Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 09 07, 18:52)
šiltnamių nenunuodysi,ale ,tiesa,tau gi ravėjimas poilsis doh.gif jei lipikas,tai jis stipriai prilimpa,mažais kiekiais jis gal ir gydo...nufotkint gali? g.gif

Nufotkint galiu, bet įkelt tai tikrai nemokėsiu. Ravėjimas labai nebaido, bet aš gi mulčiuoju viską, tai ta problema ir nėra labai jau aktuali. nu nežinau dabar ką čia daryt. Visgi gal ir lipikas, nes sėklos apvalūs rutuliukai ir tokie lyg su dygliukais. Dydžio maždaug kaip ir pats grūdas. Maiše jų vizualiai ne tiek jau daug. Tada klausimas, kam tie pardavėjai primaišo to lipiko, jei žinovai tada nepirks? Ant tokių kaip aš gal biznio didelio nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 09 07, 20:18)
Nufotkint galiu, bet įkelt tai tikrai nemokėsiu.  Ravėjimas labai nebaido, bet aš gi mulčiuoju viską, tai  ta problema ir nėra labai jau aktuali. nu nežinau dabar ką čia daryt. Visgi gal ir lipikas, nes sėklos apvalūs rutuliukai ir tokie lyg su dygliukais. Dydžio maždaug kaip ir pats grūdas. Maiše jų vizualiai ne tiek jau daug. Tada klausimas, kam tie pardavėjai primaišo to lipiko, jei žinovai tada nepirks? Ant tokių kaip aš gal biznio didelio  nepadarysi  biggrin.gif

dygliukai ir įrodo,,kad tai lipikas doh.gif visą gyvenimą ruošies mulčiout,nes sėklos daigios išlieka 10-20ir daugiau metų.nieko pardavėjai neprimaišo,paprasčiausiai parduoda neišvalytus grūdus ax.gif realiai ,pigiai turėjo juos parduot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 07 rugsėjo 2015 - 19:33
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 09 07, 19:32)
dygliukai ir įrodo,,kad tai lipikas doh.gif visą gyvenimą ruošies mulčiout,nes sėklos daigios išlieka 10-20ir daugiau metų.nieko pardavėjai neprimaišo,paprasčiausiai parduoda neišvalytus grūdus ax.gif realiai ,pigiai turėjo juos parduot ax.gif

Nu tada nėr ką kalbėt - trenkiu lauk - nekaži koks turtas. pirmą kart pirkau tuos rugius, tai nežinau, kaip turi būt. nusipirksiu išvalytu smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 09 07, 20:46)
Nu tada nėr ką kalbėt - trenkiu lauk - nekaži koks turtas. pirmą kart pirkau tuos rugius, tai nežinau, kaip turi būt. nusipirksiu išvalytu  smile.gif Ačiū  4u.gif

jei turi kantrybės,persijok per aliuminį duršliką,na gal dar neišmetus nuo senų laikų.daugiau neturiu ką patart,nes šiaip juos grūdų valomosiomis turi išvalyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 09 07, 20:02)
jei turi kantrybės,persijok per aliuminį duršliką,na gal dar neišmetus nuo senų laikų.daugiau neturiu ką patart,nes šiaip juos grūdų valomosiomis turi išvalyt g.gif

Vargu ar užtektų kantrybės biggrin.gif Per menkas tikslas, kad taip vargt - aš labai tinginė irnesakyk.gif Be to, jau susiradau, kur gausiu naujų ir išvalytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 09 07, 21:02)

Gonzikai, jau turiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 09 07, 21:31)
Gonzikai, jau turiu. thumbup.gif

taip greit gavai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2015 09 07, 15:56)
Sveikos. Gal galit kas patarti, viena moteris klausia, ką daryti. Pomidorus užpuolė maras, gyvena ne Lietuvoj, sakė, Previkuro nepardavinėja pas juos, ūkiško muilo irgi, kiek suprantu, šviežio pieno irgi neturi. Kuo patartumėt nupurškti dar? Ji norėtų ekologiškai susitvarkyti.

Ponia Lylia,yra toks posakis ''после боя кулаками немашут'' ax.gif abejoju ar bepadės ,kad ir homeopatiniai baziliko žirniukai,ar asiūklio arbata g.gif bandyt išskint visus pažeistus lapus ir nupurkšt kalio permanganato ar lengvu sodos tirpalu unsure.gif
Atsakyti
Ateinu paklaust , zinau, kad yra nemazai auginusiu juoda triufeli...
kazkodel pas mane nei vienas vaisius iki galo nesunoko- visi likdavo zali palei kotuka. auginu tris daigus ir visi trys- analogiskai. o salia augantys kitu veisliu kokiu nors maisto mediagu trukumu kaip ir nesiskunde. ar cia triufelio tokia yda ar cia tik man kas nesigavo. nes pats augalas tai super duper derlingas, tik kokia is to nauda kai po puse vaisiaus ismesti reikia g.gif
-----------------
dar noriu tarti pagiriamaji zodi ananasams. pernai auginau- buvo tiesiog grazus ir dideli, kazkokio ypatingo skonio savybiu nepastebejau. nu bet siemet! lyg kas cukraus i vaisius butu pribere- tobulo skanumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vobla: 08 rugsėjo 2015 - 07:46
Siemet juoda triufeli viena turiu. Galiu tik pagirti ji.

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 09 07, 21:17)
Ponia Lylia,yra toks posakis ''после боя кулаками немашут'' ax.gif abejoju ar bepadės ,kad ir homeopatiniai baziliko žirniukai,ar asiūklio arbata g.gif bandyt išskint visus pažeistus lapus ir nupurkšt kalio permanganato ar lengvu sodos tirpalu unsure.gif

jeigu tikrai maras - nepadės. Grybo vietoj jau ir bazilikas, ir soda.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 09 08, 09:59)
jeigu tikrai maras - nepadės. Grybo vietoj jau ir bazilikas, ir soda.

drinks_cheers.gif tas pats ,kas švęstas vanduo unsure.gif
Atsakyti