Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Slanka5 aš virš jos turėjau omenyje smile.gif

Va kuom aš grožiuosi smile.gif na PrettyNymph gavo saulės ir išgražėjo. Nepasakyčiau kad nuvylė smile.gif ir tikrai žiedai galingi, bent jau maniškės. Nuotrauka su blicu ir be. Kai saulė šviečia atitinka foto su blicu, o vakare sekanti foto. Na saulė daug įtakos turi.
user posted image
user posted image

user posted image
nesulaukiu kada visi žiedeliai prasiskleis, bus įspūdinga smile.gif

Buvau Kauno Ermitaže sekmadienį, nuspirkau viena meilenį. Jis buvo po bendriniu pavadinimu. Bet iš ten visu tų meilenių pumpurų tik dviejų buvo toki ilgi, na tai surizikavau...įdomu ką laimejau rolleyes.gif tokio pas mane kiek pamenu niekad nebuvo...

Vienas po raudona etikete skleidėsi baltas, na tikrai šviesus. Iš mano pusės žvelgiant ten viskokių jų yra, tik viskas loterijos principu sudėta.
Atsakyti
Ziurkytes, viršuje vidurinis yra Pyjama Party:)
Atsakyti
VLN Ermitaže tuščia... spėju rytoj užveš sodinukus, nes atlaisvino labai daug vietos thumbup.gif
Papildyta:
Ziurkyte- kokia antra gėlė nereali, man asoc. su frezija ♥♥♥
Atsakyti
Aš šiandien atskirinėjau vaikus ir sugebėjau vaiko svogūną per pusę perlaužti doh.gif Dar taip nėra buvę verysad.gif
Mergaitės, ne visai gal į temą, bet kur galima smėlio gėlėms sodinti nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2016 02 09, 18:50)
Aš šiandien atskirinėjau vaikus ir sugebėjau vaiko svogūną per pusę perlaužti doh.gif Dar taip nėra buvę verysad.gif
Mergaitės, ne visai gal į temą, bet kur galima smėlio gėlėms sodinti nusipirkti?

Ermitaze yra net kvarcinio smelio, esu pirkusi 5kg. Moki vezi irgi turetu buti
Atsakyti
su reikalais važiuodama užsukau į senukus Draugystės g. Ten paduota kolibrių be pavadinimo, bet ant etiketės raudoni pilnaviduriai. ( jei toki bus) po 5 eurus, o Maximoje Draugystės g. yra Sovereign po 6 eurus. Svogūnai dideli, bet neaišku kokybė.
Atsakyti
tek kur su frezija asocijuojasi yra TressChic meilenis. Dabar dar skleidžiasi keli žiedeliai, tuoj vainikas bus visas mirksiukas.gif

Dalele skambijo sake yra Kauno Ermitaže trys rūšys berots meileniu, svogūnai dideli dideli, bet kaina beveik 8 euro. Tai jau sakiau geriau iš olandų lotuliukas.gif
Atsakyti
VLN Ermitaze po 6 EUR su juodom etiketėmis liko: amorice, terracotta star, baltukas ir exposure. Aš paėmiau paskut. spotlight. Svogūnai milžiniški (net vazonai didžiuliai, ne standartiniai) ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bellarosella: 10 vasario 2016 - 18:55
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nesugundysit doh.gif
Atsakyti
VLN UKmerges Senukuose su juodom etiketem 5,6 EUR plius 30 proc. nuolaida: MONACO, sweet star, double.... (raudonas su baldu, bet ne SPLASH, pamirsau pavadinima), yellow garden ir naujoviski miniukai (su juodom etiketem, dvigubi ir viengubi ziedai), Grand Cru
Atsakyti
QUOTE(Bellarosella @ 2016 02 11, 18:11)
VLN UKmerges Senukuose su juodom etiketem 5,6 EUR plius 30 proc. nuolaida: MONACO, sweet star, double.... (raudonas su baldu, bet ne SPLASH, pamirsau pavadinima), yellow garden ir naujoviski miniukai (su juodom etiketem, dvigubi ir viengubi ziedai), Grand Cru

Dziaugiuosi Valentino diena, pasidovanojau sau meileni Monaco, nugriebiau Siauliu Senukuose, dar 30 proc nuolaida padare. Dar liko pora Lemon Star ir Striped. Mokejau netoli 4 eur. Ziedu pumpurai ispudingo dydzio!
Atsakyti
Evening Butterfly atkeliavo pas mane iš Japonijos.
user posted image

Šiuo metu pas mane pats žydėjimo įkarštis smile.gif
user posted image
Atsakyti