Įkraunama...
Įkraunama...

Draudimo kainos

Draudimo kainos tai tikrai nezmoniskos doh.gif jei neturi 25 metu, kaina dideja 100% doh.gif Draudziuosi "balticums" - pigiausia iseina metams. Beje, kaina priklauso ir nuo draudziamos masinos variklio kubaturos, ane? kai vazinejau 1.8 varikliu auto, kainavo apie 40 lt pigiau nei dabar - 2.4 l.
Atsakyti
Kiek zinau, dabar kaina priklauso ne nuo amziaus, o nuo vairavimo stazo. kai praeita savaite skaminau i kelis drudims, tai paklausdavo butent stazo. Bet tai vis tiek negelbsti, nes vairuoju tik trecius metus verysad.gif ir koeficientas islieka nemazas.
Aisku, draudimo suma taip pat priklauso ir nuo automobilio variklio turio, kuo masina galingesne, tuo draudimas brangesnis.
Papildyta:
Na ir dar pridursiu: masina galima drausti savininko vardu, bet kiekvienos draudimo sutarties salygose yra punktas, kad padidejus rizikai (o tai reiskia, kad jei uz vairo seda kitas asmuo, kuris turi mazesni staza ir pan.) draudimo bendrove turi teise keisti darudimo salygos. taigi, jei avarija padarys kitas asmuo, nei savininkas, darudimas gali nesumoketi visos sumos ar dar ka nors sugalvoti verysad.gif
bet galiu pradziugint: galima paieskoti bendroviu, kuriu sutartyse tokio punkto nera mirksiukas.gif mano daruge teisininke sake, kad viena tokia buvo radus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2006 10 14, 15:37)
Kiek zinau, dabar kaina priklauso ne nuo amziaus, o nuo vairavimo stazo. kai praeita savaite skaminau i kelis drudims, tai paklausdavo butent stazo. Bet tai vis tiek negelbsti, nes vairuoju tik trecius metus  verysad.gif ir koeficientas islieka nemazas.
Aisku, draudimo suma taip pat priklauso ir nuo automobilio variklio turio, kuo masina galingesne, tuo draudimas brangesnis.
Papildyta:
Na ir dar pridursiu: masina galima drausti savininko vardu, bet kiekvienos draudimo sutarties salygose yra punktas, kad padidejus rizikai (o tai reiskia, kad jei uz vairo seda kitas asmuo, kuris turi mazesni staza ir pan.) draudimo bendrove turi teise keisti darudimo salygos. taigi, jei avarija padarys kitas asmuo, nei savininkas, darudimas gali nesumoketi visos sumos ar dar ka nors sugalvoti  verysad.gif
bet galiu pradziugint: galima paieskoti bendroviu, kuriu sutartyse tokio punkto nera  mirksiukas.gif mano daruge teisininke sake, kad viena tokia buvo radus  drinks_cheers.gif

Pirma karta girdžiu, kad žiuri i vairavimo staža, o nežiūri i metus g.gif
O del to kad vairavo kitas asmuo, tai ir neteko girdeti. na jei draudžiasi lengvatinem salygom ar pvz pensininkas, tai tik tokiems tas draudimas ir galioja. taip pat mano mašina vairavo vyro draugas (mašina vyro vardu) ir padarė avarija, tai jokiu problemu nebuvo. pvz kai man pirkom mašina, kaip tik užrašėm ant vyro, kuris yra už mane vyresnis ir draudimas kainuoja pigiau.
taip pat dabar kai kuris jaunimas perrašo mašinas tevams, kad reiktų mažiau moketi. o juk žmogus gali tureti mašina, o teisiu ne. tai gal ir nelogiškas draudimo įmokos nustatymas pagal metus, realiau butu pagal vairavimo staža. bet kur čia pas mus tos logikos rasi.
Atsakyti
greit baigsis masinos privalomasis draudimas, tai kiek domejausi, pigiausiai draudzia RESO draudimas wub.gif
Atsakyti
Vakar apsidraudziau masiniuka savo metams, tai aisku ziurejau kur pigiausia tai va pvz draudimas man kainuotu 930 o radau SEESAM draudima tai viskas kainavo 340 thumbup.gif super duper papigiai prasisukau thumbup.gif Aisku tam draudime ziuri i vairavimo staza ne taip kur kitur i ta rizikos grupe nuo 25 metu o cia reikia tureti 5 metu staza kadangi jau jis man suejo tai liuxovai pasiseke rolleyes.gif
Atsakyti
O mano draudimas metams PZU draudime kainavo 435lt unsure.gif
Atsakyti
Siandien apsidraudziau RESTO uz 214Lt
Atsakyti
apie draudima radau smile.gif

tikrai gerai
Atsakyti