Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Slanka5 @ 2016 02 12, 14:33)
Evening Butterfly atkeliavo pas mane iš Japonijos.
user posted image

Šiuo metu pas mane pats žydėjimo įkarštis smile.gif
user posted image

Kaip grazu!!! Akis galima isnarinti...!!!
Atsakyti
QUOTE(Slanka5 @ 2016 02 12, 15:33)

Evening Butterfly nuostabi, niekur nematyta thumbup.gif
zygintama taupykim vietą. Nebūtina atkartoti visų nuotraukų
Atsakyti
Turėjo būti 3 skirtingi,o pražydom va taip ir dabar net nesuprantu kuo jie vardu lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
Lyg ir AppleBlossom
Atsakyti
Ant kortelių parašyti Tropical orange,Sweet pink ir Exotic striped,bet žiedai visai netinka nei vienam pavadinimui g.gif .Pasižymėsiu kaip sakėt bent jau kol kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tina79 @ 2016 02 12, 21:33)
Ant kortelių parašyti Tropical orange,Sweet pink ir Exotic striped,bet žiedai visai netinka nei vienam pavadinimui g.gif .Pasižymėsiu kaip sakėt bent jau kol kas 4u.gif

Tropical orange,Sweet pink ir Exotic striped tai tik spalvų pavadinimai. Nepamirškim, kad čia loterija.
Taigi sveikinu su Obels žiedais smile.gif
Atsakyti
Viskas aišku su vardu,einu užregistruot 4u.gif
Atsakyti
Paskutinės naujienos iš Vilnius parduotuvių.
Senukuose Banginyje yra Lemon star ir kazkas dar iš nlvangeest mazųjų amarilių - pavadintas Baby white, tai kaip suprantu bevardis. Bent jau šiandien Senukai taikė 30 proc. nuolaidą gėlėms. Gėlės ne sodo centre, o pačiuose senukuose.

Ermitaze yra labai dideli svogūnai, susodinti vos ne į kibiro dydzio vazonus - Exposure ir Amorice, taip pat iš nlvangeest. Po 6 eur. Tai turbūt reikia suprast, kad savaitės vidury, buvo kazko daugiau ir įdomaus uzvešta...
Tarp kitko, Ermitaze iš tų visų su etiketėm Royal red, Striped ir pan, yra vienas amarilis prasiskleidusiu Lady Jane ziedu. Aišku ziedas atrodo pavargęs ir nepilnai išsivystęs, bet veislė grazi, kam patinka - griebkit.

Pakartoju savo Lady Jane.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 13 vasario 2016 - 18:10
pernai pirkau nukainotą,ligotą - išpjoviau,užgijo,sustiprėjo ir pjūvio vietoje du vaikus auginasi wub.gif
user posted image

Šiaulių parduotuvėse nieko naujo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2016 02 13, 20:59)
pernai pirkau  nukainotą,ligotą - išpjoviau,užgijo,sustiprėjo ir pjūvio vietoje du vaikus auginasi  wub.gif
user posted image

Šiaulių parduotuvėse nieko naujo  schmoll.gif

Nu kaip nieko naujo!? Ermitaze siandien nugriebiau meileni superjnio dydzio Spot Ligt!!! Palikau dar keturis meileniu po 6 eur. Kitu pavadinimu nepamenu. Padeti ant stalazo prie pat iejimo, ten buvau apie 13 val
Atsakyti
Norėtųsi įsisiukt į tokią fermą amarilių pasiraut, ar ne? biggrin.gif
Čia ta, iš kur atkeliauja amariliai juodom etikėtem - N L van Geest.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 02 13, 21:39)
Nu kaip nieko naujo!? Ermitaze siandien nugriebiau meileni superjnio dydzio Spot Ligt!!! Palikau dar keturis meileniu po 6 eur. Kitu pavadinimu nepamenu. Padeti ant stalazo prie pat iejimo, ten buvau apie 13 val

nieko neradau
Atsakyti