Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Labas 4u.gif

QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 08, 11:46)
Labu biggrin.gif

vadinas  sumaisiau su briunete , pamenu kad kazkas i pasimatyma eit turejo bigsmile.gif  blush2.gif
na manes  tie blagiukai netrauke ir netraukia  biggrin.gif  mane inteligencija traukia  yu.gif

Cia as buvau penktadieni pasimatyme ax.gif Na nera jis blogas, atrodo seimai visai tinkamas butu, bet ... cia matyt tas jusu aptariamas atvejis, kai jis yra per daug teisingas, racionalus, mastantis. Bet kolkas bendravimo nenutraukiu, ziuresim kas cia gausis biggrin.gif
O su darbu vel nesamones, sedziu dabar sulindusi i skelbimu puslapius doh.gif Nemegstu permainu, senatve atejo matyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(V.i.k.A @ 2015 09 10, 12:07)
Oj, ka vakar priciudinau!!!!!  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  blink.gif
Jei, Amariliau, noresi patikrint ar sian darbinga, kortos tikrai sakys - NETIKIM! TO NEBUVO! PAILSIM, SEIMYNINKE biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

***** sunervinai. kad ir kaip sunku buvo, dirbau private ir ne tik biggrin.gif ir ka tik gavau feedback is vieno zmogaus, kad tikrai ok. tai nori pasakyt nesamoniu prirasiau? biggrin.gif pasakok ka pridirbai! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 09 10, 20:52)
***** sunervinai. kad ir kaip sunku buvo, dirbau private ir ne tik biggrin.gif ir ka tik gavau feedback is vieno zmogaus, kad tikrai ok. tai nori pasakyt nesamoniu prirasiau? biggrin.gif pasakok ka pridirbai! biggrin.gif

idomu ar ne per drasiai galvoju apie ta "prisidirbima" biggrin.gif
Atsakyti
na ateinu pasidžiaugti - nuo pirmadienio man prasideda oficiali praktika, įdomu kokios nuotaikos bus po jos lotuliukas.gif
Atsakyti
Amariliai, vel mane pasitupdei ant peties? as Drakonas,pagal rytiecius smile.gif
Briunete, esi tobula kazkieno tai busima marti, jei bandys gincytis pasisakyk, pastatysim i vieta biggrin.gif biggrin.gif

zodziu parejau namo po faino labai vakarelio, netiketai gavos kad pasitikrinau savo patraukluma vyrams tsakant, tad esu visa kieta kaip virtas kiausinis biggrin.gif nu zodziu blush2.gif yra labai netgi nebogai, o as maniau kad jau katastrofa biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvega: 11 rugsėjo 2015 - 02:45
Labu megiukai wub.gif

Niu ka....as jau kelyje cool.gif ...kol Lt zonoj dar rasau.

Apkabinu ir buciuoju wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 09 10, 20:52)

Nesinervuok, mieloji! smile.gif Pajuokavau del to nedarbingumo wink.gif
Labryt! 4u.gif
Nu ka, atspek su kuo praleidau paskutines dvi dienas biggrin.gif
Kai tada parasiau kad einu save ikalbinet det taska su D nr.2. Taip skaudejo.. Ir tuo paciu metu gaunu sms is D nr. 1! O vat paemiau ir nuejau su juo susitikt, kad nebegalvot apie D2... Iskart ispejau kad tik kaip draugai.
Nesitikejau, neplanavau kazko, nes man jo nebereikia. Praejo jau man. O tas, su gelem toks visas, ant ranku nesioja, delnus buciuoja... oj negaliu)))
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 09 10, 21:24)
idomu ar ne per drasiai galvoju apie ta "prisidirbima"  biggrin.gif

Ka pagalvojai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 11, 06:56)
Labu megiukai wub.gif

Apkabinu ir buciuoju wub.gif  wub.gif

Gero kelio! wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V.i.k.A: 11 rugsėjo 2015 - 07:47
QUOTE(mirele @ 2015 09 10, 22:50)
na ateinu pasidžiaugti - nuo pirmadienio man prasideda oficiali praktika, įdomu kokios nuotaikos bus po jos  lotuliukas.gif

Tikiuosi, kad geros bigsmile.gif

QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 11, 06:56)
Labu megiukai wub.gif

Apkabinu ir buciuoju wub.gif  wub.gif

Gero vėjo, kuo mažiau kamščių keliuose ir laimingai pasiekti tikslą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirele @ 2015 09 10, 21:50)
na ateinu pasidžiaugti - nuo pirmadienio man prasideda oficiali praktika, įdomu kokios nuotaikos bus po jos  lotuliukas.gif

Sveikinimai biggrin.gif

QUOTE(elvega @ 2015 09 11, 02:43)
Amariliai, vel mane pasitupdei ant peties? as Drakonas,pagal rytiecius  smile.gif
Briunete, esi tobula kazkieno tai busima marti, jei bandys gincytis pasisakyk, pastatysim i vieta  biggrin.gif  biggrin.gif

zodziu parejau namo po faino labai vakarelio, netiketai gavos kad pasitikrinau savo patraukluma vyrams tsakant, tad esu visa kieta kaip virtas kiausinis  biggrin.gif nu zodziu  blush2.gif  yra labai netgi nebogai, o as maniau kad jau katastrofa  biggrin.gif  biggrin.gif

Cia zinok yra drakonu motina is tokio serialo, kuri ziurejau tam, kad pritapti prie vienos kompanijos, visos ziurejo, as irgi paluzau. ir apsikreciau, patiko biggrin.gif
O Tave as isivaizduoju vis tiek kaip Tina Turner, bet dzin, net jei taip ir neatrodai, liezuvio astrumas viska istaiso biggrin.gif

Vika, nu **** biggrin.gif Tau matomai reikia dar santubarbaru biggrin.gif Mane tai nervina sita vyru savybe, kad jiem reik demonstruot, jog nerupi, tai susirupina tada. Bet nieko nepadarysi :/
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 09 09, 13:43)
As ir vel ateinu del darbo pasiklausti  doh.gif ieskausi darbo vis,kaip ir visiems norisi geresnio,vis susiradus koki ilgai neuzsibunu,nes tai sutartis trumpam,tai bankrotas ar kazkas tokio (na priezastis ne del mano kaltes). Taigi klausiu,ar pasiseks artimu metu pakeisti darba i bent kiek finansiskai naudingesni? Ar greitu metu ateis ramybe darbo paieskose ir nurimsiu su paieskomis?buvau radusi darba trumpam svetur,ar verta testi vel paieskas ne musu salyje?  Paskutiniu metu pradejau sukti galva netgi apie persikvalifimavima,valstybes tarnybas,mokslus

Tiesiog idomu ka kortos pasakys. Dekinga  rolleyes.gif

na ka sako kortos: i visus klausimus sako ta pati: Jus ne savo rogese. Gal tik del pinigu dirbat? Paieskokit idejinio, kur pats procesas uzvestu, o tada ir susidelios viskas tvarkingai. Is sios dienos, jeigu su ta pacia nuostata tesiate toliau taip pat ir ta pati, tai ramybes nesimato, is persikvalifikavimo nauda yra, bet ne finansine israiska, o uzsienis is vis tragedija rodo darbo prasme. Patarime ir yra - gerai pamastyt, ko is ties norisi, ne tik pinigai svarbu.

Kas nors sukalbekit poterius, kad mano kompiuteristas greiciau is nirvanos iseitu ir atvaziuotu pas mane sutvarkyt normaliojo kompo, sitas taip stringa, kad paspaudus mygtuka galima eit isgerti kavos.
Atsakyti
Nereik man tu santa-barbaru.. smile.gif Noriu uzsimirsti. Ir tai kazkiek padeda.
Stebina ir tuo paciu dziugina kad neber tokiu jausmu, kokie buvo. Nenoriu su juo but ar dar ten kazka planuot. Man nebereikia. Praejo. Nesitikejau to is saves.
Atsakyti
QUOTE(V.i.k.A @ 2015 09 11, 08:38)
Nereik man tu santa-barbaru.. smile.gif Noriu uzsimirsti. Ir tai kazkiek padeda.
Stebina ir tuo paciu dziugina kad neber tokiu jausmu, kokie buvo. Nenoriu su juo but ar dar ten kazka planuot. Man nebereikia. Praejo. Nesitikejau to is saves.

bet tai cia yra super pozicija. kai sitaip nusiteiki, tai padaugeja sansu, kad kas uzkibs, zinai, tikras sliekas ant kabliuko, kuriam pfg biggrin.gif
Atsakyti