Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

Vaje, tikra Žemaitė blink.gif . Kaip moki aprašyt gražiai. Noriu pasitikslint - green kopia nieko išskirtinio,ane ? O Shiko šalia Spaso ir riadom negulėjęs. Teisingai supratau?
Nu Lotaringskaja man bet kokiu atveju tiktų, o kitų nežinau. Jei apvalūs raudoni tai net ir nesipažindinsiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 25, 16:17)
Vaje, tikra Žemaitė  blink.gif .  Noriu pasitikslint - green kopia nieko išskirtinio,ane ? O Shiko šalia Spaso ir riadom negulėjęs. Teisingai supratau?

Jei apvalūs raudoni tai net ir nesipažindinsiu  irnesakyk.gif

Dzūkė aš. Green Copia auginsiu.Shyko nea schmoll.gif Gražūs,derlingi,dideli,mėsingi,ale kam man jie reikalingi.Aiškiau biggrin.gif ?

Dar pernai ir aš taip galvojau.Dabar persigalvoju po truputuką .
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 25, 13:39)
  Bet jei asmeninius dryžius turi, tai kaip ne guru ?

Klausyk tu mažiau ką jin peza,bo nusišneka kaip visada irnesakyk.gif Mirs nuo kuklumo.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 25, 16:01)
Tuoj aš tau leptelsiu  cool.gif

Žinok ryte,kol dar buvo galima įeit šiltnamin, apžiūrėjau geriau saviškius Amerikanskij dlinyj.Yra ir pas man papūstų viršuj ,patinusių tokių kaip taviškiai.Ir žinai,jie visai valgomi ,pasirodo  blink.gif Tikrai nesitikėjau.Maniau,bus sausi,fe tokie,o jie beveik su cinkeliu.O jau tie Kubinski juodi pimpiai kokie man fe ir fui  doh.gif  Tik padžiaut tinkami gal.Neauginsiu  schmoll.gif

Jei ragausi Green Copia,tai geriau pernokinti,negu neprinokę .Jei bus koks sukietėjimas perpjovus,reiškias,dar nelabai skonis ryškus .Man jie nieko,tiko .Lygiai tas pats ir su Lotaringskaja.Beje,jei trūksta kalio ir jau pats vaisius tai rodo,irgi skonis bus visai ne tas  schmoll.gif

user posted image
tie skanūs ir man-kubinski šlykščiai sausai salsviuser posted image
copia dar nokstančią palikau,Lotaringės man patiko.kitąmet vėl auginsiu
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 08 25, 16:38)
Klausyk tu mažiau ką jin peza,bo nusišneka kaip visada  irnesakyk.gif Mirs nuo kuklumo.

neversk manęs keiktis viešumoj-visas tėvų auklėjimas per niek nueisuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 25 rugpjūčio 2015 - 16:36
QUOTE(adija5 @ 2015 08 25, 15:38)
Dzūkė aš. Green Copia auginsiu.Shyko nea  schmoll.gif Gražūs,derlingi,dideli,mėsingi,ale kam man jie reikalingi.Aiškiau  biggrin.gif ?

Dar pernai ir aš taip galvojau.Dabar persigalvoju po truputuką .
Papildyta:

Klausyk tu mažiau ką jin peza,bo nusišneka kaip visada  irnesakyk.gif Mirs nuo kuklumo.

Nu supratau ir taip, kad kuklumo viršūnė - aš gi ne avis kokia biggrin.gif
Dėl Shiko - pagal aprašymą turėtų būt labai skanūs. Dėl Copios vargstu. Trys panašūs ir visi skanūs. Tai ką rinktis? Ar visus?
O persigalvojai dėl apvalių raudonų? Nemanau, kad man tai grėstų schmoll.gif Trauma man nuo jų. O šeimynai bus skanu tai,kas skanu man. Aš daržo vadas new_russian.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 25, 17:47)
Nu supratau ir taip, kad kuklumo viršūnė - aš gi ne avis kokia  biggrin.gif
Dėl Shiko - pagal aprašymą turėtų būt labai skanūs. Dėl Copios vargstu. Trys panašūs ir visi skanūs. Tai ką rinktis? Ar visus?
O persigalvojai dėl apvalių raudonų?  Nemanau, kad man tai grėstų schmoll.gif  Trauma man nuo jų. O šeimynai bus skanu tai,kas skanu man. Aš daržo vadas new_russian.gif

kokios čia protingos susirinkę,nėr net su kuo pasikoliot g.gif
imk vintage-tikrai nenusivilsi wub.gif
o tu prie gurmanių?pas mus visi,išskyrus mb turi savo mėgstamus pomidorus
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 25, 17:36)
tie skanūs ir man-kubinski šlykščiai sausai salsviuser posted image

Nu va,tavo skonis su mano bent 80 procentų atitinka drinks_cheers.gif .Reiškias ir tu, kaip aš-ir graži,ir protinga,ir visokiausia ten geriausia biggrin.gif
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 25, 17:47)
O persigalvojai dėl apvalių raudonų?  Nemanau, kad man tai grėstų schmoll.gif

Kaip suprast persigalvojau?Nu,tikrai vien raudonais dviejų šiltnamių neužvarysiu,juo labiau,kad man oranžiniai ir juodžiai gardūs,ale nebrokysiu iš karto,net neišragavus,vien dėl to,kad jis raudonas ir apvalus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 24, 23:01)
Va, kaip jį pristato  wub.gif

Темная галактика (DARK GALAXY) США — НОВИНКА! Один из самых удивительных и уникальных помидоров в мире.  Незрелые плоды сначала зеленые с фиолетовым пятнами и полосами. Когда созревают получаются кирпично-красными снизу, черными сверху  и по поверхности разбросаны черные и серые крапинки, вид плода — как фото вселенной. Вкус очень сладкий, насыщенный, как у крупноплодных сортов. Новинка селекции 2013 г. Супер сорт! Для ОГ.

aga,o pirkt jo kur yra?
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 08 25, 18:20)
aga,o pirkt jo kur yra?

http://www.tradewind...xy-tomato-seeds

http://tatianastomat...iki/Dark_Galaxy

Maksimoj nėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 25, 17:05)
kokios čia protingos susirinkę,nėr net su kuo pasikoliot g.gif
imk vintage-tikrai nenusivilsi wub.gif
o tu prie gurmanių?pas mus visi,išskyrus mb turi savo mėgstamus pomidorus

Vintage - čia gi ne Vinteidž Vain? Ainu ieškot, kaip atrodo, ba pirmąjį tai esu itraukus į sąrašą pačiom pirmom pomidorų domėjimosi dienom, t.y. prieš porą mėnesių biggrin.gif

Aš ne gurmanė, - aš kaimietė biggrin.gif Mes valgom tik kiaušus, mėsą ir daržoves. Plius pieno produktai. Bet patys paprasčiausi. Visi kiti, išskyrus mane, dar vaisius mėgsta. O šiaip tai net prieskoniu nenaudoju - issiverdu šmotą mėsos ir su agurkais ar pomidorais. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 08 25, 17:12)
Nu va,tavo skonis su mano bent 80 procentų atitinka  drinks_cheers.gif .Reiškias ir tu, kaip aš-ir graži,ir protinga,ir visokiausia ten geriausia  biggrin.gif

Kaip suprast persigalvojau?Nu,tikrai vien raudonais dviejų šiltnamių neužvarysiu,juo labiau,kad man oranžiniai ir juodžiai gardūs,ale nebrokysiu iš karto,net neišragavus,vien dėl to,kad jis raudonas ir apvalus  ax.gif

Kubinskų, aišku, neturiu, bet prieš kelias dienas pas save paragavau kažkokį neopoznanyj objekt - turguj pas babulenciją pirktas daigas.Nu ir baidyklė. Sausas, kaip kartonkė ir dar kažkoks pusiau tuščiaviduris. Forma tokia percevydna. kiba jie visi tokie? g.gif

O pas mane abu šiltnamiai treti metai vien raudoni apvalūs, plius vienas princas verysad.gif Nesuprantu, kodėl aš taip keistai auginau tuos pomidorus g.gif Nu ir man jie visi tikrai baisūs. Aš nemėgstu nieko rūgštaus, o jie visi net snukį sutraukia. Brrrr. Tikiu, kad gal yra ir kitokių raudonų apvalių, bet man gana šitų trijų metų biggrin.gif Ir iš vis, kai pagrindinis tikslas visgi ne derlius, tai galiu sau leist visokių grožių bandyt wub.gif
Papildyta:

O, pasirodo, Vintage tas pats, kurį aš ir turiu sąraše - vakar gi tą patį rodei. Kaip man čia tie pavadinimai susimaklino doh.gif biggrin.gif Jo, šitą grožį būtinai auginsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 25, 18:12)
Nu va,tavo skonis su mano bent 80 procentų atitinka  drinks_cheers.gif .Reiškias ir tu, kaip aš-ir graži,ir protinga,ir visokiausia ten geriausia  biggrin.gif

thumbup.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 25, 18:39)
Vintage - čia gi ne Vinteidž Vain? Ainu ieškot, kaip atrodo, ba pirmąjį tai esu itraukus į sąrašą pačiom pirmom pomidorų domėjimosi dienom, t.y. prieš porą mėnesių biggrin.gif

Aš ne gurmanė, - aš kaimietė  biggrin.gif Mes valgom tik kiaušus,  mėsą ir daržoves. Plius pieno produktai. Bet patys paprasčiausi. Visi kiti, išskyrus mane, dar vaisius mėgsta. O šiaip tai net prieskoniu nenaudoju - issiverdu šmotą mėsos ir su agurkais ar pomidorais.  biggrin.gif
Papildyta:
Kubinskų, aišku, neturiu, bet prieš kelias dienas pas save paragavau kažkokį neopoznanyj objekt - turguj pas babulenciją pirktas daigas.Nu ir baidyklė. Sausas, kaip kartonkė ir dar kažkoks pusiau tuščiaviduris. Forma tokia percevydna. kiba jie visi tokie?  g.gif

tie patys mirksiukas.gif
aš irgi jau kaimietė,ir ne gurmanė-nuo pelėsinio sūrio mane tųso user posted image
neauginai ,ir neaugink,bent šitų ,kurie pas mus doh.gif
ne visi,Blinda pas mane ne sausas ir dar žalias iš Atės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 25, 17:52)
ir dar žalias iš Atės wub.gif

Tokio nežinau dar g.gif
Blinda tai labai jau puošnus. Man dar iš percevydnu labai gražus žalia sasyska. O pirminiame sąraše užsirašiusi De Barao percevydnyj krasnyj ir kažkodėl percevydnyj rozovyj. Reiks dabar dar kartą pažiūrėt, kuo jie mane patraukė. Ale dabar kaip suprantu, jie daugiausia skirti kimšt i slovikus.
Atsakyti
musu seimoj tik as su diedu pomidorus valgom.ir dar su grietine,cibuliu biggrin.gif
vaikai tik agurkus.uztatai jiems padazu tik padavaj.tai verdu,verdu,be sustojimo.sultis geriu tik as viena.tai daug nereik,10l jau suvakavau,da pora virimu bus.o auginu kaip sau,kaimynams penkiems
ir konservuotu pomidoru nieks nenori,imaisau tarp agurku po viena kita sau tik.
bet va kitamet dar laukinius auginsiu.salia siltnamiu.ka grazu butu.kazkas cia rase-kaip geles biggrin.gif
rudeni kaimynai,gimines vaziuoja obuoliu rinktis sultim.tai gales ir pomidoru pasirinkt.nes augint man labai smaguma brunette.gif
Atsakyti