QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 25, 20:54)
bet šitie velniokai dar ir be proto skanūs
Girene,o spalvų skonių skirtumą pastebėjai?
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 25, 21:34)
kaip pirmi pomidorai jie būna visai nieko

paskui,aišku,tampi išrankesnė
zinoma,atsirinkineju.kaip sakai pirmi pomidorai visi neblogi.pirmas ragavimas visi skanus.pamazu,labai pamazu atsirenku.man patinka mesingi.rozovy miod,ir puzta xata butinai auginsiu.mazarinis ir nieko,bet maniskis labai mazai derlingas.sakiau nenoriu rugstelnu,bet izumrudai jabloko visai patiko.skariai ir itraukti i kitu metu sarasa.juodi visoky drambliai man per daug sultingi,suejo i padazus,sultis.ziauriai neskanus man tokie kekiniai,kaip bananu derlius,berods palmyra,oranziniai.kieta skura,vakavimui gal tinka,bet as nevakuoju.derlius milziniskas,bet ner reikalo vieta uzimt.as dar pora metu turiu ismegint kitokiu.turiu dideliausia sarasa.gal tada ir nusakysiu smulkiau.kol kas nemoku taip skaniai aprasyti kaip jus.visokiu betaluxu nenooooo.man nepatinka,kai jau paragavau skanesniu.geltoni,juodi,raudoni vysniniai tik vieta uzima.nebus ju kitamet.as turiu nuskint pomidora saujoj,ar net dvejose.lipa palubem,derlius didelis,ir suseina i sultis
del grozio noriu situ,jie serbento dydzio,tinka vieno kasnio sumustiniams

man dar mokintis,ragauti,atsirinkinet
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 25, 21:56)
Jo, Jabloką būtinai. Šiaip tai diedas siūlo trečią šiltnamį - jaučiu teks
O Marfa lyg hibridas, ar klystu?
jazus,mano du po 12kv/m,tai siule trecia,o daba du po 50,ka cia tipo zaisto vietoj tu mazu sakau kompostine darysim
pats diedas dziaugias.uzeina akis paganyt.o kai kaimo kaimynai susirinke,ir akis issprogdino,nes kaimuos paprastai auginami raudoni,apvalus pomidorai.ir kiek liaupsiu apturejau,tai diedas isvis pakelta galva kaip povas vaiksciojo