QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 25, 17:05)
kokios čia protingos susirinkę,nėr net su kuo pasikoliot
imk vintage-tikrai nenusivilsi
o tu prie gurmanių?pas mus visi,išskyrus mb turi savo mėgstamus pomidorus
Vintage - čia gi ne Vinteidž Vain? Ainu ieškot, kaip atrodo, ba pirmąjį tai esu itraukus į sąrašą pačiom pirmom pomidorų domėjimosi dienom, t.y. prieš porą mėnesių
Aš ne gurmanė, - aš kaimietė

Mes valgom tik kiaušus, mėsą ir daržoves. Plius pieno produktai. Bet patys paprasčiausi. Visi kiti, išskyrus mane, dar vaisius mėgsta. O šiaip tai net prieskoniu nenaudoju - issiverdu šmotą mėsos ir su agurkais ar pomidorais.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 08 25, 17:12)
Nu va,tavo skonis su mano bent 80 procentų atitinka

.Reiškias ir tu, kaip aš-ir graži,ir protinga,ir visokiausia ten geriausia
Kaip suprast persigalvojau?Nu,tikrai vien raudonais dviejų šiltnamių neužvarysiu,juo labiau,kad man oranžiniai ir juodžiai gardūs,ale nebrokysiu iš karto,net neišragavus,vien dėl to,kad jis raudonas ir apvalus
Kubinskų, aišku, neturiu, bet prieš kelias dienas pas save paragavau kažkokį neopoznanyj objekt - turguj pas babulenciją pirktas daigas.Nu ir baidyklė. Sausas, kaip kartonkė ir dar kažkoks pusiau tuščiaviduris. Forma tokia percevydna. kiba jie visi tokie?
O pas mane abu šiltnamiai treti metai vien raudoni apvalūs, plius vienas princas

Nesuprantu, kodėl aš taip keistai auginau tuos pomidorus

Nu ir man jie visi tikrai baisūs. Aš nemėgstu nieko rūgštaus, o jie visi net snukį sutraukia. Brrrr. Tikiu, kad gal yra ir kitokių raudonų apvalių, bet man gana šitų trijų metų

Ir iš vis, kai pagrindinis tikslas visgi ne derlius, tai galiu sau leist visokių grožių bandyt
Papildyta:
O, pasirodo, Vintage tas pats, kurį aš ir turiu sąraše - vakar gi tą patį rodei. Kaip man čia tie pavadinimai susimaklino

Jo, šitą grožį būtinai auginsiu