Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

as siemet auginau ta geltona finika

http://www.seemnemaa...ng=ru&GID=12588
user posted image

user posted image

user posted image

nu man slivke ( ar pailgas cheriukas) numero uno. ir ne tik man biggrin.gif pajurin su maisiuku vaiksciojom, nebijodami kad susitrins. prie vyno taures vietoj kokiu vynuogiu kapt kapt . kietukai, saldukai, skanukai thumbup.gif tik kad pomidormedis tai kazkoks ziedu fontanas, virsuniu ner doh.gif
Atsakyti
Lusasita,nepamenu:Karina hibridas ar ne ?kodėl aš pašto balandžio iš tavęs nesulaukiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 09 09, 15:14)
Lusasita,nepamenu:Karina hibridas ar ne ?kodėl aš pašto balandžio iš tavęs nesulaukiu g.gif

hibridas. bet grazus smile.gif

user posted image

dar nepaleidau balandzio, bet paleisiu sia savaite. gal jam Karinos iduot pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 09 09, 15:17)
hibridas. bet grazus smile.gif

dar nepaleidau balandzio, bet paleisiu sia savaite. gal jam Karinos iduot  pioneer.gif

nooooo ax.gif tada viena sąlyga atkrenta,pati žinai ,apie ką aš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 09 09, 14:12)
as siemet auginau ta geltona finika

http://www.seemnemaa...ng=ru&GID=12588
user posted image

user posted image

user posted image

nu man  slivke ( ar pailgas cheriukas)  numero uno. ir ne tik man  biggrin.gif  pajurin su maisiuku vaiksciojom, nebijodami kad susitrins. prie vyno taures vietoj kokiu vynuogiu kapt kapt . kietukai, saldukai, skanukai  thumbup.gif  tik kad pomidormedis tai  kazkoks  ziedu fontanas, virsuniu ner  doh.gif

ne pomidoras, o blusu ferma biggrin.gif
man ir ceriai su savo blusom rudeniop tampa ikyrus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 09 09, 15:41)
ne pomidoras, o blusu ferma biggrin.gif
man ir ceriai su savo blusom rudeniop tampa ikyrus  biggrin.gif

nu čia dabar blink.gif nuskini,nuprausi,svogūnų pripjaustai ir čielus į stiklainius.patys tie su želatina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 09 09, 15:58)
nuskini,nuprausi,svogūnų pripjaustai ir čielus į stiklainius.patys tie su želatina bigsmile.gif

Nuskink tu juos,kai šitieka tų blusų kaba.Nebent nupurtyt,kaip slyvas ax.gif
Atsakyti
nevarom tik tongue.gif sitos "blusos" tiesiai i gerkle, jokie stiklainiai anoms negresia. Saldaines thumbup.gif
Atsakyti
Savo pačiame pirminiame sąraše randu geltoną finiką smile.gif Matyt daug gėrio prisiskaičiau, nes sąrašas iš pat pradžių buvo "apgalvotas" smile.gif

Atsibodau su savo rebrystais, ale turbūt geras rusiškas analogas "Gribnoje Lukoško" - sako tikrai netuščias, be petukų ir skanus. Bus proga - pabandysiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 09 rugsėjo 2015 - 16:54
Šiomis dienomis pats skaniausias pomidoras man yra Moneymaker. Kaip obuolius vieną po kito valgau. Sėklos gal iš Maximos pirktos. Jie tokie idealaus dydžio,turi sulčių,truputį malonios rūgštelės. Niekur toli nereikia ieškot. Net pati nustebau,paprasta ir eilinė veislė,bet labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 09 09, 14:58)
nu čia dabar blink.gif nuskini,nuprausi,svogūnų pripjaustai ir čielus į stiklainius.patys tie su želatina bigsmile.gif

Gal galima recepta??? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2015 09 09, 19:58)
Šiomis dienomis pats skaniausias pomidoras man yra Moneymaker. Kaip obuolius vieną po kito valgau. Sėklos gal iš Maximos pirktos. Jie tokie idealaus dydžio,turi sulčių,truputį malonios rūgštelės. Niekur toli nereikia ieškot. Net pati nustebau,paprasta ir eilinė veislė,bet labai skanu.

biggrin.gif Geras įrodymas apie skonių skirtumus - pas mane šito reiškinio pusė šiltnamio - daugiau negu joks. Nieks jo nenori - i troškinius arba diedui į salotas suslepiu biggrin.gif
Atsakyti