QUOTE(Anastaze @ 2015 08 24, 18:18)
Aš ir išsilavinus ir darbą turiu,
ir susitaupau, o jis nei mokslų nebaigęs,
nors darbą turi, bet pinigus iššvaisto, jog praperka daug ant cigarečių, jog man mažai nuperka, neduoda pinigų.
Mūsų draugystės pradžia buvo sunkoka,
draugas darbo ilgą laiką neturėjo, ir ilgą laiką man reikėjo mus išmaitinti ir net skolas padėt gražint, ir tai nebuvo gerai pradžiai, tačiau kažkaip mes išsilaikėm..
QUOTE(Anastaze @ 2015 08 25, 13:17)
Neklausyk tėvų, jokiu būdu.

Daryk kaip tu nori pati. Tik prieš darydama atsistok prieš veidrodį pažiūrėk į save ir SĄŽININGAI sau atsakyk. Kur pas tave savigarba ir moteriškas išdidumas? Ar tu jį iš viso turi?

Kaip galėjai susirasti tokį berną, kuris jaunas, sveikas būdamas, merginai dar draugystės pradžioje, kai vaikinas turėtų šokinėti apie merginą, sugebėjo užkrauti tau savo skolas ir savo išlaikymą, be jokios gėdos? Ir dar ilgą laiką? Jei rytoj netektum darbo ar jis sugebėtų jus išlaikyti, tu gi sugebėjai? Ar jis tau pagaliau grąžino pinigus už jo skolas? Ar jis svaigdamas apie vestuves turi pinigų už jas sumokėti, ar iš tavo sutaupytų jos būtų, nes rašai, kad jis išleidžia savus visus? Ar tau nekyla mintis, kad jei lengvai merginai suvertė savo išlaikymą ir probelmas, tai dar lengviau bus kai būsi žmona, juk paskui visai lengva, nes ,, ir skausme ir varge''.
Tai va kai atsakysi į klausimus ir jie tau patiks, tada tekėk už jo.
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 08 25, 16:55)
bet nuteisti žmogų dėl to, kad
jaunas turėjo skolų, kažkurį periodą nedirbo, kartais nusikeikia ir nebaigė studijų, tikra kvailystė.
Tai, kad niekas jo už tai neteisia.

Bet kai savo problemas užkrauna merginai ant pečių ir dar ilgą laiką, tai ką aš žinau. Pas mane iš karto būtų-kitas. Nepatikimas toks žmogus. Jaunas, sveikas, nedirbantis, juk gali, kad ir į užsienį užsidirbti išvažiuoti, o ne leisti, kad mergina jį išlaikytų ir skolas padengtų.
Sena pažįstama.

Kaip visada.
Tegul nors truputį Dievas turi būti... (O. Zacharenkovas)
Ir duok Dieve jums dvigubai to, ko linkite man!