Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Amariliai @ 2015 09 08, 11:43)
Labs, Motin. Tose kriptose palaidota kazkas. Pagal kortas ten yra dvasininkai. Poveikis ten gyvenantiems zmones pasireiskia ne is karto, tai ilgalaikio veikimo bomba. Jei parduosi siuo metu - nedaug gausi arba apgaus. Nevyke sanderiai galimi. (Beje, as rasau tik is kortu, nieko nenutuokiu aipe rinka). Jei remontuosi - nenumatytos kliutys, ne finansines, bet fataliskos kazkokios, nuo Taves nerpriklausancios. Nuomosi - nuostoliai siokie tokie, ne globalus. Patarime bendrai sitai situacijai - Vis tik maziausia blogybe is keliu, t.y. nuoma, plius Tau dar reik apmastyt ir neskubet, palaukt aiskaus zenklo, ka su tuo daryt. Stebek. Kai sugausi momenta, atsakymas bus aiskus, nedviprasmiskas. Dabar viskas pastrigimo fazej. Cia tas pats beveik, kaip namas ant kapiniu. Nesvarbu, kad zmones to dar nejaucia.

aciu Tau, Saulyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif oro_buckis.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(elvega @ 2015 09 08, 13:01)
aciu Tau, Saulyte  4u.gif  4u.gif  4u.gif  oro_buckis.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

As irgi Tave myliu. Ir ne tik del to, ka zinai, kad turiu minty. Del ko kitko mirksiukas.gif
Atsakyti
Amariliai, ką tik gavau laišką iš vienos įstaigos, atsirado galimybė atlikti savanoriška praktiką viename skyriuje, grynai ten kur labai norėjau patekti, na tačiau tai būtų tik praktika... Ar galėtumėte pažiūrėti, gal ten man atsirastų galimybės įsidarbinti po visko ir pasilikti? blush2.gif griebiuosi bet ko, kad ir neatlygintinos praktikos, jei tik susirasti darbą tai padėtų verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirele: 08 rugsėjo 2015 - 14:31
... Tose kriptose palaidota kazkas. Pagal kortas ten yra dvasininkai. Poveikis ten gyvenantiems zmones pasireiskia ne is karto, tai ilgalaikio veikimo bomba.

Sveikos, merginos, jau negaliu be jūsų, paskaitau kai turiu laiko, randu įdomios informacijos. Amariliai, gal Jūs galit plačiau papasakot dėl anksčiau bute gyvenusių žmonių energetikos galimo poveikio mūsų sveikatai. Dariausi namie remontą tai teko mėnesiui išsinuomoti butą. Vilniaus senamiestyje, kaip paaiškėjo, jame gana ilgą laiką gyveno vienas iš LT religinių patriarchų, geras žmogus buvo. Nuomotojas vis pabrėždavo kokiam nepaprastam bute mes gyvenam. Po šio žmogaus, bute metus gyveno jo savininkas, mano nuomotojas. O bet tačiau, visą tą mėnesį nei aš, nei vaikai naktį praktiškai nemiegojom, keletai valandų užsnūsdavom. Įdomiausia, kad ir bemiegė naktis,nuovargio nieks nejautėm. Mūsų šuo jautėsi nejaukiai, bet katinas buvo tarsi savo stichijoj, tiesiog skraidė. Tik po kurio laiko supratau, kad kažkas su butu negerai. Skaičiavau dienas, kad greičiau iš ten dingt.Grįžom į savo namus, baigėsi visos nemigos. Čia ne klausimas, tiesiog platesnių žinių norisi. Ačiū Jums jei skirsite laiko atsakymui.
Atsakyti
Iškelsiu dėl visa ko savo cūdą blush2.gif

QUOTE(Liepsnotoji_Pelėda @ 2015 09 06, 18:28)
Sveiki,
Lyg ir nesmagiai jaučiuosi vėl prašydama pagalbos... Tik kad klausimas man gan svarbus, truputį vidus susijaukęs  ax.gif
Situacija tokia - po daugelio metų atsinaujino keistas santykis su vyruku V. Šiaip jau kadaise susitikdavom tik bendruose renginiuose/kelionėse, kitu laiku retsykiais bendraudavom telefonu. Miailės kaip tokios nebuvo, fizinių santykių irgi, bet kažkoks keistas ir gana stiprus ryšys (nepanašus į draugystę) egzistavo. Susitikom vėl - ir vėl keistai sulipom. Šiaip gyvenam savo gyvenimus skirtingose šalyse. Jis norėtų palaikyti virtualų ryšį, tik aš nesuvokiu, kam jam to reikia - ar vienatvei praskaidrinti, ar savimeilei pasiglostyti (jeigu jam tiesiog norisi pažaisti bandant sužadint man kokius nors jausmus, to virtualaus bendravimo nenorėčiau nė pradėt). Jei tai tiesiog žmogiškas šiokio tokio artumo, bendravimo poreikis - aš nieko prieš. Savotiškai tas žmogus man visgi brangus.
Pati įsikliopinti, jeigu ką, nebijau - būčiau tą padarius prieš keliolika metų smile.gif Tiesiog nenoriu neaiškių nešvarių žaidimų, tikiuosi, suprantat...
Taigi, norėčiau paklausti, kokie motyvai jį skatina tęsti mūsų bendravimą?
Ačiū, ir atleiskit už įkyrumą  4u.gif

Atsakyti
Sveika, Amariliai, jeigu galit prasau paziurekit kaip seksis man darbo paieskos ? Siuo metu intensyviai ieskau darbo.
Atsakyti

Pakelk kriterijus biggrin.gif Zinok cia nieko nepadarysi, prigimtis tokia. Nebent issiaiskintum kodel ir imtumeisi persiauklejimo del tos nuostatos i vyrus, bet cia didziulis ir sunkus darbas, kuris, padarius klaida, gali sulauzyt Tave kaip asmenybe. Verciau banaliai save mylek, pasirupink ten visaip savimi. Be kortu rasau.

Duokit man kas nors klausima kontrolini, kuri but galima iskart patikrinti. Noriu zinoti, ar pajegi dirbti dabar.

Kur dar auksciau? smile.gif Man kaip tik juos reik mazint..
Kaip blogai jauciuosi.. ant duses tikrai nekas..

Gal gali, Amariliau, uzmest aki ta trecia? Kaip ten musu su D nr.2 reikalai? Kas jam ten darosi? Gal jau vsio, pabaiga beveik be pradzios?

Zinai, as vis galvoju apie tavo zodzius - stebek ji. Gal tikrai matai kazka negero ir nedasakai kazko?
Papildyta:
QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 08, 11:46)
Labu biggrin.gif

vadinas  sumaisiau su briunete , pamenu kad kazkas i pasimatyma eit turejo bigsmile.gif  blush2.gif
na manes  tie blagiukai netrauke ir netraukia  biggrin.gif  mane inteligencija traukia  yu.gif

Labuka! wink.gif
Nea, ten briunete ejo tada.
Na ir as nueinu.. retai, bet nueinu.
Visai geras vyriskis, bet... sad.gif
Atsakyti
Sveiki, galėtumėt man pabūrti? Norėčiau sužinoti apie meilės reikalus :/ išsiskyriau su savo mylimu vyru. Norėčiau paklausti ar verta dėl jo kovoti ir ar dar mes būsime kartu? Ar tiesiog viską palikti ir ar mano gyvenime atsiras kitas mylimas vyras? Ačiū iš anksto
Atsakyti
QUOTE(noreciau @ 2015 09 08, 17:59)
Sveiki,  galėtumėt man pabūrti?

Pabūrti tai galiu ir aš.

Bet Amariliai ir Avietinė Delčia neburia kortomis.
Jos dėlioja/meta/kelia/skaito... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mirackle @ 2015 09 08, 15:19)
Sveikos, merginos, jau negaliu be jūsų, paskaitau kai turiu laiko, randu įdomios informacijos. Amariliai, gal Jūs galit plačiau papasakot dėl anksčiau bute gyvenusių žmonių energetikos galimo poveikio mūsų sveikatai. Dariausi namie remontą tai teko mėnesiui išsinuomoti butą. Vilniaus senamiestyje, kaip paaiškėjo, jame gana ilgą laiką gyveno vienas iš LT religinių patriarchų, geras žmogus buvo. Nuomotojas vis pabrėždavo kokiam nepaprastam bute mes gyvenam. Po šio žmogaus, bute metus gyveno jo savininkas, mano nuomotojas. O bet tačiau, visą tą mėnesį nei aš, nei vaikai naktį praktiškai nemiegojom, keletai valandų užsnūsdavom. Įdomiausia, kad ir bemiegė naktis,nuovargio nieks nejautėm. Mūsų šuo jautėsi nejaukiai, bet katinas buvo tarsi savo stichijoj, tiesiog skraidė. Tik po kurio laiko supratau, kad kažkas su butu negerai. Skaičiavau dienas, kad greičiau iš ten dingt.Grįžom į savo namus, baigėsi visos nemigos. Čia ne klausimas, tiesiog platesnių žinių norisi. Ačiū Jums jei skirsite laiko atsakymui.

Bet kad ten Jum gyvent nebereikia. na, jei ten nebuvo pijokystes ir panasiu bliatstvu, mirimo tame bute, sirgimo baisiom ligom, beprotybes, tai... Reiskia liko kazkas astraliniam plane, gal tas zmogus, kaip pasakyt, "neisejo" dar is ten. Tas "neisejo" tai yra toks nelabai tinkamas zodis, cia daug pasakot, kas gali astraliniam plane likt. Yra tu valymu visokio plauko. Galima liaudiskai druskuotu vandeniu arba rozmarino antpilu nuo lubu iki grindu viska isplaut, galima remonta daryt, cerkvinem zvakem apeit kelis kartus. Buna zvakes su runom namu valymui, girdejau veikia. Nu nieks jei nesuveikia, tai kviest ka is dvasininku, lai sventina ten. Ir tai buna nepadeda. Tokiu atveju tiesiog mint is ten, kur ne viena gyveni, o su dariniais kokiais. (Atmetu haliucinaciju varianta, nes cia neatrodo, jog tai galetu but).
Dar ziurint kas ten gyveno. nebutinai blogi kokie zmones. Mano vaikystes namuose daug zmoniu sirgo, mire, is proto kraustesi. Nebuvo ten jauku, net jei isblizginu, isvalau sutvarkau. Bet gyvenau ten ilgai jau po visu mirciu ir mano dukra jautesi norm, tik sake, nu nejaukus tas butas ir aisku del ko, bet dideliu problemu tikrai nebuvo, apart nejaukumo. Problemos, panasios i Jusu, buvo tuo metu, kai ta nuomavau ir gyvenau kelis men pas drauge. Ten dvieju aukstu nuosavas namas, seimininkai pirmame, mes visi antrame. Ir ten neseniai pries mums ateinant, buvo mires seiminines vyras. Pati seimininke - visiskas ligonis, ten jai alzhaimeris berods buvo. Sunus ja rupinosi, bet tas sunus irgi su ne visais namie. Nu ne siaip keistas zmogus, bet visai neadekvatus. Jie ten nesitrindavo ir nelipdavo virsun. Bet kazkas irgi buvo, nes mergiote mano (normaliai ekstravertiska, veikli, daug bendraujanti ir t.t., visas miestas draugu, nu ji gyvena aktyvu soc gyvenima), ten ji nenoredavo keltis is lovos ir nuolatos inksdavo. Inksdavo, neturiu kito zodzio apibudinti. I mokykla nejo, atsisake, i kiema nejo, atsisake, veikt ka nors irgi atsisake, norejo tik kmpu zaidima zaist, kas jai absoliuciai nebudinga, ir nieko nenorejo daryt. As baisiai issigandau ir nuveziau pas medikus tikrint, nustate neurastenija. Tada isvijau is musu nuosavo nejaukiojo, bet savo buto nuomininkus ir grizom atgal. Visus neurastenijos pozymius kaip ranka nueme is tos dienos, ji atvirto i save. Kokia ten dar neurastenija, ten veiksmas nuolatinis, draugai, ji ekstravertiska, dalyve tokia. Tai va. Tai del to mano mergos nejaukumo (ir drauges seimos, kuri byrejo tikrai), ta mano drauge sumaste, kad greiciausiai tas mires tevukas is pirmo auksto ten vis dar teber. (Nu jai ten ciuoze stogas irgi smarkiai). Ir dar sugalvojo, kaip ji is ten iskrapstyt biggrin.gif Tipo kada tais jis paprase pas jos vyra cigareciu ir taip buvo ne viena karta, o dabar grauziasi, kad negali grazint tos skolos, todel po ta nama ir bludija tipo. Tas jos vyras tokiu smulkmenu neatsimena, nu bet tiek to, padare, kaip anoji liepe: skiaz nuejo i ta nejaukiausia kambari ir mintyse pasikalbejo su tuo diedu. Drauge sake, kad viskas dabar, energetika svari biggrin.gif Skamba ziauriai sizofreniskai, nu bet o ka daryt biggrin.gif Zodziu, realiai niekas nepasikeite. Man per sveikata nekirto, kirto draugei, jos vyras eme gert ten, mano mergai iki mediku teko daeit. Kadangi namas ne mano ir ne ju, tai remontu ir nesiuliau, o dvasininku ten jie nebut kviete, nu tiesiog ne ta fauna. Tiesiog myniau is ten, kai tik galejau, del vaiko. Nematau as tu dvasiu ir t.t. Neturiu tokiu sugebejimu ir tiesa sakant, nelabai noriu turet. Gana man teorijos.
O cia kai atejom gyvent, sitam bute pries mus gyveno daug visokiu zmoniu, cia nuolatine kaita vyko. Bet vis studentai ir pan, jokiu mirciu ir jokiu beprotybiu, jokiu ligu, jokiu asocialu. Man jautesi, kad yra svaru. Nors mergiote lunatikuodama pirma menesi vis rodydavo i palube ir klausdavo, kas ten toks. Bet siuo atveju, kaip man paaiskino, ji tiesiog sapnavo. As jai paskui pasakiau, kad tipo nu gal kas ir buvo, bet tikrai dabar neber. Placeba daviau ir nurimo tam sykiui, be to pasakiau, kad tuoj iseisim is cia.
Turiu vat daiktu mirusiu zmoniu. Pvz tas knygu kalnas, kur dabar jau i lentynas susidejau. Jos is to buto, kuriame daug metu bujojo visokios nelaimes, o viska apvainikavo tetos mirtis, kuria rado tik po savaites. Cia is jos kambario knygos. Sakiau berods, isvaliau cerkvine zvake (nes man ta ugnies energija tinkama) ir palikau pastovet dar, kol "mano" pasidarys. Ir ner jokiu nejaukumu.
As manau, nesukit galvos, isejot is ten ir nebereik ten gyvent.
o kas mano mociutes buta nupirks (jei nupirks, nes mazas miestelis, ji ten zinomas zmogus buvo, visi zinojo, kas ten dejosi), nepavydziu tiem zmonem.
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2015 09 08, 18:53)
Pabūrti tai galiu ir aš.

Bet Amariliai ir Avietinė Delčia neburia kortomis.
Jos dėlioja/meta/kelia/skaito...  doh.gif

Kvailai jaučiuosi biggrin.gif norėčiau pataisyti žodį į - padelioti ir paskaityti biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(noreciau @ 2015 09 09, 00:58)
Kvailai  jaučiuosi biggrin.gif norėčiau  pataisyti  žodį į - padelioti ir paskaityti biggrin.gif wink.gif

ai nu liaudiskai taip sako "paburkit". cia nieko tokio. labiau balamutina, kai nori praeities dabarties ir ateities be jokio konkretaus klausimo, su tokiom tai nesusidedu.
Atsakyti