Įkraunama...
Įkraunama...

Genų įtaka svoriui

na ka del uzpakalio tai va ka apsakysiu mano drauge pati plonut plonute liemuo kaip audrey hepbern o uzpakalis tai didelis ir mamos tokia pati figura tai galima butu pasakyti kad tai paveldima, bet tokia jau kaulu struktura.
Atsakyti
Nu nežinau, kažkaip suplakė tas profesorius stambumą (kuris priklauso nuo kaulų stuktūros) ir storumą, tai tikrai ne tas pats. Gi būna žmonių: vien kaulai ir skūra, bet vieni atrodo stambesni, kiti smulkesni (netgi tokio pat ūgio), jau tas tai tikrai paveldima, kaip ir ūgis etc. Tas pats ir su storu užpakaliu, jei platūs klubai, tai net ir koncentracijos stovykloje, likus tik kaulams, jie bus platesni, nei kitų moterų. Netgi skirtingos rasės esti kitokio sudėjimo, pvz. azijatai, negroidai... Tuos pačius europiečius gali atskirti pagal sudėjimą, kokios jie tautybės.
Atsakyti
na, manau, kad paveldimumas ne paskutinej vietoj, bet tai nereiskia, kad sportu pakoreguot figuros negalima smile.gif . visada maniau, kad esu stambiu kaulu + subines, net jei ir sukusiu, niekaip nesusimazinsiu, bet sudaryta trenerio programa padejo. Dar pernai geguzes menesi buvau 100-86-112, dabar 90-72-97, turint omeny, kad krutine sumazejo ne tik del kudinimosi, bet ir del to, kad nebemaitinu, akivaizdu, kad labiausiai sukudo uzpakalis (apie 15 cm blush2.gif ) ... jau kaip ir apsiraminciau su tais kudinimaisis, bet 72 per liemeni - daugoka, pilvukas toks bler-bler verysad.gif , tai dabar rankiojuosi visokius pratimus butent pilvui smile.gif
o kalbant apie stambius kaulus: mano teta 90-60-90 apimciu yra siaubingai blink.gif kauleta, tiesiog skeletas (ugis 164), o sveria 62 kg blink.gif blink.gif , o pagal matmenis atrodo turetu buti idelios figuros ax.gif ax.gif
Atsakyti
Tiesiog palyginkit motina ir dukra, as su mama esu identiskos del probleminiu vietu ir pas mane visos mot. linijos moterys: mama, bobule, as turim storejam kaip obuoliukai , o ne kriausytes. Aisku gyventume konclageri ir mes manekenes butume.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2005 02 23, 14:58)
Tiesiog palyginkit motina ir dukra, as su mama esu identiskos del probleminiu vietu ir pas mane visos mot. linijos moterys: mama, bobule, as turim storejam kaip obuoliukai , o ne kriausytes. Aisku gyventume konclageri ir mes manekenes butume.

jei paleisim viska darytis savaime, tai taip ir bus: vienos stores-plones kaip kriausytes, kitos - kaip obuoliukai smile.gif , bet as norejau pasakyti, kad dedant pastangas galima tai koreguoti smile.gif smile.gif ...
Atsakyti
Manau genai turi itakos. Gal ne 100 proc., bet... Is mamos paveldejau figura. Su visais trukumai: virsutine kuno dalis-ideali, taciau uzpakaliukas, klubai ir kojos - celiulitas. Isbandziau daug priemoniu, bet... cry.gif Na gal labiau stengtis reikia, daugiau pasportuot...
Atsakyti
Manau, paveldima. Kiek matau aplink save apvaliu tevu, tai vaikas dazniausiai buna toks pats. Bet del valgymo iprociu irgi tiesa, vakar dvi seimyneles prie gretimo stalo sedejo, mamos gerai imitusios, 4 vaikai irgi matosi, kad badu nemarinami mirksiukas.gif tai grazu ziuret buvo, kai kepsnius per visa lekste didumo raite ir dar deserta paskui mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagal savo giminę galėčiau sakyti, kad paveldima. Mama iš penkių seserų, visos - gan kūdos, ir mes, keliolika pusseserių ir pusbrolių - labiau į kūdumą. Tik va, vienos tetos vyras - apvalutis, tai jų sūnūs kūdi, o va dukra aiškiai į tėtę atsigimė, jai reikia nuolat save kontroliuoti, kitaip staigiai statinaite pavirsta.
Atsakyti
Pritariu tai paciai nuomonei, kad genai nemazai itakoja, nors mokslininkai ir medikai kol kas nenori to pripazinti schmoll.gif Man kaip ir Izidorai nesiseka niekaip sumazinti klubu ir slaunu, kaip ir mano mamai jaunysteje bei sesei. Net kankindama save dietomis ir sportu maziau 55kg negalejau pasiekti.
Nors zinojau tokias seimyneles, kur tevai buvo labai stori, o vaikai - kaip sakaliukai, bet tai galbut reiskia, kad genai nebutinai is tevu, o is tolesnes kartos arba tevai sustorejo tik i senatve...
Atsakyti
As manau, kad tikrai paveldima. Nes mes su sese abi kudos, po gimdymo abiem labai greit atsistte priaugti kg. Nors as pati mankstos beveik nedariau, sesuo dare. Dukra, nors dar ir mazute, bet kg labai sunkiai augina, o apetitu nesiskundzia. Mano mama sustambejo tik po antro vaikelio, o kol buvo netekejus(istekejo 28), tai is vaiku skyriaus drabuzius piirkdavo. Nors sutinku, kad jei valgytume daugiau arba riebiau galbut buteme stambesnes, nors ka gali zinot. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2005 08 01, 19:36)
Net kankindama save dietomis ir sportu maziau 55kg negalejau pasiekti.

55 kg? ko dar nori? dar lieknesnė būti?
Beje, dėl paveldimumo.... Į koncentracijos stovyklas pateko įvairaus tipo žmpnės, bet nė vienas neliko storas, nesvarbu ar jis iš prigimties buvo riebus, ar genetiškai tą paveldėjo. Vadinasi, būti liekna- realu, reikia riboti maistą tongue.gif
Atsakyti
Prigimtis? g.gif Turiu ir aš tokią,bet ribojant maistą viskas įmanoma mirksiukas.gif Kai pagalvoju kiek aš suvalgydavau tai net baisu daros ir 100kg būčiau pasiekus blush2.gif Figūrą gal ir galim paveldėt,bet ant tos figūros lašinius pačios užsikraunam,bent jau aš taip manau.
Atsakyti