šlapia,o sėklyčių dalys su rūgštele ir druskele,tai gaunasi kartu viską kandant toks labai gardus variantas  thumbup.gif Ir ragavau aš ją ne po kokio rauktarūrio,po Carbon,kuris tvirtai užėmęs pas man gardžiųjų sėjamųjų pozicijas.Vienžo,sėsiu ir kitąmet tikrai.

To gal dar galima?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 27, 10:27)

man agurkinį šita zoraza užpuolė drauge su miltlige.joks ekologiškas tručas neima,mažum jos mutavo unsure.gif dzin man tos rūpužės,ir visa fauna -smalysiu šaškę ir rudenį ir pavasarį cool.gif
Papildyta:

Ačiū, Gonzikiuk, kad atsiliepei. Mano irgi agurkus užpuolė, bet kaip dėjo ant pomidorų nuo jų :(Barbariso ir Sungold viršūnę apraizgė. O kaip tas NeemezAl? Neveikia?
Aukosiu metalo blizgesį į pabaisų čiulpikų trūčijimą.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 27, 18:58)
Vat, man irgi atrodo kažkaip normaliai . Dirbant, - kalbos nėra - žinoma, kad sunku. Aš irgi nedirbanti. Vaikai dideli, diedas neproblematiškas - darže vienas malonumas. Aišku, kartais, kai užsimoji daugiau darbų, tai pasivargsta, bet rytoj gi vėl gerai  biggrin.gif  O darže aš ir nepavargstu. Kas tie  50 pomidorų  irnesakyk.gif Geniu po truputį, per dieną aš juos po kelis kartus apeinu, tai pakeliui ir aplaužau pažastis, apraviu. Laistau karta i savaitę, ar net kiek daugiau. Be problemų dar tiek apeičiau  biggrin.gif  Čia su sąlyga, kad aš patologinė tinginė. Vakarais ateinam su diedu į darža kavos ar alaus pagert, tai pakeliui vel ka nors paraviu  biggrin.gif  Taip ir pasidaro tie darbai...beveik savaime ir be didelių pastangų  biggrin.gif O kai šiltnamiuose augs ne tie nevalgomi baidyklės, o mano gražuoliai spalvoti, rebrysti ir sūrmaišiniai, tai gal aš ten ir gyvensiu  wub.gif
Papildyta:

Einu, Girėne, tavo norų sąrašą peržiūrėt  biggrin.gif  Ne visi pavadinimai man pažįstami, tai susirasiu, kaip atrodo ir ką apie juos gero sako  bigsmile.gif O kodėl jokių antivėžinių mėlynų nenori?

As alu geriu uzu siltnamiu.man iki pirmo siltnamio 100 zingsniu.meravau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 08 27, 19:48)
As alu geriu uzu siltnamiu.man iki pirmo siltnamio 100 zingsniu.meravau

biggrin.gif Mano gal arčiau - nemieravau biggrin.gif

O kaip tu renkiesi pomidorus? Nu vistiek kažkokie kriterijai turi būti. Hibridai, kaip suprantu, visokioms košėms auginami, ane?
Atsakyti
Merginos, kurios auginos Juodaji Kryma - ar jis derlingas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilute26: 27 rugpjūčio 2015 - 20:37
Skaitau, skaitau ir iškilo klausimas - rozovyj med ir rozovyj sachar - ta pati veislė, ar skirtingos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 08 27, 14:25)

išranki tamsta, ale kai augini ne niolika rūšių o daugiau, tai tas atleistina.

nu kiek kiek- pora gal kokių  g.gif nu ką aš žinau, žinau, kad patrankos būna pilnos ir užtaisytos, jomis šaudo, o vat taikinys tik priima, tai pasitariau ir nutariau, kad gal šaunykas geresnis donoras nei taikinys. ale tai matai- klydau doh.gif

tongue.gif
nemeluok,jau mes draugės porą metų,o čia tupi dar ilgiau g.gif
šį kart atleidžiu lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 08 27, 20:45)
Ačiū, Gonzikiuk, kad atsiliepei. Mano irgi agurkus užpuolė, bet kaip dėjo ant pomidorų nuo jų :(Barbariso ir Sungold viršūnę apraizgė. O kaip tas NeemezAl? Neveikia?
Aukosiu metalo blizgesį į pabaisų čiulpikų trūčijimą.

su NA reik purkšt kol dar jų nėr[prevencija],nors kažkam ,rašė,kad jau užsikrėtus mačijo.kuo labai abejoju-nemačiau savo akim nei prieš ,nei po schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 08 27, 09:42)
pas mane keli ilgavaisiai  irgi rode kalcio trukuma. galiukai parude toki.  daviau as jiems kavos atsigert, regis praejo . kitam gale islindo. tai paskui jau organinem kompleksinem tuos kelis  laisciau . nu niekaip kiausiniu lukstu susimalt neprisiruosiu  blush2.gif

As prikaupio sio gerio alia dabar suKu galva gal yr koks paprastas budas tuos lukstus susmulkint ar cia su kokia grustuve? g.gif pasidalinkit kaip darot?

QUOTE(girene @ 2015 08 27, 11:27)
O man nesuede
Veizek,zvengimo duodu is daigu nemokejimo paristi biggrin.gif kraipesi kiek norejo biggrin.gif

Nagi grazu wink.gif smagu matyt kai pomidorai lepinas erdve o nesigruda ir nekovoja del laimes po saule...

QUOTE(Chiromante @ 2015 08 27, 11:48)
Girėne, gal tavo necinkuotos detalės,tai ir nesuėdė  smile.gif

vajėėė, kokių tu navarotnų kuolų turi  bigsmile.gif man tai su kuolais nesigauna gražiai. Su virve pats tas. O šiaip tai svarbiau kad tie pomidorai auga,o ne kad sugulę netaip  biggrin.gif

o tu jokių rebrystų neaugini?

As pernai "miskiniais" kuolais ramsciau tai turiu pasakyt siemet gailejaus kad alia lygiu obliuotus kaliau.. Ant tu netasytu miskiniu geriau eidavo parist koki pomidora paremt irpan. Bet i situs raitytus pasiziuriu ir masina isbandyt biggrin.gif et jusu paskaitineji ir supranti kad ner ramaus gyvenimo pigininei biggrin.gif

QUOTE(girene @ 2015 08 27, 15:55)
Parodykit prasau,kaip jus apsukat.kodel man neiseina unsure.gif

Manau reik3 siltnamio,arba du mazu prastumt,ir imt dideli. Vietos nestokoju be eik 4ha

Klausyk motin raminkis biggrin.gif sits reikalas uzkreciamas.. As jau ir imu svajot apie didesni doh.gif

QUOTE(Marmaledas @ 2015 08 27, 17:55)
ogi labai paprastai- ryte nušliauži darban, ten pailsi nuo namų darbų- tik tupinėji, šokinėji aplink klientus ir viskas- baikė. Tada mini namo vaikus suisrinkus, gamini ką nors kramtomo vakarienei, tada laukan kol matosi pasisukinėt, kai sutemsrta- verdi, kepi, skalbi, vakuoji- žodžiu- veiki ką tik nori. paskui tik švintant- dušas ir maugot. nieko ypatingo biggrin.gif  negi kitos kitaip gyvena? aš dar kartais naktį teliką įsijungiu, virbalus pakrutinu, kompą pasijungus ką paveikiu- visaip pasitaiko- kaip nuotaika ir koks dienos poilsis, priklausomai  4u.gif

Kur as tai maciau kur girdejau ... kaip artima smile.gif
Tai kad cia matyt visu musu kasdienybe.. O paskui pagalvoji ka as cia veikiau doh.gif vakaras atejo o nieko nenuveikiau unsure.gif

Idesiu savo maximiniu vaizdu ne kazka alia man prinoke ziu visi skanus daros wink.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 27 rugpjūčio 2015 - 23:01
as kiausiniu lukstus malu su "kombainu" smile.gif nu gal ir atsipo peiliai, nezinau, nepastebejau . bet sumala i smulkius miltus ( sumaisius galim bandyt pyraga kept) lotuliukas.gif tokius pyliau i duobes. bet matyt mazai buvo kai kuriems. dabar gal reiktu tokius miltukus verdanciu vandeniu uzplikius palaikyt kokia savaitele ir laistyt. greiciau gal suveiktu g.gif
Atsakyti
Bedute va tik au demerlige.. Isimete zoraza ir psio tuoj tik baobababiniai kotai liks ir pomidorai cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2015 08 27, 23:05)
as kiausiniu lukstus malu su "kombainu"  smile.gif  nu gal ir atsipo peiliai, nezinau, nepastebejau . bet sumala i smulkius miltus ( sumaisius galim bandyt pyraga kept)  lotuliukas.gif  tokius pyliau i duobes. bet matyt mazai buvo kai kuriems. dabar gal reiktu tokius miltukus verdanciu vandeniu uzplikius palaikyt kokia savaitele ir laistyt. greiciau gal suveiktu  g.gif

Gal reik pabandyt a taip a taip nenaudojamas stovi .. Miltuku konsistencija sakyciau turetu but neblogai.. Lengvai paskirstoma.. Aciu uz ideja wink.gif
Atsakyti