Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 25, 20:34)
kaip pirmi pomidorai jie būna visai nieko g.gif paskui,aišku,tampi išrankesnė
saldūs,su lengva,vos juntama rūgštele,gaivūs,neturi to sunkumo,kuris juntamas raudonuose pomidoruose wub.gif nei vienai iš savo auginamų žalių veislių neturiu priekaištų dėl skonio,tik green pear dar neragavau.ir visus kitąmet auginsiu,net ir kūtvėliuką wub.gif

Nu tai va, kažkaip man tie žali kolkas prie širdies. Sąraše kolkas pasižymejus Boloto, Malachitovaja Škatulka, Čile Verdi, Kiwi ir dabar po nuotraukos dar prisirašiau Zoloto Cherokee Green biggrin.gif Daugoka gal. Ką išmest ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 25, 21:37)
drinks_cheers.gif Nu tu protinga iki negaliu  biggrin.gif O jei kas žiemą jų duotų, tai iš viso skonio viršūnė būtų.

nekalbэk ,nekalbэk,davusįjį dar ir išbučiuočiau už tokį gėrį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 25, 20:41)
Nu tai va, kažkaip man tie žali kolkas prie širdies. Sąraše kolkas pasižymejus Boloto, Malachitovaja Škatulka, Čile Verdi, Kiwi ir dabar po nuotraukos dar prisirašiau Zoloto Cherokee Green  biggrin.gif Daugoka gal. Ką išmest ?  g.gif

Dar reikėtų įtraukti žalią Izumrudnoje jabloko, super skanus pomidoras mirksiukas.gif

Šiais metais lauke atsidūrė Marfa, eina sau - varo dvigubas kekes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 25 rugpjūčio 2015 - 20:50
QUOTE(daimura @ 2015 08 25, 20:49)
Dar reikėtų įtraukti  žalią Izumrudnoje jabloko, super skanus pomidoras mirksiukas.gif

Šiais metais lauke atsidūrė Marfa, eina sau - varo dvigubas kekes doh.gif

Jo, Jabloką būtinai. Šiaip tai diedas siūlo trečią šiltnamį - jaučiu teks biggrin.gif

O Marfa lyg hibridas, ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 25, 21:56)
Jo, Jabloką būtinai. Šiaip tai diedas siūlo trečią šiltnamį - jaučiu teks  biggrin.gif

gal geriau vieną didesnį -man 50kvm. vieno sočiai,o kai reik ūglius aplaužyt,tai net ir per didelis pasidaro ax.gif
man jablokas yra žaliųjų etalonas wub.gif
neklysti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 25 rugpjūčio 2015 - 21:03
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 25, 20:54)
bet šitie velniokai dar ir be proto skanūs wub.gif
Girene,o  spalvų skonių skirtumą pastebėjai? bigsmile.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 25, 21:34)
kaip pirmi pomidorai jie būna visai nieko g.gif paskui,aišku,tampi išrankesnė

zinoma,atsirinkineju.kaip sakai pirmi pomidorai visi neblogi.pirmas ragavimas visi skanus.pamazu,labai pamazu atsirenku.man patinka mesingi.rozovy miod,ir puzta xata butinai auginsiu.mazarinis ir nieko,bet maniskis labai mazai derlingas.sakiau nenoriu rugstelnu,bet izumrudai jabloko visai patiko.skariai ir itraukti i kitu metu sarasa.juodi visoky drambliai man per daug sultingi,suejo i padazus,sultis.ziauriai neskanus man tokie kekiniai,kaip bananu derlius,berods palmyra,oranziniai.kieta skura,vakavimui gal tinka,bet as nevakuoju.derlius milziniskas,bet ner reikalo vieta uzimt.as dar pora metu turiu ismegint kitokiu.turiu dideliausia sarasa.gal tada ir nusakysiu smulkiau.kol kas nemoku taip skaniai aprasyti kaip jus.visokiu betaluxu nenooooo.man nepatinka,kai jau paragavau skanesniu.geltoni,juodi,raudoni vysniniai tik vieta uzima.nebus ju kitamet.as turiu nuskint pomidora saujoj,ar net dvejose.lipa palubem,derlius didelis,ir suseina i sultis
del grozio noriu situ,jie serbento dydzio,tinka vieno kasnio sumustiniams
user posted image
user posted image
man dar mokintis,ragauti,atsirinkinet

Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 25, 21:56)
Jo, Jabloką būtinai. Šiaip tai diedas siūlo trečią šiltnamį - jaučiu teks  biggrin.gif

jazus,mano du po 12kv/m,tai siule trecia,o daba du po 50,ka cia tipo zaisto vietoj tu mazu sakau kompostine darysim biggrin.gif
pats diedas dziaugias.uzeina akis paganyt.o kai kaimo kaimynai susirinke,ir akis issprogdino,nes kaimuos paprastai auginami raudoni,apvalus pomidorai.ir kiek liaupsiu apturejau,tai diedas isvis pakelta galva kaip povas vaiksciojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 08 25, 22:09)
zinoma,atsirinkineju.kaip sakai pirmi pomidorai visi neblogi.pirmas ragavimas visi skanus.pamazu,labai pamazu atsirenku.man patinka mesingi.rozovy miod,ir puzta xata butinai auginsiu.mazarinis ir nieko,bet maniskis labai mazai derlingas.sakiau nenoriu rugstelnu,bet izumrudai jabloko visai patiko.skariai ir itraukti i kitu metu sarasa.juodi visoky drambliai man per daug sultingi,suejo i padazus,sultis.ziauriai neskanus man tokie kekiniai,kaip bananu derlius,berods palmyra,oranziniai.kieta skura,vakavimui gal tinka,bet as nevakuoju.derlius milziniskas,bet ner reikalo vieta uzimt.as dar pora metu turiu ismegint kitokiu.turiu dideliausia sarasa.gal tada ir nusakysiu smulkiau.kol kas nemoku taip skaniai aprasyti kaip jus.visokiu betaluxu nenooooo.man nepatinka,kai jau paragavau skanesniu.geltoni,juodi,raudoni vysniniai tik vieta uzima.nebus ju kitamet.as turiu nuskint pomidora saujoj,ar net dvejose.lipa palubem,derlius didelis,ir suseina i sultis
del grozio noriu situ,jie serbento dydzio,tinka vieno kasnio sumustiniams
user posted image
user posted image
man dar mokintis,ragauti,atsirinkinet

Papildyta:

jazus,mano du po 12kv/m,tai siule trecia,o daba du po 50,ka cia tipo zaisto vietoj tu mazu sakau kompostine darysim biggrin.gif
pats diedas dziaugias.uzeina akis paganyt.o kai kaimo kaimynai susirinke,ir akis issprogdino,nes kaimuos paprastai auginami raudoni,apvalus pomidorai.ir kiek liaupsiu apturejau,tai diedas isvis pakelta galva kaip povas vaiksciojo lotuliukas.gif

Maži, tvirti, storaskūriai. Skonis pusėtinas. Turi rūgštelėd.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 08 25, 22:04)
zinoma,atsirinkineju.kaip sakai pirmi pomidorai visi neblogi.pirmas ragavimas visi skanus
[

rašiau apie pirmus pomikus iš savo daržo po žiemos mirksiukas.gif tada bet kuris ankstyvas palaima skrandžiui ir širdžiai wub.gif vėliau,kai pradeda nokt kitos veislės,ankstyvieji tampa nebe skanūs,dzyki blush2.gif nors man šiemet podsniežnik dar ir dabar į salotas ar sriubas gerai eina wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2015 08 25, 22:12)

vertas grieko?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 25, 21:02)
gal geriau vieną didesnį -man 50kvm. vieno sočiai,o kai reik ūglius aplaužyt,tai net ir per didelis pasidaro ax.gif
man jablokas yra žaliųjų etalonas wub.gif
neklysti mirksiukas.gif

Tai jau anų dviejų nebeišrausi - abu po 3X6. Bet man labai patinka. Aš gi nieko daugiau neveikiu, tai po daržą šlaistytis kaifas. Plius - už tvoros, niekur važiuoti nereikia. Pasidarbuoju, pasimaudau, kavos pageriu...ir taip visas dienas. Rojus, o ne darbas wub.gif O ir diedui patinka. jis net suoliuką atsitempė i šiltnamį - sėdi kartu su manim, kol aš ūglius skabau, ar raviu biggrin.gif

O Jabloją būtinai auginsiu - prisiklausiau čia pas jus apie jo dievišką skonį. Ir rusų bei ukrainiečių forumuose jį baisiai giria smile.gif Jaučiu, gal reik kiwio atsisakyt g.gif Kitų kolkas negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 08 25, 22:12)

bet bais grazu man.pameginsiu viena krumeli.kas liks,i sultis sueis.vistiek neismetu nieko

sakykit,o kada nustoja raust pomidorai siltnamiuose,kokia temperatura jau buna? nes pas rusaites is zaliu maciau neblogu receptu

ar palijo?kaune 10min krapinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 25, 22:15)
rašiau apie pirmus pomikus iš savo daržo po žiemos mirksiukas.gif tada bet kuris ankstyvas  palaima skrandžiui ir širdžiai wub.gif vėliau,kai pradeda nokt kitos veislės,ankstyvieji tampa nebe skanūs,dzyki blush2.gif nors man šiemet podsniežnik dar ir dabar į salotas ar sriubas gerai eina wub.gif
Papildyta:

vertas grieko?

Nori? Tik laukui. Pririnksiu. Skint marudna, bet vaikam patinka. Skoniui pajust į gerklę kokius penkis reik susipilt. Papuošimams liuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 25 rugpjūčio 2015 - 21:24
QUOTE(ate42 @ 2015 08 25, 22:21)
Nori? Tik laukui. Pirinksiu.

o jie laukiniai?tai dar geriau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 25 rugpjūčio 2015 - 21:25