Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(adija5 @ 2015 09 04, 15:54)
Nei tu jos prašyk,nei kokius retesnius jin tau gaus.Nes daugumos veislių nėr fabričnuose pakeliuose ir toj Rusijoj.O visokių ten rusiškų pas mus Kaune yra,Sėklelėj.Aš tai ten jau nevažiuoju  schmoll.gif Ten ne tik pomidorų yr.
Net ,jei ir bus tuščiom ertmėm,vis tiek jie termiškai apdorojami ištež,skūra per plona.Nebent grūdėtos varškės išskobus pridėt ir žalius taip ryt .O kepimui man Stufer arba Čaplinai,kurie visai ne čaplinai ,tinkamiausi  ax.gif

Žiemą pakalbėsiu su ja - ji ten važinėja nuo kristaus gimimo, tai žino visokių skylių - ne tik parduotuvinių. kas dėl pomidorų, tai dar nebuvo tokios temos, ale pabandyt galima. Nu ne tai ne smile.gif Dar viena tokia pusiau pažįstama (tėvo arklio brolis) Kijeve daug metų gyvena - jei dar gyva, tai galima bus bandyt susisiekt. Nors tokiems žygiams turėtų įkvėpti noras kažko nematyto neregėto - kad ir pasidalint galėčiau. biggrin.gif Nu tos kalkutos labai noriu, nors greičiausiai ji turi mažiausiai dešimt analogų biggrin.gif Pūkuotojo fioletinio noriu, nu ir galaktika visai gražiai žiūrėtusi biggrin.gif

Dėl štuferinių - man jie nereikalingi, nes nėr baisesnio maisto už įdarytą pomidorą - tiek žalią, tiek apdorotą (vemiantissnukis). rolleyes.gif Kaimynka man eilę metų kalėdinį stalą sugadina su tais įdarytais pomidorais. brrrr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 04 rugsėjo 2015 - 16:15
QUOTE(Chiromante @ 2015 09 04, 17:11)
Nu tos kalkutos labai noriu, nors greičiausiai ji turi mažiausiai dešimt analogų  biggrin.gif 

Aš tai net nežinau ar jos noriu.Ne faktas,kad jin ir bus tokia,kokia tavo fotkėj pavaizduota,bo gal gražiausia ir parinkta g.gif Randu visokių kitokių formų:
http://www.tomat-pom...pic,2708.0.html
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 09 04, 16:22)
Aš tai net nežinau ar jos noriu.Ne faktas,kad jin ir bus tokia,kokia tavo fotkėj pavaizduota,bo gal gražiausia ir parinkta  g.gif Randu visokių kitokių formų:
http://www.tomat-pom...pic,2708.0.html

Dėl formos, tai net mano senolis princas, ir tas ant vieno krūmo keliu formų biggrin.gif O jei rimtai, tai vistiek jį giria - ir gražus ir skanus ir beveik besėklis. Nu man kažkaip labai skaniai skamba. Plius spalva wub.gif Aišku, greičiausiai ta pati Stawbery irgi labai panaši. Ir rusas turbūt g.gif Kai patirties neturiu, tai sunku spręsti. Bet aš jos vistiek noriu. bandysiu gauti biggrin.gif
Atsakyti
O šitą žalio zebro mutantą Polaną kas nors turit? Jaučiu - pobjauris, ale, turint vietos, visai papuoštu šiltnamį biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 09 04, 14:37)
Irgi taip pat pagalvojau, pažiūrėjus nuotrauką.
Čaplino (rebrystas) pjūvis
user posted image

Čia turbut Aukses Čaplinas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 09 04, 19:16)
Čia turbut Aukses Čaplinas? g.gif

Aha, Auksės
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 09 04, 19:27)
Aha, Auksės

Gal nepjauto turi fotke blush2.gif o kaip derlingumas?
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 09 04, 19:51)
Gal nepjauto turi fotke blush2.gif o kaip derlingumas?

Sakyčiau, derlingas, nors ir daug žiedų nubarstė. Apatinės kekės dvigubos, kiekvienoj daly po 5-7 didelius pomidorus. Vidurinės dvi kekės visiškai neužsimezgė, nubyrėjo žiedai, bet viršuje dabar dar yra daug bumbulų.
Ką tik padariau fotkę ax.gif Pirmieji buvo gerokai didesni.

user posted image
Atsakyti
[quote=Riolita.,2015 09 04, 20:41]

Ką tik padariau fotkę ax.gif Pirmieji buvo gerokai didesni.

Na pagaliau pamačiau Aukses čaplinus,o tai tik vis kalbedavo apie juos o rodyt nieks nerode, biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 04 rugsėjo 2015 - 21:49
Sveikos, senokai berasiau. Dorojuosi su savo pomidorais. Daug ju,oi daug. Nebuvau moraliskai pasiruosus tokiam derliui. Galvojau,kad pirma kart auginant tiek nebuna .biggrin.gif Anksciau rasiau,kad noresiu seklyciu,stosiu i eile. Tai zinokit - nenoresiu smile.gif Esu patenkinta tuo,ka turiu. Visi man skanus,neisranki as pasirodo. Svarbu,kad butu raudoni. Geltonu kitamet bus vienas kitas,skonio man juose truksta. Seklos pirktos turguj,parduotuveje. Patys skaniausi is turimu man Corazon, Hugo,is oranziniu Churma. Dar daug zaliu pomidoru siltnamyje,tai misliju,ar dar sunoks.
Beje, labai aciu,kas imetet padazo nuoroda. Prisiviriau. Baisiai skanus biggrin.gif
Atsakyti
Hugo ir mane nustebino tiek derliumi, tiek vaisiu dydziu. galvojau maziukai slyvukai bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 09 06, 10:55)
Hugo ir mane nustebino tiek derliumi, tiek vaisiu dydziu. galvojau maziukai slyvukai bus  biggrin.gif

blink.gif blink.gif ar ne EX juos augino ? [beje,kur ji tiek laiko dingus? unsure.gif] kiek pamenu,visai jie ne mažučiai
Atsakyti