Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras- mamyčiukas

QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 08 28, 16:58)
Tave kaip suprantu aštuoniolikos duris atidarius mama pro duris išspyrė ir liepė tik porąkart metuose pasirodyt  g.gif Kitaip nelabai suprantu tokio požiūrio į šeimą. Su moteriškėm čia pliurpi nuo ryto iki vakaro, o su mama kalbėtis nematai reikalo  doh.gif Su savo vaikais irgi nebendrausi kai jiems 18 sueis? Nu aišku, kol alimetus moki tol bendrauji, o paskui kam jie reikalingi, lai kapstosi patys  biggrin.gif

Ne, manes niekas neisspyre, tai buvo mano sprendimas ir as pats isejau, tiesa ne 18, o 19 metu.

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 08 28, 18:04)
Tarp karto menesyje ir pastoviai yra dar ir bendravimas keleta kartu per savaite.
Susitikti karta per menesi su tevais, jei tam paciam mieste gyveni? Saltoki santykiai.

Gal ir saltoki, bet apie ka kalbet? Visas jos gyvenimo istorijas jau senai po n kartu girdejau, dabartiniai pasakojimai apie poliklinikas. Kad daug bendraut, kazka bendro reikia turet, o musu gyvenimai kaip diena ir naktis skiriasi, guostis ir skustis niekada gyvenime neidavau. Va su savo vaikais tai turiu apie ka papliurpt, del to, kad bendru interesu turim
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 08 28, 19:12)
Ne, manes niekas neisspyre, tai buvo mano sprendimas ir as pats isejau, tiesa ne 18, o 19 metu.
Gal ir saltoki, bet apie ka kalbet? Visas jos gyvenimo istorijas jau senai po n kartu girdejau, dabartiniai pasakojimai apie poliklinikas. Kad daug bendraut, kazka bendro reikia turet, o musu gyvenimai kaip diena ir naktis skiriasi, guostis ir skustis niekada gyvenime neidavau. Va su savo vaikais tai turiu apie ka papliurpt, del to, kad bendru interesu turim

Tavo seimoje yra taip. Kitu - kitaip. Vaiku, rasai, turi - jiems irgi seneliu uztenka karta per men? Man - sava patirtim remiantis - rysys su seneliais-vienas sviesiausiu vaikystes patyrimu, jis buvo visa laika, kol seneliai buvo gyvi. Savo vaikams linkiu lygiai tokio pat rysio - artimo ir silto, jam susiklostyt reikia bendravimo, suvokimo, kad tevai - vos ne musu seimos dalis, matomes neretai keleta kartu per savaite, kartais isvaziuojam kur nors visi - ir nepasakyciau, kad neidomu mums kartu ar ner ka veikt. Zodziu, skirtingai tas viskas, kas tinka vienoje seimoje, nebutinai tiks kitoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 29 rugpjūčio 2015 - 08:28
QUOTE(vilnera @ 2015 08 29, 09:24)
Tavo seimoje yra taip. Kitu - kitaip. Vaiku, rasai, turi - jiems irgi seneliu uztenka karta per men? Man - sava patirtim remiantis - rysys su seneliais-vienas sviesiausiu vaikystes patyrimu, jis buvo visa laika, kol seneliai buvo gyvi. Savo vaikams linkiu lygiai tokio pat rysio - artimo ir silto, jam susiklostyt reikia bendravimo, suvokimo, kad  tevai - vos ne musu seimos dalis, matomes neretai keleta kartu per savaite, kartais isvaziuojam kur nors visi - ir nepasakyciau, kad neidomu mums kartu ar ner ka veikt. Zodziu, skirtingai tas viskas, kas tinka vienoje seimoje, nebutinai tiks kitoje.

Ok, pakalbam apie si konkretu atveji. Tarkim palto pirkimas. Nu c'mon, ka ta mama gali patart? Na gal as klystu, ji zinoma stiliste, ar siaip gerai orentuojasi madose, tada jo. As savo ex rengdavau, bet zinau kad viskas puiku buvo, nes ir Petruskevicius teigiamai ivertino mano stiliaus suvokima biggrin.gif Tieko to tas paltas. Vedybos!!!!!! Zmones tariasi apie ju bendra ateiti, o tas lashara bega pas mama konsultuotis doh.gif As jau ir zmonos tokios neimciau, ka jau kalbet apie vyra, kuris savo nuomones neturi, bei bijo priimt sprendima. Man tai iskart sako, kad jis bijo atsakomybes ir neturi pasitikejimo savim. Kam toks vaikas reikalingas, juo labiau, jei dar ir tikrus savus yra noras turet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 08 29, 13:33)
Vedybos!!!!!! Zmones tariasi apie ju bendra ateiti, o tas lashara bega pas mama konsultuotis  doh.gif As jau ir zmonos tokios neimciau, ka jau kalbet apie vyra, kuris savo nuomones neturi, bei bijo priimt sprendima. Man tai iskart sako, kad jis bijo atsakomybes ir neturi pasitikejimo savim. Kam toks vaikas reikalingas, juo labiau, jei dar ir tikrus savus yra noras turet?  smile.gif

Jie gyvena pas jo tevus. Vienas dalykas parsivesti ten draugę - bet ir tai, manau, su tevais reiktu tartis - ar priims dar ir daugę. Bet su drauge - zinai kaip buna - netiko kas - issiskirstei. Vedybos gi, vėliau-logiška - vaikai - juk cia jau pretenzijos net ir i tevu turta nusimatytų - nepilnamecių gyvevnamoji vieta tai pas jo tevus, ir kam nepasisekus - jie neturetų teises tu vaikucių - su jų mama - iskraustyti is tėvų namu. Tai kaip cia nesitart? Nepriklausomybė nuo tėvų - gerai, bet kol tėvų namuose gyvena - tol ir taikytis privalo. Logiška gi.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 08 29, 13:48)
Jie gyvena pas jo tevus. Vienas dalykas parsivesti ten draugę - bet ir tai, manau, su tevais reiktu tartis - ar priims dar ir daugę. Bet su drauge - zinai kaip buna - netiko kas - issiskirstei. Vedybos gi, vėliau-logiška - vaikai - juk cia jau pretenzijos net ir i tevu turta nusimatytų - nepilnamecių gyvevnamoji vieta tai pas jo tevus, ir kam nepasisekus -  jie neturetų teises tu vaikucių - su jų mama - iskraustyti is tėvų namu. Tai kaip cia nesitart? Nepriklausomybė nuo tėvų - gerai, bet kol tėvų namuose gyvena - tol ir taikytis privalo. Logiška gi.

Pirmiausia, nera logikos gyvent tevu namiuose. Nori savo gyvenimo, tai kuriesi.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 08 29, 13:50)

Kaip čia pasakius - tau ir man atrodo, kad gyvent šeima turi atskirai. Bet tas netrukdo matyt ir pliusų - tarkim, nėr pinigų atskiram gyvenimui, patogu, kai anyta valgyt gamina, gal namus tvarko, vėliau - bent jau iš matytų pvz - anūkus labai padeda augint. Ir žmonės sveria - kas jiems geriau. smile.gif
Pagalvojus - turbūt galėčiau gyvent pas uošvius - atskiros virtuvės ten, atskiri įėjimai, žmonės puikūs.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 29 rugpjūčio 2015 - 13:02
QUOTE(vilnera @ 2015 08 29, 13:57)
Kaip čia pasakius - tau ir man atrodo, kad gyvent šeima turi atskirai. Bet tas netrukdo matyt ir pliusų - tarkim, nėr pinigų atskiram gyvenimui, patogu, kai anyta valgyt gamina, gal namus tvarko, vėliau - bent jau iš matytų pvz - anūkus labai padeda augint. Ir žmonės sveria - kas jiems geriau. smile.gif
Pagalvojus - turbūt galėčiau gyvent pas uošvius - atskiros virtuvės ten, atskiri įėjimai, žmonės puikūs..  g.gif

Net ir su puikiausias uosviais negaleciau gyvent. schmoll.gif Jaustis po to skolingam kazka schmoll.gif Fiziskai gal ir patogu, bet moraliskai tai kancia. Pamenu aa tevas buvo isgeneraves ideja, tipo statom dideli nama ir visi ten isikursim. Na taip, jo tevas dar geriau padares buvo, supirko Kaune puse rajono zemes, pristate namu ir visa gimine ten apgyvendino, bet dabartinei kartai tai yra visiskai nesuprantama ir nepriimtina. Taip ir buvo, kad po tokio pasiulymo, visi pirstus prie smilkinio priedeje pasukiojo.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 08 29, 12:50)

Ne visi tokie vieniši kaip tu. Mano giminė/šeima didelė, vien patys artimiausi dėdės, tetos ir pusbroliai su vaikais beveik 120 žmonių wub.gif Daug iš jų tėvų pastatytuose namuose kartu gyvena ir nesiskundžia, sugeba ir sutart ir tragedijų dėl paltų nesu girdėjus biggrin.gif Vieni bendrus verslus turi kiti bendrai ūkininkauja ir pan.Tėvai namus stato kai turi galimybę kad ir vaikai gyvenimo pagrindą turėtų ir nereiktų pradėt nuo skolų bankams iki gyvenimo pabaigos už kokią ankštą rankovę kur nė vaikiškas vežimėlis netelpa. Vaikai turėtų būt visai buki kad to neįvertintų. Tau kaip matau vyras kur naktim ulioja (iš kitos temos) ir nieko šeimai neduoda tai -super vyras, o kur tvarkingai su tėvais sutaria, yra geras (autorė šitą pabrėžė) ir draugei ir mamai- tai vaikas ir vyro vardo nevertas doh.gif Kažkoks iškreiptas tavo pasaulėlis.
P.S. Pats kadangi namo kokism Kauno centre nestatęs, tai nelabai sovoki kiek vien sklypas kainuoja ir kad jauna šeima pradėjusi nuo 0 kažin ar gali sau jį leisti, o kai tėvai turi tą sklypą ir lėšų namui statyti, tai protingi žmonės paskaičiuoja ar geriau vaikam į amžinas skolas lįst ar bendrą namą turėt. O kad žmonės jame draugiškai sugyvent nesugeba tai jau kita tema. Man asmeniškai patinka kai namie daug žmonių ir draugiškas šurmulys prie naminio pyrago thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselėuogelė: 29 rugpjūčio 2015 - 15:39
QUOTE(aspYrinas @ 2015 08 29, 13:50)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nei su uosviais (beje paciais nuostabiausiais) nei su mano tevais. Na taip gi gyvenime sutverta vaikai uzauga ir palieka namus, kam cia isradinet dvirati rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 29 rugpjūčio 2015 - 15:45
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 08 29, 15:44)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  nei su uosviais (beje paciais nuostabiausiais) nei su mano tevais. Na taip gi gyvenime sutverta vaikai uzauga ir palieka namus, kam cia isradinet dvirati  rolleyes.gif

Nejaugi būtinai taip sutverta? Juk visaip istorijoje būta, tiek bendruomenės, tiek didžiosios šeimos buvo savo laiku "taip sutverta". Sakyčiau gal tiesiog dabartinėje kultūroje taip populiaru, ir tiek. Bet tai nereiškia, kad toks variantas geriausias kiekvienam. Man irgi patrauklesnis gyvenimas atskirai, bet nieko nematau blogo, jei kas gyvena kartu. Visur savi pliusai ir minusai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 29 rugpjūčio 2015 - 16:34
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 08 29, 16:34)
Ne visi tokie vieniši kaip tu. Mano giminė/šeima didelė, vien patys artimiausi dėdės, tetos ir pusbroliai su vaikais beveik 120 žmonių  wub.gif Daug iš jų tėvų pastatytuose namuose kartu gyvena ir nesiskundžia, sugeba ir sutart ir tragedijų dėl paltų nesu girdėjus  biggrin.gif Vieni bendrus verslus turi kiti bendrai ūkininkauja ir pan.Tėvai namus stato kai turi galimybę kad ir vaikai gyvenimo pagrindą turėtų ir nereiktų pradėt nuo skolų bankams iki gyvenimo pabaigos už kokią ankštą rankovę kur nė vaikiškas vežimėlis netelpa.  Vaikai turėtų būt visai buki kad to neįvertintų. Tau kaip matau vyras kur naktim ulioja (iš kitos temos) ir nieko šeimai neduoda tai -super vyras, o kur tvarkingai su tėvais sutaria, yra geras (autorė šitą pabrėžė) ir draugei ir mamai- tai vaikas ir vyro vardo nevertas  doh.gif Kažkoks iškreiptas tavo pasaulėlis.
P.S. Pats kadangi namo kokism Kauno centre nestatęs, tai nelabai sovoki kiek vien sklypas kainuoja ir kad jauna šeima pradėjusi nuo 0 kažin ar gali sau jį leisti, o kai tėvai turi tą sklypą ir lėšų namui statyti, tai protingi žmonės paskaičiuoja ar geriau vaikam į amžinas skolas lįst ar bendrą namą turėt. O kad žmonės jame draugiškai sugyvent nesugeba tai jau kita tema. Man asmeniškai patinka kai namie daug žmonių ir draugiškas šurmulys prie naminio pyrago  thumbup.gif

As visiskai ne vienisas siaip jau wink.gif biggrin.gif
Na nzn, gal periferijoj taip ir priimta dar, bet as pats gyvenu Vilniuje, tad cia savos taisykles ir sampratos. Gyvenimas su tevais reiskia nesugebejima isitvirtinti.
Ok, zenijausi 24 metu, nuomavomes, po 3 metu nusipirkom savo buta, ir ne toki, kad vezimas netilptu, 5 asmenu seima laisvai tilpo, plius gyvunai, plius sveciai laisvai galedavo pasilikt nakvot. Taip kad, jei nori ir turi galva ant peciu, laisvai gali nuo tevu kupros nulipti wink.gif Aisku kreditas, na ir kas, retas kuris gali be jo NT isigyt, aisku nekalbu apie namus kaime, pvz normalus butas vln kokius 150 K euru kainuoja, tai naturalu kad retas jaunas zmogus tures iskart tiek sukaupes biggrin.gif O kiek sklypai kainuoja, as net labai gerai zinau, pats kelis pardaviau ir dar pardavineju.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 08 29, 17:46)
kiek sklypai kainuoja, as net labai gerai zinau, pats kelis pardaviau ir dar pardavineju.

Nu tiesiog visų amatų meistras esi biggrin.gif
Atsakyti