Įkraunama...
Įkraunama...

Draudimo kainos

Pavyzdys, mes mašina draudėm mėnesiui, tai "Baltikums draudime" kainuoja 20 lt, o "Bta" 31 lt. Skirtumas yra.
Atsakyti
O aš girdėjau, kad "baltikums" labai blogai laikosi.Bus kaip "Ingo baltic "su tokiom kainom. Ar neteks iš naujo persidrausti. smile.gif Pernai turėjau įvykį, kai į mane "įvažiavo" apsidraudęs "Baltikums". Patikėkit, tokio "aptarnavimo" tai nelinkėčiau. Kol atsgavau tuos savo kelis šimtus, praėjo vos ne trys mėnesiai. O šiaip draudimo kaina priklauso nuo daug ko, net nuo pačio agento.Jeigu jis nesilaikys griežtai visų instrukcijų, dirba seniau ir moka , be to ir nori, tai gali įvairiausių nuolaidų pridaryti. Pati tuo užsiėmiau ir žinau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2006 07 25, 12:25)
O aš girdėjau, kad "baltikums" labai blogai laikosi.Bus kaip "Ingo baltic "su tokiom kainom. Ar neteks iš naujo persidrausti.  smile.gif Pernai turėjau įvykį, kai į mane "įvažiavo" apsidraudęs "Baltikums". Patikėkit, tokio "aptarnavimo" tai nelinkėčiau. Kol atsgavau tuos savo kelis šimtus, praėjo vos ne trys mėnesiai. O šiaip draudimo kaina priklauso nuo daug ko, net nuo pačio agento.Jeigu jis nesilaikys griežtai visų instrukcijų, dirba seniau ir moka , be to ir nori, tai gali įvairiausių nuolaidų pridaryti. Pati tuo užsiėmiau ir žinau. rolleyes.gif

Gali būti, nieko nesakau. Bet mėnesiu tai ne metams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2006 07 25, 11:25)
O aš girdėjau, kad "baltikums" labai blogai laikosi.Bus kaip "Ingo baltic "su tokiom kainom. Ar neteks iš naujo persidrausti.  smile.gif Pernai turėjau įvykį, kai į mane "įvažiavo" apsidraudęs "Baltikums". Patikėkit, tokio "aptarnavimo" tai nelinkėčiau. Kol atsgavau tuos savo kelis šimtus, praėjo vos ne trys mėnesiai. O šiaip draudimo kaina priklauso nuo daug ko, net nuo pačio agento.Jeigu jis nesilaikys griežtai visų instrukcijų, dirba seniau ir moka , be to ir nori, tai gali įvairiausių nuolaidų pridaryti. Pati tuo užsiėmiau ir žinau. rolleyes.gif

maniškis buvo apsidraudęs balticums ir žiemą paslydo ir pabučiavo audinės subinę doh.gif nu ir labai greitai tas balticums jiems atlygino tą 800 lt su kiek žalą, vėl būtumėm draudęsi balticums, bet kadangi kaltininkai tai dasimestų 100 lt rolleyes.gif tai nuėjom į Ergo. Aš tai nebijau to Balticums smile.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie PZU Lietuva?
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2006 07 25, 13:53)
O kokie atsiliepimai apie PZU Lietuva?

kiek pamenu, tai neblogi, yra kažkokia tema kokioj įmonėj geriau draustis ar pan., tai ten daug žmonių prišnekėjo apie daugelį draudimo firmų, pasiieškok cool.gif
Atsakyti
Pries keleta dienu draudziausi ir as, ERGO draudime: galiu pasakyti sioj kompanijoj man pasiule maziausia kaina... ax.gif Taigi parasysiu uz ka ir kiek...Paklause is pradziu koks variklis ir kur esu prirasyta....Variklis auto 1.6, prirasyta esu x rajone, kaina metams 229lt!....Net nepaklause nei kiek metu man, nei kiek turiu stazo...O as neturiu nei 2m stazo, nei 25m!!!.... bigsmile.gif Apsidraudziau pusei metu uz 119,50lt...Vyras net nustebo kad taip pigiai apsidraudziau.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2006 07 27, 10:27)
Pries keleta dienu draudziausi ir as, ERGO draudime: galiu pasakyti sioj kompanijoj man pasiule maziausia kaina... ax.gif Taigi parasysiu uz ka ir kiek...Paklause is pradziu koks variklis ir kur esu prirasyta....Variklis auto 1.6, prirasyta esu x rajone, kaina metams 229lt!....Net nepaklause nei kiek metu man, nei kiek turiu stazo...O as neturiu nei 2m stazo, nei 25m!!!.... bigsmile.gif Apsidraudziau pusei metu uz 119,50lt...Vyras net nustebo kad taip pigiai apsidraudziau....  thumbup.gif

nu tai taip mirksiukas.gif taigi mano ankstesnė žinutė sako tą patį, tik kitais žodžiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2006 07 27, 11:27)
Pries keleta dienu draudziausi ir as, ERGO draudime: galiu pasakyti sioj kompanijoj man pasiule maziausia kaina... ax.gif Taigi parasysiu uz ka ir kiek...Paklause is pradziu koks variklis ir kur esu prirasyta....Variklis auto 1.6, prirasyta esu x rajone, kaina metams 229lt!....Net nepaklause nei kiek metu man, nei kiek turiu stazo...O as neturiu nei 2m stazo, nei 25m!!!.... bigsmile.gif Apsidraudziau pusei metu uz 119,50lt...Vyras net nustebo kad taip pigiai apsidraudziau....  thumbup.gif

nu geras blink.gif mes siandien buvom draustis lietuvos draudime tai metams 339lt berods, o maniskis turi 16m staza ir ne vienos avarijos, kazkokia nesamone. tai tik men apsidraudem. tai reiks pabandyti i ergo eiti thumbup.gif
Atsakyti
Ir pasiseka gi kažkam apsidraust pigiai... g.gif
Vakar draudžiausi Lietuvos draudime. Man - 315 Lt, maniškiui - 320 Lt. Skaudžiai... doh.gif
Atsakyti
Jus kalbat apie lietuvoj vazinetis draudima.as vazineju i uzsieni,man if pasiule draudima kazkur uz 2500lt metam doh.gif o lietuvos draudimas pasiule 3000lt umn.gif.as pamasciau gal geriau vaziuot pas brolius latvius,ten uz 250lt apdraudzia thumbup.gif tik neaisku ar draustu masina is kitos salies.norvegijoj draudimas pigiau nei lietuvoj kainuoj gun_bandana.gif
Papildyta:
tai jei jusu variklis silpnas kaip 1.6 tai aisku, kad jei neidomus tavo stazas,nes ar tu 1 ar 50 metu vairuoji bus labai mazai moket,o jeigu butum su 3 litru varikliu tai pirmas klausimas butu,kiek metu vairuoji.
Atsakyti
QUOTE(Astutia @ 2006 07 27, 21:23)
tai jei jusu variklis silpnas kaip 1.6 tai aisku, kad jei neidomus tavo stazas,nes ar tu 1 ar 50 metu vairuoji bus labai mazai moket,o jeigu butum su 3 litru varikliu tai pirmas klausimas butu,kiek metu vairuoji.

pas mus variklis 2.0 ax.gif ir vistiek Ergo labai nedaug palyginus sumokėjom. Aš kaip suprantu, kad yra firmos, kurios į amžių ir stažą nežiūri ir tiek smile.gif nors PZU man aiškino ir dievagojosi, kad taip būti negali rolleyes.gif melagiai...
Atsakyti