QUOTE(ewilgirl @ 2015 08 27, 07:12)
Abiem reikia siuntimų, man registratūroj rezervavo du talonėlius, vienas po kito iškart, čia buvo kauno klinikos
Mums Vilniuj reikėjo vieno registravimo, dviejų siuntimų... lygtai.... nes registravo mus pati daktarė.
Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2015 08 27, 12:31)
...
Del kryzmines dermes ir tu mthfr zadejo veliau daryt. Po to kai gavom kariotipus ir pasidare aisku, kad reikia IVF, sake neverta kryzmines dermes daryti, nes IVF ji apeina bet kokiu atveju. O tu mthfr tai nedare santariskes tuomet del savo biurokratiniu bedu. Man atrodo, jeigu papuoli pas normalia gydytoja ir sakai, kad ieskai bedos, tai paiesko kartu su tavim
O pas ką Tu buvai? Nes aš Vilniuj Santariškėse taip ir nesuradau kas apie tą kryžminę dermę susigaudytų. Genetikė sakė, nežino, ar gali skirti tyrimus ne savoj laboratorijoj, tos laboratorijas vedėja apie nevaisingumą nežino, tik apie organų persodinimą.... vienžo, mums nebereiks

Bet man atrodo, ta kryžminė dermė - kaip suderinamumas, jeigu blogas atsakymas, gali būti būti embrionų atmetimas?
Kritimas ne pralaimėjimas. Pralaimėjimas kai nori likti ten kur nukritai. Šri Činmoj