Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras- mamyčiukas

QUOTE(Dionėja @ 2015 08 27, 14:34)
Problema- prie savo mamos prisirišęs vyras.  mirksiukas.gif

Ir kas tame katastrofiškai blogo ? g.gif Kad paklausė nuomonės kokį paltą nusipirkt? Nu ir ką? Tegu klausia į sveikatą kas jums nuo to blogai aš niekaip nesuprantu g.gif Jaunas juk vyras jis, nei žmonos nei vaikų, kodėl jis negali kažko su mama pasitart g.gif Pas daugelį čia kaip suprantu kažkokie įdomūs santykiai su tėvais, ypač vyrų mamomis, nes daugiausia pageidautų kad jos užauginusios sūnus tiesiog išnyktų be pėdsakų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dionėja @ 2015 08 24, 11:02)
Labai ačiū už komentarus, tačiau tam kad galėtumėte patarti, būtų neblogai pasiskaityti ne tik paskutinę mano žinutę, bet ir pirmą  doh.gif  doh.gif
Niekur nebuvo parašyta, kad anyta yra bloga ir kišasi. Problema- prie savo mamos prisirišęs vyras.  mirksiukas.gif

Paskaiciau ir pirma ir visas kitas zinutes lotuliukas.gif Pradzioj supykino, po to juokas kilo biggrin.gif Na man niekaip nedasunta, ka moteris gali gero pamatyt tokiame "vyre" (sorry, bet mano manymu jis net neturi teises vyru vadintis, bent kol kas), tai jis juk dar visai vaikas, neturintis savo nuomones, bijantis atsakomybes, negalintis savarankiskai priimt sprendimu. Ok, jus kai mylites, jis irgi pas mama bega patarimu klaust, kaip ir ka reikia su moterim lovoj daryt? biggrin.gif Nezinau, man cia jau kazkokiu iskrypimu kvepia, o surist savo gyvenima su anyta, taip, su anyta, o ne su jos sunumi, nes juk ji viska uz ji nuspres, tai sakyciau labai rizikingas zingsnis. smile.gif Nors yra sakoma, kas nerizikuoja, tas negeria sampano lotuliukas.gif

QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 08 27, 16:06)
Ir kas tame katastrofiškai blogo ? g.gif Kad paklausė nuomonės kokį paltą nusipirkt? Nu ir ką? Tegu klausia į sveikatą kas jums nuo to blogai aš niekaip nesuprantu  g.gif Jaunas juk vyras jis, nei žmonos nei vaikų, kodėl jis negali kažko su mama pasitart  g.gif Pas daugelį čia kaip suprantu kažkokie įdomūs santykiai su tėvais, ypač vyrų mamomis, nes daugiausia pageidautų kad jos užauginusios sūnus tiesiog išnyktų be pėdsakų  doh.gif

Tegu jos gyvena, ka jau cia, bet tegu ir zino savo vieta. Uzauginai, paleidai i gyvenima ir ate, jokiu ten daugiau auklejimu, pamokymu ir isakinejimu.
Nos nzn, kiek skaitau tavo komentarus, tai dabar pagalvojau, kad gal trolini tu cia visada, tada uzskaitau, o jei rimtai sneki, tai man tikrai keista, kaip apskritai tavo gyvenime kazkoks vyras galejo atsirast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 08 27, 20:38)
Uzauginai, paleidai i gyvenima ir ate, jokiu ten daugiau auklejimu, pamokymu ir isakinejimu.
Nos nzn, kiek skaitau tavo komentarus, tai dabar pagalvojau, kad gal trolini tu cia visada, tada uzskaitau, o jei rimtai sneki, tai man tikrai keista, kaip apskritai tavo gyvenime kazkoks vyras galejo atsirast smile.gif

O kur parašyta kad mama įsakinėja ir auklėja? Juk kaip tik parašyta kad moteris ji gera ir problema ne su mama, o su draugu. Tu pats čia visur trolini, eitum vyriškais darbais užsiimt o ne babskais pletkais nuo ryto iki vakaro biggrin.gif Va tokie vyrai kaip tu mano kelyje tikrai nepasitaikė nes užuodžiu tuščiagalvius ir apeinu iš tolo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dionėja @ 2015 08 24, 10:02)
Nuolatos prikaišioja, kad nevaikštau iš paskos jo mamai su pagalba kiekviename žingsnyje.

va vien del sito deretu pagalvot ar norisi atieties su tokiu zmogum.
Atsakyti
QUOTE(Dionėja @ 2015 08 27, 14:34)
Labai ačiū už komentarus, tačiau tam kad galėtumėte patarti, būtų neblogai pasiskaityti ne tik paskutinę mano žinutę, bet ir pirmą  doh.gif  doh.gif
Niekur nebuvo parašyta, kad anyta yra bloga ir kišasi. Problema- prie savo mamos prisirišęs vyras.  mirksiukas.gif

Problema yra jie abu, ne tik vyras, nes abu palaiko tokius santykius, lyg vyrui butu 5eri. Ar galvojat, jei vyras staiga "atsiris" nuo mamytes, tai ji taip lengvai ir priims ir nekels bangu kodel vaikutis jos nebemyli ir su ja del vedybu nebesitaria.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 08 28, 09:16)
va vien del sito deretu pagalvot ar norisi atieties su tokiu zmogum.

O gal vistik reiktų ką nors mamai padėt, jeigu jau toji namą pastatė. Ar pas jus taip yprasta viską iš kitų imt bet nieko neduot g.gif Jo, reikia mest vyrą nes prašo padėt doh.gif biggrin.gif Duokit man jūs tą vyrą *****, džiaugčiaus ir garbinčiau ir mamai gera būčiau, nes autorė panašu tuoj bus nurašyta kaip netinkama kandidatė į marčias apsirūpinusiam jaunikiui biggrin.gif Neatsistebiu žmonių susvetimėjimu...
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 08 28, 10:05)
O kur parašyta kad mama įsakinėja ir auklėja? Juk kaip tik parašyta kad moteris ji gera ir problema ne su mama, o su draugu. Tu pats čia visur trolini, eitum vyriškais darbais užsiimt o ne babskais pletkais nuo ryto iki vakaro biggrin.gif Va tokie vyrai kaip tu mano kelyje tikrai nepasitaikė nes užuodžiu tuščiagalvius ir apeinu iš tolo biggrin.gif

O tai ko ji apskritai kisasi i suagusio sunaus reikalus, 18 metu suejo ir viskas, lai pats gyvena ir galva suka, mamai pagalbos reikia? Ok, karta i men galima pasikviest, prisuks rozetes ir ciaupus patikrins, o ten visokiu pasisedejimu ir pasiplepejimu as nelabai suprantu, per balius seimos to turetu uztekt.
Jau tu del mano darbu tik nepergyvenk, nudirbu ne tik savo, bet ir kitu darbus wink.gif O kad cia pasedziu, galiu sau leist, kaip minejau man atostogos. O bapski plepalai man kaip tik idomus, nes visa gyvenima tarp moteru sukinejausi ir ju kompanijose budavau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 08 28, 14:18)
O tai ko ji apskritai kisasi i suagusio sunaus reikalus, 18 metu suejo ir viskas, lai pats gyvena ir galva suka, mamai pagalbos reikia? Ok, karta i men galima pasikviest, prisuks rozetes ir ciaupus patikrins, o ten visokiu pasisedejimu ir pasiplepejimu as nelabai suprantu, per balius seimos to turetu uztekt.

Žmonės bendrauja tiek, kiek abiem pusėms malonu, ir nesuprantu, kaip galite nustatinėti, kad normalu tik kartą į mėnesį - ir tai tik rozetes prisukt. Jeigu tarp tėvų ir vaikų yra šilti santykiai ir jie nori dažniau bendrauti, nematau reikalo to nedaryti.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 08 28, 15:27)
Žmonės bendrauja tiek, kiek abiem pusėms malonu, ir nesuprantu, kaip galite nustatinėti, kad normalu tik kartą į mėnesį - ir tai tik rozetes prisukt. Jeigu tarp tėvų ir vaikų yra šilti santykiai ir jie nori dažniau bendrauti, nematau reikalo to nedaryti.

Tai kam jiems ta seima, jei lakstys pas savo tevus pastoviai? O jei dar vaikai, zmona 4 kampus namie laikys, o vyras pas tevus laika leis biggrin.gif Na ok, gal kam ir tinka tokios antros puses.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 08 28, 14:30)
Tai kam jiems ta seima, jei lakstys pas savo tevus pastoviai? O jei dar vaikai, zmona 4 kampus namie laikys, o vyras pas tevus laika leis biggrin.gif Na ok, gal kam ir tinka tokios antros puses.

Jei dažniau nei kartą į mėnėsį - tai pastoviai pas tėvus? Šiaip tai mėnuo turi +-trisdešimt dienų, ir tikrai galima vieno neaukoti vardan kito. Paprasčiausiai yra visokių santykių, vieniems tėvai tėra tie, kurie išaugino, ir suaugus iš viso nereikalingi, nes nebuvo šilto ryšio, kiti palaiko šiltus santykius su jais. Tada ir susitikti yra poreikis dažniau - ir ne tam, kad rozetes prisuktų, o tam, kad pabendrautų. Man nepatrauklūs vyrai-mamyčiukai, bet jūsų požiūris man - tai kitas kraštutinumas... vos ne: "jau išaugino - tegul eina nx".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 28 rugpjūčio 2015 - 14:37
QUOTE(aspYrinas @ 2015 08 28, 14:18)
O tai ko ji apskritai kisasi i suagusio sunaus reikalus, 18 metu suejo ir viskas, lai pats gyvena ir galva suka, mamai pagalbos reikia? Ok, karta i men galima pasikviest, prisuks rozetes ir ciaupus patikrins, o ten visokiu pasisedejimu ir pasiplepejimu as nelabai suprantu,

Tave kaip suprantu aštuoniolikos duris atidarius mama pro duris išspyrė ir liepė tik porąkart metuose pasirodyt g.gif Kitaip nelabai suprantu tokio požiūrio į šeimą. Su moteriškėm čia pliurpi nuo ryto iki vakaro, o su mama kalbėtis nematai reikalo doh.gif Su savo vaikais irgi nebendrausi kai jiems 18 sueis? Nu aišku, kol alimetus moki tol bendrauji, o paskui kam jie reikalingi, lai kapstosi patys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 08 28, 14:30)

Tarp karto menesyje ir pastoviai yra dar ir bendravimas keleta kartu per savaite.
Susitikti karta per menesi su tevais, jei tam paciam mieste gyveni? Saltoki santykiai.
Atsakyti