Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas nepatinka mano tevams

QUOTE(Anastaze @ 2015 08 25, 12:17)
Man dar tik 24, draugui 26. Prisipažinsiu, jog mes turėjome ne vieną kartą labai rimtą kalbą apie santykius ir ateitį kartu. Tikriausiai mums abiems dar reikia šlifuotis, tačiau draugas jau "išsilakstęs", praėjęs tą fazę, ir jis neneigė jog po kelerių metų norėtų kurti šeimą. Puikiai supranta, jog reikia atsistoti ant kojų. Ištiesų atvirai pasakius, aš net neabejoju, jog jis būtų puikus tėvas, ir likimo valiai nepaliktų. Iš jo gyvenimo ir elgesio sprendžiu. Tačiau nusprendėm su vestuvėmis tikrai neskubėti, ir aš tikrai to pati noriu. Kaip ir teigėt, jog dar kojas neseniai tik apšilę kartu. Dabar tikrai suprantu, jog tai būtų skubota. Draugas iš manęs pinigų neprašo, kaip buvo pačioje pradžioje, dabar jis man būna duoda. Aš stebiu kiekvieną kartą kaip jis elgiasi, ką galvoja. Aš tėvams tikrai nepriešgyniauju, priešingai, kaip tik paisau jų nuomonės, ir pasakymo " kaip išsiauklėsi, taip turėsi". Jie ir patarimą duoda ir paaiškina, nors mamos nuomonė elgtis šaltakraujiškai, truputį gąsdina...mama nemaža materialistė..Matau, jog draugas tikrai stengiasi, ir dėmesio bei rūpesčio nestokoju, kaip bus vėliau, tikriausiai pagyvensim pamatysim. Tikriausiai tėvai yra geriausi pavyzdziai vaikams. Kaip elgiasi tėvai, taip atrodo gerai ir vaikams elgtis. Jau pačioje pradžioje mane bandė mokinti, jog aš turėčiau visur kartu su juo važiuoti, kur jis turi kokių reikalų (darbo aišku neskaitau). Todėl matyt aš ir stengiuosi kuo daugiau pabūti su juo įvairiose situacijose. Tačiau čia tėvam ir visiems vėl užkliūna, jog sekioju paskui jį visur, jog atskirai mažai net pabūnam.
O kas liečia darbą, svarbiausia jis nebijo naujų iššūkių, jis nebijo darbo, ir nebijo išsitepti rankų. Sakyčiau jis tiesiog patirties ir įgūdžių neturi, nes jis gimė ir augo mieste, o mano tėvai gyvena kaime, tame ir esmė..

Nieko blogo jūsų santykiuose nematau, ir labai gaila, kad tėvų nuomonė padarė įtaką jūsų sprendimui dėl vestuvių. Pirmoje žinutėje sakėte, kad norite tuoktis, o po truputį apmąsčiusi tėvų nuomonę apsigalvojote.
Tikrai manau, kad jūsų vyras moka ir vinį įkalt ir pasirūpinti savo šeima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butterflyy @ 2015 08 25, 14:05)
Teip, teip, gerai, kad dar ne visi tėvai renka vaikam antras puses pagal veidą: ausų, nosies dydį, šnervių plotį ir t.t, kaip čia per kažkokią laidą rodė fenotipologų šeima dukrai vyro taip ieškojo iš nuotraukų atrinko tinkamą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai čia irgi vyresni žmonės mato kiaurai kaip ekstrasensai, a gers bus jaunikis a nelabai  biggrin.gif  net jei atrodo gers, vis tiek, jie mato kitiem nematomus dalykus ir gali nuspėt ateitįįį... ūūūū... šiurpu..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nei buuu, nei mee. Gi ne is subines formos tevai apie ji sprendzia. Is jo elgesio. As dabar isivaizduoju savo tevu reakcija, jai pasakyciau, jog susiradau berna ir dar jo skolas apmoku. Pirsta prie smilkinio pasiukotu, net ir nemate to mano isrinktojo.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 08 25, 15:16)
Sitas geras. Man toks jausmas, kad kaip is jo tau labai netiketa, kad net nori mokslus baigti. Butu siaip normalu tiketis, kad zmogus istojes, nori ir baigti. Savaime suprantamas dalykas.
O kas uz jo mokslus moka?

Aš tai pamaniau, kad šioje vietoje įsivėlusi kokia stiliaus/žodžių dėliojimo klaida blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 08 25, 15:19)
Nei buuu, nei mee. Gi ne is subines formos tevai apie ji sprendzia. Is jo elgesio. As dabar isivaizduoju savo tevu reakcija, jai pasakyciau, jog susiradau berna ir dar jo skolas apmoku. Pirsta prie smilkinio pasiukotu, net ir nemate to mano isrinktojo.

Na bet negi kasdien lestų smegenis "per biednas, per kvailas, per biednas, per kvailas, per biednas, per kvailas"?

Visgi ne tėvai turi priimti sprendimus, su kuo vaikams tinka tuoktis, su kuo ne. Juk nebe Žemaitės Katrės laikai.
Pati prisivirs, pati ir srėbs. O gal kaip tik, kai niekas pastoviai nekritikuos, sugebės blaiviai pati įvertinti situaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dionėja @ 2015 08 25, 14:16)
Nieko blogo jūsų santykiuose nematau, ir labai gaila, kad tėvų nuomonė padarė įtaką jūsų sprendimui dėl vestuvių. Pirmoje žinutėje sakėte, kad norite tuoktis, o po truputį apmąsčiusi tėvų nuomonę apsigalvojote.
Tikrai manau, kad jūsų vyras moka ir vinį įkalt ir pasirūpinti savo šeima.  smile.gif

blink.gif 2.gif a pasiutot
vyrukas leidžia sau keiktis prie jos tėvų, jaunas būdamas nedirbo ilgai, negana to turėjo skolų , kurias ji mokėjo - tai jau rimti signalai. Bet žinoma, kai kam bile kelnėtas, sueis ir toks...
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 08 25, 14:25)
Visgi ne tėvai turi priimti sprendimus, su kuo vaikams tinka tuoktis, su kuo ne. Juk nebe Žemaitės Katrės laikai.
Pati prisivirs, pati ir srėbs. O gal kaip tik, kai niekas pastoviai nekritikuos, sugebės blaiviai pati įvertinti situaciją  smile.gif

Sutinku, kad nei tevai sprendimus priima, nei jie turi tasyti kuola ant galvos. Bet savo nuomone pasakyti jie turi ir gali. Tik nesakau, kad gali istisai zysti apie ta pati. As apie savo artimuju isrinktuosius irgi esu pasakius ka galvoju (jo, gero noredama). Is pradziu pyko, dabar sako, kad buvau teisi.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 08 25, 15:19)

Baisaus gi čia dalyko, kad kai jam kažkada reikėjo, jinai jam padėjo, mes draugystės pradžioj dar abu mokėmės, jis negavo stipendijos, aš gavau ir iš jos ir jam padėjau ko reikėjo ir nelaikiau jokiu alfonsu, nes jaučiau ir mačiau, koks yra žmogus ir neklydau, nes šiuo metu mano alga palyginus su jo alga tik centai, o jis nei trupučio neskirsto ''mano - tavo pinigai'' visada sako mūsų ir jie visi yra tokioj vietoj iš kurios abu kada reikia pasiimam, nors net neesam kol kas vyras ir žmona. Padėjo jinai kai jam buvo sunku, o kas garantuotas, kad gyvenime nebus taip, kad jis vienas ją ir išlaikys ir dar nežinia kokias skolas paskolas vienas mokės.
Atsakyti
QUOTE(butterflyy @ 2015 08 25, 14:36)

Man atrodo, kad cia truputi kita situacija, nei du susimete studentai, stipke dalinantys ir kartu bulves kepantys.
QUOTE(Anastaze @ 2015 08 24, 17:18)
Aš ir išsilavinus ir darbą turiu, ir susitaupau, o jis nei mokslų nebaigęs, nors darbą turi, bet pinigus iššvaisto, jog praperka daug ant cigarečių, jog man mažai nuperka, neduoda pinigų. Tame tiesos gal ir yra, bet aš puikiai ir ji galiu tame suprasti, tačiau nėra taip, jog nieko man nenupirktų.... Taip, jam yra kur pasistengti, bet su ydom, tokiom kaip rūkymas, manau juk galima susidoroti..?... Mūsų draugystės pradžia buvo sunkoka, draugas darbo ilgą laiką neturėjo, ir ilgą laiką man reikėjo mus išmaitinti ir net skolas padėt gražint, ir tai nebuvo gerai pradžiai, tačiau kažkaip mes išsilaikėm..

Autore, as manau jus giliai sirdyje pati su tevais sutinkat, del to ju kalbos taip stipriai jus ir veikia. Pacios baimes iskelia i pavirsiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 08 25, 15:32)
Sutinku, kad nei tevai sprendimus priima, nei jie turi tasyti kuola ant galvos. Bet savo nuomone pasakyti jie turi ir gali. Tik nesakau, kad gali istisai zysti apie ta pati. As apie savo artimuju isrinktuosius irgi esu pasakius ka galvoju (jo, gero noredama). Is pradziu pyko, dabar sako, kad buvau teisi.

Taigi, kad tarp nuomonės pasakymo, kai mama susėda su dukra ir pasikalba, ir tarp nuolatinio zurzinimo "non stop'u", yra didelis skirtumas.
Jaunikis ne auksas, bet mama, ieškanti dukrai vyro pagal tai, kiek ir ko jis jai nuperka, irgi ne ką geresnė.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 08 25, 14:29)
blink.gif  2.gif a pasiutot
vyrukas leidžia sau keiktis prie jos tėvų, jaunas būdamas nedirbo ilgai, negana to turėjo skolų , kurias ji mokėjo - tai jau rimti signalai. Bet žinoma, kai kam bile kelnėtas, sueis ir toks...

Pas visus pasitaiko ir klaidų ir problemų. o ieškoti sau kuo patogesnės materialios vietos manau neturėtų būt gyvenimo tikslas. Svarbu, kad jiems kartu gerai, o kas ką nori lai šneka. Juk jauni yra, užsidirbs.
Ir ko tėvai tylėjo visą tą laiką kai jie šiaip kartu gyveno? Nepatinka, tai ir sakyk iškart, o ne tda, kai vestuves pradeda planuot.
Gal tėvams koks prieš vestuvinis stresas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 08 25, 14:44)
Taigi, kad tarp nuomonės pasakymo, kai mama susėda su dukra ir pasikalba, ir tarp nuolatinio zurzinimo "non stop'u", yra didelis skirtumas.
Jaunikis ne auksas, bet mama, ieškanti dukrai vyro pagal tai, kiek ir ko jis jai nuperka, irgi ne ką geresnė.

Taip, didelis skirtumas, sutinku. As manau tevai bijo, kad dukrai reiks visa gyvenime vyra islaikyt. Man ju baimes atrodo pagristos, tik kasdienis kartojimas nieko nepakeis ir situacijos nepagerins.
Atsakyti
QUOTE(Dionėja @ 2015 08 25, 15:46)
Pas visus pasitaiko ir klaidų ir problemų. o ieškoti sau kuo patogesnės materialios vietos manau neturėtų būt gyvenimo tikslas. Svarbu, kad jiems kartu gerai, o kas ką nori lai šneka. Juk jauni yra, užsidirbs.
Ir ko tėvai tylėjo visą tą laiką kai jie šiaip kartu gyveno? Nepatinka, tai ir sakyk iškart, o ne tda, kai vestuves pradeda planuot.
Gal tėvams koks prieš vestuvinis stresas  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dionėja @ 2015 08 25, 14:46)
Gal tėvams koks prieš vestuvinis stresas  lotuliukas.gif

Gal ir sakė, mes juk nežinom. O gal manė kad kartu pagyvenus dukra pati atsipeikės, bet taip neatsitiko ir ir ėmė jau ne derybomis imt bokštą, bet šturmu g.gif ax.gif
Atsakyti