Nava naujokėms, kad neprisipirktų supūdytų, arba kaip juos tikrint tik parsinešus, kad jie augtų ir kasmet žydėtų. Šiandien Megos senukuose pirkau meilenį - Picotee, dar sveiku svogūnu yra vienas. Daugiau tokiu nėra. Ėmiau nes loterija kartais įdomi, o baltų aš ir neturiu galima sakyti

man vis tiek gražiausi ružavi ir kuo tamsesni...bet liga yra liga...sergam

Taigi nupirktas atrodo taip :

Dabar išraunam:

Čia buvo vaikutis ( kam įdomu ):

Dabar nuvalom visus sudžiūvusius lukštus, nepažeisdami žalios vietos ( papildomas rūpestis, gali pradėti toje vietoje gesti ). Kur randam įtrūkimus, pažeidimus tepam "zelionke",kaikas barsto pelenais. Jeigu yra supuvusių lakštų svogūno, lupam. Jeigu puvinys dėra didelis pjaunam per kelis lukstus aštriu peiliu sausinam iš karto ( svogūno seilės kenkia svogūnui ). Aš teplioju tokias žaizdas "zelionke", kitos beria cinamona, arba barsto pelenais. Išgyvena ir likęs sveikas 1/3 ir 1/2 svogūno ( žinoma nežydi pora metu). Tik ypač sunkiais atvejais jie deja neišgyvena.

Persodintas, visas svogūnas viršuje, tik šaknys žemėje. Nelaistom, jeigu sodinama į ta patį substraktą. Bėja dažniausia, kaip ir matėsi yra tik senos šaknys. Taigi nėra labai ką ir laistyti.

Mano išgydytas meilenis po dviejų metų, žiedo nebuvau mažius, pusė svogūno teko pjaut. Aš maniau mano supuvusi buvus Aphrodite, pasirodo čia kažkas įtaria kad FlamingPeacock. Deja kai gydyti nežydi pora metų, tai ir pasimiršta kokį grožį pirkai ( žinoma aš tik įtariau kas, nes Lietuvoje dažniausia neatitinka niekas)

O čia visi greit žydėsiantys

Na ir dar krūva nežinančių žydės ar ne, miegos ar nelabai
Senukuose meileniai po 3.59 bet loterija.