Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 29tema

QUOTE(esposa @ 2015 08 31, 22:19)
sveikutes linkejimai is Turkijos  bigsmile.gif

juratele
kai mes skridom buvo toks berniukas gal ir apie 12m jis ir vienas skrido.ji priziurejo orouosto darbuotojos o paskui perdave stiuardesem o paskui maciau paskutrinis sedejo lektuve,kad paskui ji palydet matyt iki kazko kas turetu ji pasiimt.maciau rankose turejo kazkokius popierius.nu blogiausiu atveju veluotu dvi dienas jei skristu su mumis.manau blogo nieko nenutiktu del tu dieneliu dvieju.
butinai susitiksim kur centriuke o gal ir klinikoj. mirksiukas.gif

Mes jau bielietus uzsakem gryzimui 13 dienai. Na kaip nors grys, nors jauciu baimes pas mane daugiau nei pas ja doh.gif
Papildyta:
Mergaites pasikartosiu su klausimu, kiek mokėjote už pabraižymą? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 01 rugsėjo 2015 - 07:19
QUOTE(Nuojauta @ 2015 08 31, 22:31)
Rimtai???? As neradau, kad santaruose darytu makroprolaktina. Gal reiks skambinti... Man kol kas vaistu neskyre, nes nera daugiau jokiu pozymiu kodel jis padidejo: nei ciklo sutrikimu nera, kiti hormonai norma. Gyd sako, kad kad taip retai buna ir tiketina, kad uzkylo laikinai.

O kur tu dareisi AMH? Kiek foliu pas tave buvo?

Man amh darė Turkijoje. Folių buvo 7, bet vienas peraugęs, 2 nesubrendę, tik 4 buvo tinkami.
Dabar net bijau galvoti koks tas amh, ir kiek galimų folių.

Merginos, ypač tos, kurios jau darėtės Turkijoje IVF atsiliepkite ir labai prašau paaiškinkite. Vakar susirašinėjau su Elis, tai ji rašė, kad šįkart jie taikytų kitą "gydymą", t. y. "We will use short protocol but we will have some preparation before coming, we call it Estrogen priming protocol" (taikytų trumpą protokolą, bet su Estrogenų protokolu, naudojant Climara pleistrus). Kiek skaitau apie Estrogen priming protokolą, tai jis man kaip ilgas protokolas. Nieko nesuprantu kai yra iš tikrųjų g.gif. Žinau, kad kažkada buvo diskutuota apie tuos Climara pleistrus. Gal kuri galit paaiškinti. Būsiu labai dėkinga 4u.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rneringa: 01 rugsėjo 2015 - 07:28
QUOTE(juratele2006 @ 2015 09 01, 08:21)
Mes jau bielietus uzsakem gryzimui 13 dienai. Na kaip nors grys, nors jauciu baimes pas mane daugiau nei pas ja  doh.gif
Papildyta:
Mergaites pasikartosiu su klausimu, kiek mokėjote už pabraižymą?  blush2.gif

Aš bake berods 70 e. Kitos yra mineje vk 40 e bet nzn tiksliai.
O tai gyd nežino kiek kainuoja ar kaip? Biski nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 09 01, 02:52)

Man irgi taip, magnetinis rezonansas nieko nerodo, kiti hormonai tvarkoj. Mano draugei irgi. Manau dėl pastovaus streso (mano atveju darbe). Gėriau 2tab/d brom virš 2m, nors PRL buvo tik 730.

Orya, o po kiek laiko vaistų vartojimo PRL pas tave pakrito? Įdomu kuriam laikui dabar man viskas užsitęs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 09 01, 02:52)
Anemija labai blogai ir trukdo nėštumui, man Karpenko skyrė tardyferon ir B12 injekcijas, nes Fe rezulatas buvo žemiau normos. Pabandyk susitvarkyti prieš stimuliacijas  4u.gif
Man irgi taip, magnetinis rezonansas nieko nerodo, kiti hormonai tvarkoj. Mano draugei irgi. Manau dėl pastovaus streso (mano atveju darbe). Gėriau 2tab/d brom virš 2m, nors PRL buvo tik 730.
Gero starto!  4u.gif

O feritino trūkumas jau skaitomas kaip anemija? Nu pvz man ir jo trūksta geriu tardyferon nes jis vienintelis kuris nekelia man ir hemoglobino kuris tikrai geras 135. Su kitom gelezim man kelia ne tik feritina bet ir hemoglobina. Feritinas atsargos geležies bet negi tai jau anemija? g.gif
Atsakyti
Mergaites pasikartosiu su klausimu, kiek mokėjote už pabraižymą? blush2.gif
[/quote]

pries puse men dariausi VK mokejau 30 euru, yra ju puslapyje kainininke.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 09 01, 08:37)
Orya, o po kiek laiko vaistų vartojimo PRL pas tave pakrito? Įdomu kuriam laikui dabar man viskas užsitęs?  g.gif

Atsiprasau, kad be lietuvisku rasau.
Pradejo kristi beveik iskart, bet nepakankamai (lyg ir iki 450 po keliu menesiu 0.5 tabletes per diena vartojimo, tada tiesiog gydytoja padidino doze, ir taip keleta kartu. Po kokio gero pusmecio su 1.5 tabletes per diena jau turejau apie 250 prl, bet per stimuliacijas pakilo ir as pasididdinau iki 2, kad netrukdytu pastojimui (savavaliskai smile.gif nes neturejau kada pas gydytoja nueiti). Kada tau susitvarkytu sunku pasakyti, nes labai individualu. Drauges buvo labiau pakiles, bet jai ir labiau numuse iskart, net per zemai. Endokrinologas pasakys geriau smile.gif

QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 01, 08:37)
O feritino trūkumas jau skaitomas kaip anemija? Nu pvz man ir jo trūksta geriu tardyferon nes jis vienintelis kuris nekelia man ir hemoglobino kuris tikrai geras 135.  Su kitom gelezim man kelia ne tik feritina bet ir hemoglobina. Feritinas atsargos geležies bet negi tai jau anemija?  g.gif

Mano feritinas ant apatines normos ribos, bet normoj, gelezies tyrimas zemiau normos (FE), hemoglobinas irgi kazkiek zemiau. Nesakau, kad zemas feritinas reiskia anemija smile.gif
Siaip silnas organizmas nera labai palanki vieta nestumui, todel ir siulau susitvarkyti reikalus, tuo paciu galima ir vit D pasitikrint.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 01, 07:34)
Aš bake berods 70 e. Kitos yra mineje vk 40 e bet nzn tiksliai.
O tai gyd nežino kiek kainuoja ar kaip?  Biski nesuprantu  g.gif

as matai einu neoficialiai, susitariau kad i klinikas priimtu, tai reikės labai dėkui pasakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 09 01, 08:52)
Atsiprasau, kad be lietuvisku rasau.
Pradejo kristi beveik iskart, bet nepakankamai (lyg ir iki 450 po keliu menesiu 0.5 tabletes per diena vartojimo, tada tiesiog gydytoja padidino doze, ir taip keleta kartu. Po kokio gero pusmecio su 1.5 tabletes per diena jau turejau apie 250 prl, bet per stimuliacijas pakilo ir as pasididdinau iki 2, kad netrukdytu pastojimui (savavaliskai smile.gif nes neturejau kada pas gydytoja nueiti). Kada tau susitvarkytu sunku pasakyti, nes labai individualu. Drauges buvo labiau pakiles, bet jai ir labiau numuse iskart, net per zemai. Endokrinologas pasakys geriau smile.gif
Mano feritinas ant apatines normos ribos, bet normoj, gelezies tyrimas zemiau normos (FE), hemoglobinas irgi kazkiek zemiau. Nesakau, kad zemas feritinas reiskia anemija smile.gif
Siaip silnas organizmas nera labai palanki vieta nestumui, todel ir siulau susitvarkyti reikalus, tuo paciu galima ir vit D pasitikrint.

Na mano geležis ir hemoglobinas labai geri bet va feritino pakelti nelabai einasi kaip ir vit d tik pakyla ir vėl krenta.
Nors papildai kasdienine duona smile.gif
Aš ir K siūlyta imunoglibulina leidaus na tada bandėm natur. Bet ji man pasakė kad jis padeda tik toms kurios su persilridimais ir man kazi ar verta bandyt bet kadangi as sakiau noriu bandyt... Tai va ir mastau kodėl man neskyre tu tyrimu kaip tau g.gif

Papildyta:
QUOTE(juratele2006 @ 2015 09 01, 08:59)
as matai einu neoficialiai, susitariau kad i klinikas priimtu, tai reikės labai dėkui pasakyti  blush2.gif

Supratau. Nu svarbu žino kaip daryt o padėka na jei vk moka 30 tai 20 neoficialiai pats tas. Tai as vadinas petmokejau juodai cool.gif o dar ir jokio skausmo nebuvo kazi gerai padarė g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 09 01, 08:59)
as matai einu neoficialiai, susitariau kad i klinikas priimtu, tai reikės labai dėkui pasakyti  blush2.gif

Juratele2006, o jus nenorit facebook grupeje Stambulo lietuviu bendruomene uzklaust gal kas is lietuviu skrenda 13d. i Vilniu, kad palydute mergaite?

o del davimo, tai 50 manu per akis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allivo: 01 rugsėjo 2015 - 08:19
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 01, 07:37)
O feritino trūkumas jau skaitomas kaip anemija? Nu pvz man ir jo trūksta geriu tardyferon nes jis vienintelis kuris nekelia man ir hemoglobino kuris tikrai geras 135.  Su kitom gelezim man kelia ne tik feritina bet ir hemoglobina. Feritinas atsargos geležies bet negi tai jau anemija?  g.gif

meskute, feritino trukumas yra letinime anemija, tai yra labai blogai, as pati turiu sia beda , lankausi pas hemataloga, reikia kas 3-6 men stebeti feritina ir vartoti tardyferona, aisku didesnis klausimas kur dingsta pas tave gelezis, ar netinkama mityba, ar nepasisavina organizmas, ar kazkur kitur prarandi, tai yra irgi labai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 09 01, 09:19)
meskute, feritino trukumas yra letinime anemija, tai yra labai blogai, as pati turiu sia beda , lankausi pas hemataloga, reikia kas 3-6 men stebeti feritina ir vartoti tardyferona, aisku didesnis klausimas kur dingsta pas tave gelezis, ar netinkama mityba, ar nepasisavina organizmas, ar kazkur kitur prarandi, tai yra irgi labai svarbu.

Na mano ats buna 20 ale kaip ir normoj bet Z nori bent 50 tokį turejau tik vieną kartą daugiau 25 man jis nekyla...bet ale norma. O va vit d tai man mistika kaip jo taip nepasisavina...Nu bet ampuoles papildai kasdien...ir trys metai tik vieną kartą ant apatines ribos su D buvau..
Atsakyti