QUOTE(adija5 @ 2015 09 04, 15:54)
Nei tu jos prašyk,nei kokius retesnius jin tau gaus.Nes daugumos veislių nėr fabričnuose pakeliuose ir toj Rusijoj.O visokių ten rusiškų pas mus Kaune yra,Sėklelėj.Aš tai ten jau nevažiuoju
Ten ne tik pomidorų yr.
Net ,jei ir bus tuščiom ertmėm,vis tiek jie termiškai apdorojami ištež,skūra per plona.Nebent grūdėtos varškės išskobus pridėt ir žalius taip ryt .O kepimui man Stufer arba Čaplinai,kurie visai ne čaplinai ,tinkamiausi

Net ,jei ir bus tuščiom ertmėm,vis tiek jie termiškai apdorojami ištež,skūra per plona.Nebent grūdėtos varškės išskobus pridėt ir žalius taip ryt .O kepimui man Stufer arba Čaplinai,kurie visai ne čaplinai ,tinkamiausi

Žiemą pakalbėsiu su ja - ji ten važinėja nuo kristaus gimimo, tai žino visokių skylių - ne tik parduotuvinių. kas dėl pomidorų, tai dar nebuvo tokios temos, ale pabandyt galima. Nu ne tai ne




Dėl štuferinių - man jie nereikalingi, nes nėr baisesnio maisto už įdarytą pomidorą - tiek žalią, tiek apdorotą (vemiantissnukis).
