Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(graduated @ 2015 09 18, 09:58)
Matau jau issikrove visos-nebesikapoja  thumbup.gif  Sakykit brangiosios kaip susitvarkot su grazuoliu usais ir barzdomis valgant ir po valgio?Nu su ranksluostuku jei valysiu gi ir liks taukuoti plaukuciai  doh.gif ypac pvz po jogurtuko...Naudojau slapias serveteles vandens pagrindu,kartais po kranu pakisu su ranka plaukucius apiplaunu ir panasu kad mazajam pati alergija ir sukeliau,nes barzda jau kokia savaitele kaip draskosi  verysad.gif

kam suniui jogurtas?
jeigu jau riebaluojasi plaukai snukucio srityje, matau vienintele iseiti - prausti. Alergija sukelet greiciausiai duodama papildomo maisto, nuo prausimo neturetu taip buti, nebent alergizuoja naudojama kosmetika.
Atsakyti
Jogurtas? Tikiuos ne saldus koks... Geriau jau varskes duokit, arba kefyro. Alergizuoti gali serveteles jusu naudojamos, arba tas pats jogurtas, alergija gali atsirasti ir del per didelio kiekio gaunamu baltymu.
Maniske jei nesvariu snukuciu tai su vandeniu nuprausiu ir nusausinu. Bet retai ka as duodu saviskei apart sausiako.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2015 09 18, 11:26)
Jogurtas? Tikiuos ne saldus koks... Geriau jau varskes duokit, arba kefyro. Alergizuoti gali serveteles jusu naudojamos, arba tas pats jogurtas, alergija gali atsirasti ir del per didelio kiekio gaunamu baltymu.
Maniske jei nesvariu snukuciu tai su vandeniu nuprausiu ir nusausinu. Bet retai ka as duodu saviskei apart sausiako.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif :nepasakiau kad mes ne is LT tai kefyras pas mus ir vadinamas graikisku jogurtu doh.gif net nepamascius parasiau!Jis papildomai visiskai nieko negauna-o to kefyri tai i diena pora kart nosyte pamurgdo bet gi buna kakaske tada bigsmile.gif Viskas nuo dabar sodinu ant sausiako,tada bus aisku kame priezastys.Aciukas uz pastebejimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(graduated @ 2015 09 18, 16:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  :nepasakiau kad mes ne is LT tai kefyras pas mus ir vadinamas graikisku jogurtu  doh.gif net nepamascius parasiau!Jis papildomai visiskai nieko negauna-o to kefyri tai i diena pora kart nosyte pamurgdo bet gi buna kakaske tada  bigsmile.gif Viskas nuo dabar sodinu ant sausiako,tada bus aisku kame priezastys.Aciukas uz pastebejimus  ax.gif

Oi maniskiai net ausys linksta nuo graikinio jogurto man ir paciai super su chia seklomis thumbup.gif Tiesiog apiplaut ir tiek ka daugiau biggrin.gif
O Jus tikrai tik ant sausiako dabar ir stebet. Mes taip nustatem alergija vistienai veterinaro pagelba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2015 09 18, 16:50)
Oi maniskiai net ausys linksta nuo graikinio jogurto man ir paciai super su chia seklomis thumbup.gif Tiesiog apiplaut ir tiek ka daugiau biggrin.gif
O Jus tikrai tik ant sausiako dabar ir stebet. Mes taip nustatem alergija vistienai veterinaro pagelba ax.gif

Musiskis alpsta del agurku,vistytes,jogurtas....Dabar net susimasciau,kad grize po atostogu parsivezem agurku tai jis mus reketavo g.gif blyn gal nuo ju isimete alergiukas???Sunkiausiai kai valgom o jis atrodo i burna ilys visas verysad.gif oi vargo savaitele laukia,nu vistiek atrisiu kas pakenke mano zuikiui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(graduated @ 2015 09 18, 08:58)
Matau jau issikrove visos-nebesikapoja  thumbup.gif  Sakykit brangiosios kaip susitvarkot su grazuoliu usais ir barzdomis valgant ir po valgio?Nu su ranksluostuku jei valysiu gi ir liks taukuoti plaukuciai  doh.gif ypac pvz po jogurtuko...Naudojau slapias serveteles vandens pagrindu,kartais po kranu pakisu su ranka plaukucius apiplaunu ir panasu kad mazajam pati alergija ir sukeliau,nes barzda jau kokia savaitele kaip draskosi  verysad.gif

Sveiki,skaiciau berods Jusu pasisakyma - ligu temoje.Mes ta pacia problema turime,musu Nikute taip pat smakriuka drasko,bet tai nepanasu man i kasimasi,o atrodo kad jai kazkas ten siaip negerai. Pastebejau toki jos elgesi kaip jai pradejo keistis dantukai,maniau gal jie jai kelia ta draskymasi,bet lyg jau ir pasikeite visi dantukai,bet retsykiais ji vistiek dar pasidrasko.
Atsakyti
wink.gif+2015 09 18, 19:37-->
QUOTE(Meile wink.gif @ 2015 09 18, 19:37)
Sveiki,skaiciau berods Jusu pasisakyma - ligu temoje.Mes ta pacia problema turime,musu Nikute taip pat smakriuka drasko,bet tai nepanasu man i kasimasi,o atrodo kad jai kazkas ten siaip negerai. Pastebejau toki jos elgesi kaip jai pradejo keistis dantukai,maniau gal jie jai kelia ta draskymasi,bet lyg jau ir pasikeite visi dantukai,bet retsykiais ji vistiek dar pasidrasko.

Musu kaip ir pasikeite,LT tikrinomes pries isvykstant g.gif Itariu reik varyt pas veterinarus.
Atsakyti
QUOTE(graduated @ 2015 09 18, 20:23)
Musu kaip ir pasikeite,LT tikrinomes pries isvykstant  g.gif Itariu reik varyt pas veterinarus.

2-vi dienos vandens ir sausiako dieta ir barzdytes draskymo nebeliko thumbup.gif !!!!Dabar liko ragaut vel po truputeli ir stebet kas alergizuoja mano dziaugsmeli blink.gif
Atsakyti
QUOTE(graduated @ 2015 09 20, 21:09)
2-vi dienos vandens ir sausiako dieta ir barzdytes draskymo nebeliko  thumbup.gif !!!!Dabar liko ragaut vel po truputeli ir stebet kas alergizuoja mano dziaugsmeli  blink.gif

o is kur toks poreikis duoti suniui kas nepriklauso g.gif kam to reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 09 20, 20:18)
o is kur toks poreikis duoti suniui kas nepriklauso g.gif kam to reikia? g.gif

g.gif ta prasme kas nepriklauso?Kiekvienas elgiames taip kaip mums atrodo tinkamai.Nieko blogo nematau duodama palaizyt kefyro,gabalelis agurko,apvirtos vistienos file pora kartu i savaite ir t.t....Asmeniskai man sazine neleidzia maitinti tik sausu maistu.Dar i ka atkreipiau demesi-tas dvi dienas nenaudojom pastos dantukams,tai gali but ir nuo pastos kasymasis.
Atsakyti
QUOTE(graduated @ 2015 09 20, 21:33)
g.gif ta prasme kas nepriklauso?Kiekvienas elgiames taip kaip mums atrodo tinkamai.Nieko blogo nematau duodama palaizyt kefyro,gabalelis agurko,apvirtos vistienos file pora kartu i savaite ir t.t....Asmeniskai man sazine neleidzia maitinti tik sausu maistu.Dar i ka atkreipiau demesi-tas dvi dienas nenaudojom pastos dantukams,tai gali but ir nuo pastos kasymasis.

nu sunu pasaras yra subalansuotas taip, kad suniui atitiktu visus jo poreikius ir visais atzvilgiais. Duodami papildoma maista - isbalansuojate ta mityba... Nu kaip nieko blogo - jei suniui atsirado alergija - juk tai nera gerai g.gif Dar suprantu obuoliuko, agurgo, zalios mesytes, koki kauliuka (nevirta, nekepta, nesudyta, neprieskoniuota) - kas tikrai nesukeltu alergijos, nera maistas - tik palepinimas ar laiko uzmusimas, kai seimininku nera namie (cia apie kaula)
Atsakyti
Papildysiu Kristi. Sausiakas dar geras ir tuo, kad nuo jo mažiau apsineša dantys (apnašos yra dekoratyvinių veislių opi problema). O dar pieno produktai... Baltymai...
Atsakyti