Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(girene @ 2015 08 25, 21:09)

jazus,mano du po 12kv/m,tai siule trecia,o daba du po 50,ka cia tipo zaisto vietoj tu mazu sakau kompostine darysim biggrin.gif
pats diedas dziaugias.uzeina akis paganyt.o kai kaimo kaimynai susirinke,ir akis issprogdino,nes kaimuos paprastai auginami raudoni,apvalus pomidorai.ir kiek liaupsiu apturejau,tai diedas isvis pakelta galva kaip povas vaiksciojo lotuliukas.gif

Nu tai va, mūsų koluky tas pats biggrin.gif Sakau, gal iš antro šiltnamio trenkt agurkus laukan - gerai jiems ir ten. Melionų vistiek daugiau nebeauginsiu. Matyt ir baklažanų ir paprikų ne. Tik vieną krūmą čiliukų. Reik abu atiduot pomidorams ir bus tvarka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 08 25, 22:23)
o jie laukiniai?

Pas mane lauke. Kudloti žiauriai. Sunkiai valdomi, pomidoroukų milijonas. Pas tetą šiltnamy. Bujoja, bet vietos tokiam šiltnamy gaila. Puikiai laikosi lauke.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 08 25, 22:21)
Nori? Tik laukui. Pririnksiu. Skint marudna, bet vaikam patinka. Skoniui pajust į gerklę kokius penkis reik susipilt. Papuošimams liuks.

netežta???nežinau ar man jo reik g.gif paties medžio vaizdą turi? o kaip su ligom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 25 rugpjūčio 2015 - 21:30
QUOTE(ate42 @ 2015 08 25, 22:26)
Pas mane lauke. Kudloti žiauriai. Sunkiai valdomi, pomidoroukų milijonas. Pas tetą šiltnamy.  Bujoja, bet vietos tokiam šiltnamy gaila. Puikiai laikosi lauke.

aciu,zinosiu.labai taupau vietas.ir dalies papriku atsisakysiu,gerai suaugo ir lauke tokios pacios
iki moliugu,arbuzu as dar nedaejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 25, 22:29)
netežta???nežinau ar man jo reik g.gif paties medžio vaizdą turi? o kaip su ligom?

Pats pirmas kažkuo susirgo. Pažiūrėsiu ką foto turiu. Įmesiu į el paštą nes su Mb feisu. Kitą dieną galėsiu nufotkint tik jį. Kitais metais sodonsiu tik todėl, kad kitoks. Eini per daržą, nusibrauki saują ir į koserę. Yra ką jramtyt. Tiesiogiai, kieti jie.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 08 25, 22:35)
Pats pirmas kažkuo susirgo. Pažiūrėsiu ką foto turiu. Įmesiu į el paštą nes su Mb feisu. Kitą dieną galėsiu nufotkint tik jį. Kitais metais sodonsiu tik todėl, kad kitoks. Eini per daržą, nusibrauki saują ir į koserę. Yra ką jramtyt. Tiesiogiai, kieti jie.

galvoju,gal mamai tokį įpiršt reiktų-užsiėmimą turėtų g.gif o ir nuo maniškių toliau būtų,jei ir susirgtų,neužsikrėstų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 25 rugpjūčio 2015 - 21:38
QUOTE(ate42 @ 2015 08 25, 22:35)
Kitą dieną galėsiu nufotkint tik jį. Kitais metais sodonsiu tik todėl, kad kitoks. Eini per daržą, nusibrauki saują ir į koserę. Yra ką jramtyt. Tiesiogiai, kieti jie.

na va kaip tiksliai parasyta,jis kitoks,nusibrauki sauja i kosere lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi kažkokių gerų šeriukų reikia. Kaimynų mazgiai mėgsta - kai vakarojam, tai visada nulekia palest. Dukra amžinai ant dietos, tai jai labai patogu prisipilt indelį prie mėsos. I grybus patogu vežtis ir šiaip mums jų reikia. smile.gif Kolkas nusižiūrėjus Blush'ą, bet šitų tai jaučiu daug fainų yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 25, 22:49)
I grybus patogu vežtis ir šiaip mums jų reikia.  smile.gif 

o jau didelis nepatogu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 08 25, 22:16)
o jau didelis nepatogu? biggrin.gif

Nu nepatogu. O kaip jį ėsti ant kelmo? Pjaustyt gi purvas smile.gif . O čia degtinėlės burnelę,lašinio gabalėlį,nu ir šeriuką insimeti biggrin.gif Pas mus čia šventas reikalas rudenį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 08 25, 19:26)
uztatai jiems padazu tik padavaj.

Tai tau tada reik tų neskanių padažinių,kurie Chiromantei gražiausi ax.gif
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 25, 22:02)
man jablokas yra žaliųjų etalonas wub.gif

drinks_cheers.gif Nu,jei bogu,tuoj aš ir to tavo Vyno užsimanysiu g.gif
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 25, 23:36)
Pas mus čia šventas reikalas rudenį  biggrin.gif

Kur tu tokioj sausroj grybaut žadi?Maksimon šampinjonų su lašiniais ir degtine varysit pirkt blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 25, 22:47)
Tai tau tada reik tų neskanių padažinių,kurie Chiromantei gražiausi  ax.gif

Kur tu tokioj sausroj grybaut žadi?Maksimon šampinjonų su lašiniais ir degtine varysit pirkt    blink.gif  ?

O tai kurie čia nevalgomi? Cutlos? Sako,kad geri. biggrin.gif

Grybų kiekis ne esmė bigsmile.gif Svarbu važiavimas grybaut . O grybų ir nusipirkt galiu biggrin.gif Be to gal dar bus to lietaus.
Atsakyti