QUOTE(Dionėja @ 2015 08 24, 11:02)
Labai ačiū už komentarus, tačiau tam kad galėtumėte patarti, būtų neblogai pasiskaityti ne tik paskutinę mano žinutę, bet ir pirmą
Niekur nebuvo parašyta, kad anyta yra bloga ir kišasi. Problema- prie savo mamos prisirišęs vyras.
Paskaiciau ir pirma ir visas kitas zinutes

Pradzioj supykino, po to juokas kilo

Na man niekaip nedasunta, ka moteris gali gero pamatyt tokiame "vyre" (sorry, bet mano manymu jis net neturi teises vyru vadintis, bent kol kas), tai jis juk dar visai vaikas, neturintis savo nuomones, bijantis atsakomybes, negalintis savarankiskai priimt sprendimu. Ok, jus kai mylites, jis irgi pas mama bega patarimu klaust, kaip ir ka reikia su moterim lovoj daryt?

Nezinau, man cia jau kazkokiu iskrypimu kvepia, o surist savo gyvenima su anyta, taip, su anyta, o ne su jos sunumi, nes juk ji viska uz ji nuspres, tai sakyciau labai rizikingas zingsnis.

Nors yra sakoma, kas nerizikuoja, tas negeria sampano
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 08 27, 16:06)
Ir kas tame katastrofiškai blogo ?

Kad paklausė nuomonės kokį paltą nusipirkt? Nu ir ką? Tegu klausia į sveikatą kas jums nuo to blogai aš niekaip nesuprantu

Jaunas juk vyras jis, nei žmonos nei vaikų, kodėl jis negali kažko su mama pasitart

Pas daugelį čia kaip suprantu kažkokie įdomūs santykiai su tėvais, ypač vyrų mamomis, nes daugiausia pageidautų kad jos užauginusios sūnus tiesiog išnyktų be pėdsakų
Tegu jos gyvena, ka jau cia, bet tegu ir zino savo vieta. Uzauginai, paleidai i gyvenima ir ate, jokiu ten daugiau auklejimu, pamokymu ir isakinejimu.
Nos nzn, kiek skaitau tavo komentarus, tai dabar pagalvojau, kad gal trolini tu cia visada, tada uzskaitau, o jei rimtai sneki, tai man tikrai keista, kaip apskritai tavo gyvenime kazkoks vyras galejo atsirast