Įkraunama...
Įkraunama...

Draudimo kainos

Sveikuciai!!! Labai domina dabartines draudimo kainos . Turiu omeni ta privaloma draudima. Girdejau kad labai pbrango . Cia gandas ar tikra tiesa!!!! Aciu
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniecka @ 2006 07 16, 22:54)
Sveikuciai!!! Labai domina dabartines draudimo kainos . Turiu omeni ta privaloma draudima. Girdejau kad labai pbrango . Cia gandas ar tikra tiesa!!!! Aciu
schmoll.gif

Labai paprasta susižinoti. Skambini į draudimo kompanijas ir klausi. Nes kainos labai nuo daug ko priklauso. Vienareikšmiškai pasakyti neįmanoma, nes nežinia, nei kiek tau metų, nei kokią mašiną vairuoji, nei ar avarija per pastaruosius metus turėjai. Atsakyk draudikui į šituos klausimus ir jis tau pasakys kainą.

Beje, skirtingose bendrovėse ji net keliais šimtai litų gali skirtis.
Atsakyti
Jei nori pigiau ir kad nesikabinėtų prie stažų, amžiaus ir pan. tai siūlau Balticums ar Ergo Lietuva thumbup.gif
Atsakyti
Draudziau pries savaite privalomuoju 228lt plius kasko draudimas 1638lt.
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 07 17, 20:02)
Jei nori pigiau ir kad nesikabinėtų prie stažų, amžiaus ir pan. tai siūlau Balticums ar Ergo Lietuva thumbup.gif

nezinau kada taip buvo bet dabar visuose draudimo kompanijose klause koks stazas,kiek metu ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuce @ 2006 07 17, 23:45)
nezinau kada taip buvo bet dabar visuose draudimo kompanijose klause koks stazas,kiek metu ir t.t. mirksiukas.gif

nežinau kada paskutinį kartą domėjaisi draudimais, kad čia tokią info rašai, bet aš prieš porą dienų draudžiau ir apėjau 4 draudimus, tai PZU ir Lietuvos draudimas viso to klausė ir gavosi brangu, nes pvz.: aš pati nevažinėju, tik mašina ant mano vardo ir 26 metų neturiu, o Balticumui ir Ergo visiškai nesvarbu nei mano amžius, nei stažas, tik mūsų maškės variklis thumbup.gif ir gavosi tik virš 200 litų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 07 18, 10:32)
nežinau kada paskutinį kartą domėjaisi draudimais, kad čia tokią info rašai, bet aš prieš porą dienų draudžiau ir apėjau 4 draudimus, tai PZU ir Lietuvos draudimas viso to klausė ir gavosi brangu, nes pvz.: aš pati nevažinėju, tik mašina ant mano vardo ir 26 metų neturiu, o Balticumui ir Ergo visiškai nesvarbu nei mano amžius, nei stažas, tik mūsų maškės variklis thumbup.gif ir gavosi tik virš 200 litų cool.gif

na nezinau pas mus klp visose draudimo kompanijose klausia,zinok dar priklauso ar is pacio miesto esi ar is rajono
Atsakyti
QUOTE(raimuce @ 2006 07 18, 22:09)
na nezinau pas mus klp visose draudimo kompanijose klausia,zinok dar priklauso ar is pacio miesto esi ar is rajono

galbūt ax.gif aš ne Vln registruota bigsmile.gif taip, kad žmonės - traukit į kaimus, bus pigiau bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as kaip "pacanke" lotuliukas.gif (cia iki 25 m skaitos ) dar sakant tai man metams draudimas kainuoja 800 lt ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2006 07 20, 21:07)
as kaip "pacanke"  lotuliukas.gif  (cia iki 25 m skaitos ) dar sakant tai man metams draudimas kainuoja 800 lt  ax.gif  rolleyes.gif

nu ir netaupai savo babkių tikra pacankė biggrin.gif mirksiukas.gif Ergo Lietuvoj ar Balticums tiek nekainuotų, nors ir Kaune registruota schmoll.gif ir bent jau apie Ergo Lietuva labai neblogi atsiliepimai avarijos atveju ax.gif
nu nemoralizuosiu čia, kiekvienas daro kaip jam geriau cool.gif
Atsakyti
na taip Ergo Lietuva draudimas tau kainuotu kazkur apie 400 lt dar priklauso ir nuo masinos gabaritu
Atsakyti
Taip,kad pabrango,tai pabrango. Pernai mano "muilinės" draudimas kainavo 180lt. o šiemet tame pačiame "BTA draudime" jau 388 lt. doh.gif Taigi ta mašinytė tiek neverta!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti