QUOTE(Mantė' @ 2015 09 27, 16:00)
Kaip laikotes? Šiandien oras puikus, buvom su šeimyna ir Marseliu i mišką išsiruošę, puikiai pasivaikščiojom, Marselis "draugų" susitiko, prisidūko
Virga, pamenu tu pirkai Kyrai antkaklį nuo lojimo, nebepadeda ar nebededi?
Pas mus irgi oras puikus. Buvome miske su maze.
Nebededam. Na paloja ji ant svetimu. Svetimu ne tiek ir daug cia pas mus. Jei pamatau is tolo ka, nukreipiu ja arba einu i kita puse.
QUOTE(Mantė' @ 2015 09 27, 17:40)
Kur buvęs, kur nebuvęs, iššoko Pilypas iš kanapių..

Pilypai, viskas gerai - nurimk
Turbut isijungia raudona lempute ir perspeja: Priesai puola privacia kilmingu jorku tema.
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 27, 18:11)
O tiek meilės! Bet silpna srove patrankyt - pats tas

Nebent ultragarsinis
Ultragarsinis. Pas mus Norvegijoj sunis geriau priziuri, nei kur kitur zmones. Taip, kad uzuojautos mums nereikia. Cia vaiku ir sunu teises yra pirmoj vietoj.
QUOTE(Kriiste @ 2015 09 27, 18:27)
jo, gerai kad tik tiek... Nes abu su vyru prisiminem ka reiskia su naujagimiais uzsiiminet naktim

i darbus abu kaip vampyrai
Tai kaip ir turit dar viena naujagimi. Keturkoji. Nemaniau, kad suo gali tiek daug reiksti. Pakol neisigijau saviskes. Siandien vyrui sakau: As jauciuosi kaip kengura. Jis sako tikiu. Ji visur mane sekioja. Guli man ant keliu. Jei guli prie mano sono, tai turiu viena ranka pakisti jai po kaklu ir tada rasau viena ranka. I tualeta ateina su kamuoliu. Is ryto laukia pakol atsikelsiu ir su manim ridenasi is lovos. Vienu zodziu lipdukas.
Loo lauksim naujo temos nario!