Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 29tema

QUOTE(DruiDe @ 2015 08 31, 11:32)
Priatejau ir as prie to baisaus slenkscio, kai pagal paskutines mmm reikia suplanuoti skrydi ir gyvenamaja vieta  doh.gif
Kaip lengva buvo patarineti kitoms kaip ramiai elgtis toj ar anoj situacijoje  doh.gif
Dabar seziu ir deliojuos savo ciklo dienas, pinigus ir stostogas  blush2.gif
Bijau  blink.gif

Taip,patarinet yra lengva,bet kai pati ant tos bangos tai rodos niekas neina pagal plana
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 08 31, 13:57)
O jus turejot kokius stimuliaciju per tuos metus?

Jo.

IVF ir 2 IUI...
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 08 31, 11:59)
Mergaitės cray.gif

Šiandien gavau AMH atsakymą - 1,06  doh.gif Prieš metus buvo 2. Ir dar prolaktinas virš 500 unsure.gif Čia dėl to prolaktino - labai blogai? Eiti pas gydytoją, ar galima rašyti Elis ką daryti su tuo?

Dėl prolaktino tai ir man klausimas, gal galėtų kas su patirtimi pakomentuoti...Aš buvau dariusi Lt prieš pirmą vizitą, buvo 560. Tada kartojau dar Tr, buvo normos ribose. Taip ir nieko nesakė dėl jo. Siulyciau uzklausti Elis.
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2015 08 31, 14:50)
Dėl prolaktino tai ir man klausimas, gal galėtų kas su patirtimi pakomentuoti...Aš buvau dariusi Lt prieš pirmą vizitą, buvo 560. Tada kartojau dar Tr, buvo normos ribose. Taip ir nieko nesakė dėl jo. Siulyciau uzklausti Elis.

Užklausiau. Liepė eiti pas endokrinologą, nes procedūros metu reikia, kad būtų žemesnis, ji parašė...
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 08 31, 14:19)
Užklausiau. Liepė eiti pas endokrinologą, nes procedūros metu reikia, kad būtų žemesnis, ji parašė...

Ačiū už info 4u.gif kažkurioje temutej mergaites rekomendavo Zabuliene, ji dirba Antakalnyje (jei jus iš Vln).
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 08 29, 07:00)
blush2.gif  g.gif  kas tai ?
Tiesa,NO visai viskas kitaip  verysad.gif

LT irgi kitaip.
Kileres tyrė Bykova Rygoj, CD16/CD56, buvo pakilusios 1,5 karto virš normas, tai rodė, kad mano organizmas nusiteikęs sunaikinti embrionus.
Dar yra platesnis tyrimas, daugiau tų CD.
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2015 08 31, 15:40)
Ačiū už info  4u.gif  kažkurioje temutej mergaites rekomendavo Zabuliene, ji dirba Antakalnyje (jei jus iš Vln).

Jo, jo, mačiau, bet jau užsirašiau šiandien pas kitą. Žiūrėsim, jei nieko gero, tada bandysiu pas ją...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 29, 08:03)
... O pagert gal reik tiesiog ilgiau, kad sureguotų organizmas 4u.gif gal tą agnus castus žolinį kartu pagerk g.gif sako padeda irgi numušti FSH

Man labai gerai FSH numušė Femarelle.

Papildyta:
QUOTE(Vilte2 @ 2015 08 29, 16:32)
Jei neklystu, IVF apeina kryzmini poros suderinamuma. O kariotipa matyt skiria toms, kurios tureje kelis neaiskius persileidimus  unsure.gif . Nors gal ir klystu  g.gif . Gal kas placiau paaiskintu  blush2.gif

Kas žino, kas tiksliau yra tas kryžminis nesuderinamumas?
Nes pvz. ką man pasakojo apie sueities testą. Kai kurie daktarai sako, kad jeigu moters gleivinė naikina spermatozoidus, IVF tai apeina. O vienas senas daktaras aiškino, kad moters organizmas vis tiek lieka alergizuotas tam vyrui, ir naikins embrionus.
O kryžminis nesuderinamumas ką daro? g.gif
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2015 08 29, 18:31)
... O kaip kitaip, jei LT nesigaudysi liksi basas, durnas ir nieko nepeses  doh.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 08 31, 15:56)

Kas žino, kas tiksliau yra tas kryžminis nesuderinamumas?
Nes pvz. ką man pasakojo apie sueities testą. Kai kurie daktarai sako, kad jeigu moters gleivinė naikina spermatozoidus, IVF tai apeina. O vienas senas daktaras aiškino, kad moters organizmas vis tiek lieka alergizuotas tam vyrui, ir naikins embrionus.
O kryžminis nesuderinamumas ką daro?  g.gif

Kryžmine derme yra daroma ir persodinant transplantuojamus organus, ir jei ji randama teigiama, reiškia to organo negalima sodinti, nes butu organo atmetimas. Tai manau vaisingume kazkas panašaus, šiuo klausimu galetu padeti imunologai, taikant supresini gydymą . Tad susilaukti vaikučiu galimybe tikrai išlieka. Sekmes visoms einant šiuo sunkiu keliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 08 31, 12:48)
Taip,patarinet yra lengva,bet kai pati ant tos bangos tai rodos niekas neina pagal plana

Tas ir yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 08 31, 15:44)
Jo, jo, mačiau, bet jau užsirašiau šiandien pas kitą. Žiūrėsim, jei nieko gero, tada bandysiu pas ją...

Gerai kad uzsirasei, gal reiktų pagerti bromo, o gal verta dar pakartoti prolaktina?

Tavo amh pakrito beveik kaip ir mano per metus... Buvo 1.8 tada iui ir ivf ir po metų amh jau tik 1.2 ir kova dėl kiekvieno folio...

Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 08 31, 18:30)
Gerai kad uzsirasei,  gal reiktų pagerti bromo,  o gal verta  dar pakartoti prolaktina? 
Tavo amh pakrito beveik kaip ir mano per metus... Buvo 1.8 tada iui ir ivf ir po metų amh jau tik 1.2 ir kova dėl kiekvieno folio...

Merginos dėl prolaktino neskubėkit gerti vaistų. Aš kažkada dariausi Endemike, tai mano viršijo dvigubai. Supanikavau ir nulėkiau persidariau Santariškėse, tai buvo normalus rezultatas. Jei turit galimybę, tai gal darykitės Santariškėse. Manau ten patikimiau. Esu girdėjusi gandų, kad privačiose laboratorijose nevisada laikonasi nustatytų sąlygų ir tyrimai nelabai patikimi.

Šiaurės meškute, tai tsu dabar pakartojo Turkijoje amh? O kiek foliukų matė apžiūtos metu. Klausiu, nes man labai aktualus šis reikalas. Mano amh tai gal bus 0 verysad.gif verysad.gif verysad.gif, nes vasarį buvo 0, 43.
Atsakyti